palettenin yeni doğal boyalarında daha az amonyak formülü varmış eski doğal boya serisine göre, yani bu demek oluyoki bu renk daha çok mu tutar daha mı az akarrr
canım ben palette natural colors tarçın bakır aldım geçenlerde ama henüz boyamadım. dediğin gibi üzerinde 'daha düşük amonyak içerdiği' yazıyor. kutunun üzerindeki resimle eski kutuların üzerindeki resim çok farklı. bu daha koyu ve tam bakır rengi. ben bunu daha çok sevdim. önce altın karamelle tarçın bakırı karıştırcam. sonraki boyamamda ise sadece tarçın bakıra boyamayı düşünüyorum. eğer bu yeni tarçın bakırla boyayan arkadaşlar resim paylaşırsa çok sevinirim
bu haftasonu boyamayı düşünüyorum olmazsa diğer hafta mutlaka resmi paylaşırım canım çünkü bende çok merak ediyorum ve kimse paylaşmıyor
şuan boyalı durumdayım süremin dolmasını bekliyorum bekledikçe koyulaşıyo sanki ama güzel bi renk çıkçağa benziyo abuk subuk bi renk gibi gelmedi bana, herşey yıkadıktan sonra belli olucakk
şuan boyalı durumdayım süremin dolmasını bekliyorum bekledikçe koyulaşıyo sanki ama güzel bi renk çıkçağa benziyo abuk subuk bi renk gibi gelmedi bana, herşey yıkadıktan sonra belli olucakk
palette tarçın bakırla ilgili nette nerdeyse 1 aydır okumadığım konu kalmadı ilk defa bu boyanın mor bi renk tuttuğunu duyuyorumöbür başlığada yazmıştım komşumun sarı tonlarda saçını yine palette 9 sarı ve tarçın bakır karışımıyla boyadım.hürrem rengi istiyordu bide kadını ümitlendirdim çok güzel olacak gel bak diedipleri siyahtı mor gibi bir renk aldı diğer yerlerse koyu kızıl oldu yıkandıkça akar merak etme dedim ama utandım çok üzüldüm niye böyle oldu kızlar bu rengi bilen bir arkadaş lütfen cevap versin
biraz koyu tuttu sankiii tam turuncu çıkmadı açıkçası en kısa zmanda foto koyacağımm
tarcın bakır kulndım ama artık hürrem saçı diye bişey çıktı sanki kızılay boyatıyo btn kadınların saçını :)
zaten yeni kutunun üzerindeki renkte eskisine göre baya koyu canım. bende koyu olmasını istiyorumşimdi daha da bi umutlandım ben daha önce bakır sarısı kullanmıştım. çok çabuk akıyor, her yıkamada yeni bi renk alıyor bikaç güne açılır canım
ben daha önce hürrem rengi yaptım ama koleston 12 ile tarçın bakırı yarımşar sıkıp yapıyordum saçım koyu diye.hiçte böyle olmuyodu bakın böyleydi:
Eki Görüntüle 244228
bu sefer niye böyle oldu anlamadım kadına rezil olduumla kaldım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?