saç rengimi degiştim elimde 5 adet tarçın bakırı 50 cm uzunlugunda düz çıtçıt kaldı ne yapıcagımı bilmiyorum ...ben msj atamıyorum ama siz bana özelden mail adresinizi atarsanız size ulaşırım
canım boya boyayı kolay kolay açmıyor önce açtırma işlemi yapman lazım sonra tutar benim zeminim koyu sarıydı kalktım sarıyla karıştırdım yukarıdaki gibi kızıl oldu ama şu anda hürremin rengine döndü zaten çok kolay akan bi boya.bu topiği araştırırsan fikir alabilirsin,boyayı açma konusunda benim çok bi bilgim yok.
Birde şimdi gördüm isminin yanında evleniyorum yazıyor Allah mesut etsin canım :) ama düğün öncesi kendin oynama bir kuaföre yaptır derim ben çünkü saç kolay toparlanmıyor sonra.
Sağol canım amin:) bende o yüzden cesaret edemiyorum hala bekliyor boya. Ya daha fena yaparsam yanarsa falan diye korkuyorum. Saçlarım seyrek ve ince zaten:d elimizdekilerden de olmayalım diye dokunmadım. haftaya kuaföre boyatmayı düşünüyorum. Yine bu tonlarda olcak. Şuanki saçımı da çok seviyorum tonlarını kuaförüm çok beğendi. yumuşalk bi geçiş var renklerde
değişiklik istiyoruuuummmm
zemin rengin ne renkti acaba bu rengi boyarken. çok hoş olmuşrengini açtığı için kaşıntı yapabilir ben iki rengi karıştırdığımda bildiğin turuncu olmuştu birkaç yıkamadan sonra bu renge döndü bilmiyorum aktıkça daha ne renkler çıkacak ortaya :/
arkadaslar bende oncesı ve sonrası fotolarıyla koyuyorum sacımı bılgınız olsun sonradan sok gecırmeyın dıye ben cok sevdım rengı tamda sac rengımı degıtırmeyı dusunurken benı vazgecırdı buyrun fotolar...
bu boyamadan oncekı rengı..
buda boyamadan hemen sonrakı fotograf aktıkca dahada guzel olcak gıbı gozukuyor..
Eki Görüntüle 222494 arkadaşlar selam ben yeni üye oldum bu resimdeki saç rengini istiyorum saçlarımın yarısında siyah boya var diğer dipden yarıya kadar kısmıda kendi rengim siyaha yakın koyu renk..u rengi nasıl elde edicem önce saçımı açmammı gerekiyo. ne yapmalıyım lütfen biri yardım etsin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?