Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

canım benim de saçlarım tarçın bakır.çıt çıt almayı düşünüyorum ben de fakat benimde msj hakkım yok:/

Birde şimdi gördüm isminin yanında evleniyorum yazıyor Allah mesut etsin canım :) ama düğün öncesi kendin oynama bir kuaföre yaptır derim ben çünkü saç kolay toparlanmıyor sonra.

Sağol canım amin:) bende o yüzden cesaret edemiyorum hala bekliyor boya. Ya daha fena yaparsam yanarsa falan diye korkuyorum. Saçlarım seyrek ve ince zaten:d elimizdekilerden de olmayalım diye dokunmadım. haftaya kuaföre boyatmayı düşünüyorum. Yine bu tonlarda olcak. Şuanki saçımı da çok seviyorum tonlarını kuaförüm çok beğendi. yumuşalk bi geçiş var renklerde
değişiklik istiyoruuuummmm

çok iyi yapmışsın evlendikten sonra ileriki zamanlarda istediğin rengi denersin canım :)

ben 5 boyamadır bu renge boyuyorum kendim ama saçımın uçları hep açık oluyor 1 sene önceki açılmadan dolayı sanırım ilk bu rengi boyamadan öncede karameldi saçlarım. rengi çok beğeniyorum ama uçları 1 yıkamada akıp sarı oluyor nasıl bunu engelleyebilirim acaba

zemin rengin ne renkti acaba bu rengi boyarken. çok hoş olmuş

kızlar bu renkle papatya rengini karıştıranlar varmış okudum burada. karıştırmayı neye göre ne oranda yapıyorsunuz bir yardımcı olabilecek varsa süper olur. Karıştırırken oksidanı nasıl ayarlıyorsunuz? Cevaplarınızı bekliyorum.

lütfenn. saçlarım kumral bu renge hangi marka num ile ulaşabilirim . teşekkürler

cnm saç rengim ne senin açık mı koyu mu ona göre bir karışım olur bu rengi iki şekilde elde edersin ister bakır sarısıyla istersen altın karamelle açık sarıyı karıştırarak ikiside bu renge çıkar ama sanki karamel sarı karışımı bu renge daha yakın gibi ama sarısı yoğun

Bence boyamadan önceki renginiz daha güzelmiş

arztez nickli arkadaşımızın saçı çok güzel olmuuş.sarı ile tarçınbakır karışımı mı bu

arkadaşlar selam ben yeni üye oldum bu resimdeki saç rengini istiyorum saçlarımın yarısında siyah boya var diğer dipden yarıya kadar kısmıda kendi rengim siyaha yakın koyu renk..u rengi nasıl elde edicem önce saçımı açmammı gerekiyo. ne yapmalıyım lütfen biri yardım etsin:44:

siyahtan dönmen zaman alır hatta kendin yapma bence bir kuaföre danış çünkü açıcı ile aç desem saçın koyu pembe olur en fazla onun üzerine de bu olmaz zaten tamamen kendi rengin olsaydı açıcıyla açtıktan sonra açık dore bakır kıvamında bir renk bunu verir ama siyah boya açıcıyla da açılması zor olan bir renk malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…