Bayanlar Seni Bana Yazmışlar dizisindeki Yeliz Kuvancının saçı tarçın bakır değil mi? ya onda harika duruyor ya da başka renklerle karıştırılmış bir renk sanki..mango tonlarında bayıldım..
boyayı uçlardan uygulamaya başladınmı bilmiyorum ama öyle yaparsan daha iyi olur, ilk boyadığında rengin koyu çıkması normal bence ama bi kaç yıkamada açılıyo bide 2. boyamada iyice oturur diyolar ben daha yapmadım 2.
kızlar bu boyanın kokusu çok iğrenç geçmiyo ilk boyadığımz 1 hafta o nasıl geçer?? tekrar boyamaktan korkuyorum resmen bunun okula gitmesi var o saçla yani tekrar boya kokarsa çok kötü :S
şimdi yıkadım sacımda hiç boya yoktu koyu kumraldı, ve şuan şoktayım istedğim renk olmadı acık turuncu istiyordum bunun üstleri açık altları koyu oldu ama tamamı koyu turuncu oldu tekrar 2. kutuyu alıp boyamam gerekiyrmu ? napmalıyım lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar bende saçımı nevacolor tarçın bakırına boyadım.hemde boyamı evde kendim yaptım. çok kızıl olmasını istemedigimden boyanın yarısına yakın kadarını sarı(9 numara)ile karışltırdım. boya öncesi saçlarım açık kumral ve yogun röfleliydi.sonuç harika oldu ben bile şaşırdım saçlarım 2 renk olmasına ragmen kuaförden çıkmış gibi oldum . şimdilik 2. yıkama diger yıkamalarda ne kadar boya akar sonrası ne olur bilmiyorum ama şu an harika görünüyorum. tavsiye ederim
not: saç rengim hürrem sultanın saç rengine çok yakın bir renk oldu. güneşte yumurta sarısı duruyor
bununla boyadim Eki Görüntüle 257594
güle güle kullan ben de o tarz bir renk istiyorum saçının tepeden ya da arkadan görünümünü ışıklı ortamda çektiğin bir fotoğraf eklemen mümkün mü?
ben de tarçın bakırı yoğun bakır ya da kumral ile karıştırmayı düşünüyordum ama sarı da iyi fikirmiş... benim saçlarımın şu andaki rengi kumral dore...
canım çok hoş bir renk olmuş sarıylamı karıştırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?