sarıyla karıştırıp boyadım şu anda kafam havuç gibi kendi saç rengim koyu sarıydı direkt tarçına boyamam gerekiyordu sanırım
inşallah canımdün boyadım az önce sabunla yıkadım ama pek bi fark yok.böyle kalırmı acaba eğer öyleyse kestaneyle falan kapatayım diyorum.kuaföre gitmicem kendim yapıcam die inat ettim ama sonuç hüsran malesef
arkadaşlar bir bilen lütfen cevap versin çooookkk merak ediyorummmm,pazartesi boyamayı düşünüyorumarkadaşlar bu topiği neredeyse baştan sona okudum,saçımı tarçın bakır yapmak istiyorum ancak burda gördüğüm bişi var ki saçını direk tarçın bakıra boyayanlar ilk etapta koyu olmuş ben öle koyu bi renk olsun istemiyorum,o yüzden bazı arkadaşlar gibi tarçın bakırla altın sarısını karıştırmayı düşünüyorum,artez isimli arkadaş çok güzel bi renk elde etmiş öyle....benim saçlarım şu anda bakır kızılı(bakır kızılla alakası kalmadı gerçi güneşte bildiğin altın sarı saçlarım uçları hafif turuncu sadece)dibimde 1 cm çıktı dip rengim siyah
oranı nası uygulamalıyım 1 tüp altın sarıya 1 tüp tarçın bakır mı,yoksa 2tüp tarçın bakıra 1 tüp altın sarı mı?bi cevap yazan olursa çok sevinirim,pazartesi uygulamayı düşünüyorum çünkü
uyguladıktan sonrada buraya foto koymayı düşünüyorum
valla kimsenin yardım etmedi ama bende palette tarçın bakırı ile palette papatya rengini(10-4)renklerini karıştırıp boyadım kafam acaip kaşınıyor.bakalım nası bi renk çıkıcak
valla kimsenin yardım etmedi ama bende palette tarçın bakırı ile palette papatya rengini(10-4)renklerini karıştırıp boyadım kafam acaip kaşınıyor.bakalım nası bi renk çıkıcak
nasıl oldu saçınızın rengi? sarıyı daha az koysaydınız!
rengini açtığı için kaşıntı yapabilir ben iki rengi karıştırdığımda bildiğin turuncu olmuştu birkaç yıkamadan sonra bu renge döndü bilmiyorum aktıkça daha ne renkler çıkacak ortaya :/
1buçuk kutu tarçın bakırı 1kutu papatya sarı rengini kullandım ve sonuç harika kuaförün yaptığıdan daha ii tutturdum rengimi
tam hürrem kızılı oldu,iş yerinde bazıları öyle bir geçer zamankideki inci hocayada benzetti rengini,çok memnun kaldım açıkçası
1buçuk kutu tarçın bakırı 1kutu papatya sarı rengini kullandım ve sonuç harika kuaförün yaptığıdan daha ii tutturdum rengimi
tam hürrem kızılı oldu,iş yerinde bazıları öyle bir geçer zamankideki inci hocayada benzetti rengini,çok memnun kaldım açıkçası
bende az önce aldım bu renk. (8-77 tarçın bakır)
rengi çokgüzel olmuş bende böyle bi renk istiyorum ama olurmu bilmiyorum. saçımın uçlarında hafif sarı röfle kalıntıları var. 1 karışlık kısmı falan gizemli kahve. bakır tonunu elde edeyim derken markette bu tonda bişey gördüm. sizce bu kadar karışık bi saçta nasıl bi ton elde ederimki
cesaret edip yapamadım daha:26:
arkadaşlar dün şaçlarımı palettenin taçır bakır rengine boyadım süper oldu beyaz tenliyseniz kesinlikle deneyin derim çok yakıştı kutudaki tam rengi yakalayamadım ama yinede benzedi haftaya bidaha boyayacam ozaman tam rengini alırım belki kararsız kalanlar vardır diye yazdım burayada kapalı olduğum için resim koyamıyorum kusura bakmayın :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?