Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

kabul etmek gerekirse ilk yıkandığı an insanı ürkütüyor. turuncu gibi çıkıyor, ama ilk 4-5 yıkmadan sonra iyice oturan bi renk. beyaz tende, canlı maviler, zümrüt yeşili, bej tonları ve beyaz kıyafetlerle harika duruyor. yoldan geçen insanlar durdurup saç renginizi soruyor. kaliteli bi renk kesinlikle. ne sarı tonları kadar makyaj istiyor, ne de koyu tonlar gibi insanın ifadesini sertleştiriyor. insana canlılık katıyor. beyaz tenliler denesin derim.

sarıyla karıştırıp boyadım şu anda kafam havuç gibi kendi saç rengim koyu sarıydı direkt tarçına boyamam gerekiyordu sanırım

sarıyla karıştırıp boyadım şu anda kafam havuç gibi kendi saç rengim koyu sarıydı direkt tarçına boyamam gerekiyordu sanırım

yeni boyadığın için o renk olmuştur diye tahmin ediyorum biraz zaman geçsin istediğin renk olur inşallah :114:

inşallah canım dün boyadım az önce sabunla yıkadım ama pek bi fark yok.böyle kalırmı acaba eğer öyleyse kestaneyle falan kapatayım diyorum.kuaföre gitmicem kendim yapıcam die inat ettim ama sonuç hüsran malesef

arkadaşlar bu topiği neredeyse baştan sona okudum,saçımı tarçın bakır yapmak istiyorum ancak burda gördüğüm bişi var ki saçını direk tarçın bakıra boyayanlar ilk etapta koyu olmuş ben öle koyu bi renk olsun istemiyorum,o yüzden bazı arkadaşlar gibi tarçın bakırla altın sarısını karıştırmayı düşünüyorum,artez isimli arkadaş çok güzel bi renk elde etmiş öyle....benim saçlarım şu anda bakır kızılı(bakır kızılla alakası kalmadı gerçi güneşte bildiğin altın sarı saçlarım uçları hafif turuncu sadece)dibimde 1 cm çıktı dip rengim siyah
oranı nası uygulamalıyım 1 tüp altın sarıya 1 tüp tarçın bakır mı,yoksa 2tüp tarçın bakıra 1 tüp altın sarı mı?bi cevap yazan olursa çok sevinirim,pazartesi uygulamayı düşünüyorum çünkü
uyguladıktan sonrada buraya foto koymayı düşünüyorum

bende yapmayı düşünüyordum hatta evde yapılır ne olacak diyordum ama en iyisi kuaföre gitmek herhalde inşallah sende istediğin renge ulaşırsın :79:

arkadaşlar bir bilen lütfen cevap versin çooookkk merak ediyorummmm,pazartesi boyamayı düşünüyorum

kızlar bu rengin ne olduğunu bilen varmı ya böyle hafif turuncuya çalan bi renge boyatmayı çok istiyorum

birde bu tarçın bakırı yapan arkadaşlar renk çok turuncumu oluyor bn çok turuncu istemiyorum bide bnm saçlar siyah ilk boyatışım olacak nasıl olcak bilmiyorum bnde

Son düzenleme:
valla kimsenin yardım etmedi ama bende palette tarçın bakırı ile palette papatya rengini(10-4)renklerini karıştırıp boyadım kafam acaip kaşınıyor.bakalım nası bi renk çıkıcak

Bende boyamıştım palette ile daha öncede yazdım berbat bir kaşıntı ve yanma yapıyor.Dört-beş gün geçmiyor.Diğer marka boyalarda olmuyor.Renk çok güzel tutuyor ama Saçıda mahvediyor.

valla kimsenin yardım etmedi ama bende palette tarçın bakırı ile palette papatya rengini(10-4)renklerini karıştırıp boyadım kafam acaip kaşınıyor.bakalım nası bi renk çıkıcak

nasıl oldu saçınızın rengi? sarıyı daha az koysaydınız!

rengini açtığı için kaşıntı yapabilir ben iki rengi karıştırdığımda bildiğin turuncu olmuştu birkaç yıkamadan sonra bu renge döndü bilmiyorum aktıkça daha ne renkler çıkacak ortaya :/

nasıl oldu saçınızın rengi? sarıyı daha az koysaydınız!

1buçuk kutu tarçın bakırı 1kutu papatya sarı rengini kullandım ve sonuç harika kuaförün yaptığıdan daha ii tutturdum rengimi
tam hürrem kızılı oldu,iş yerinde bazıları öyle bir geçer zamankideki inci hocayada benzetti rengini,çok memnun kaldım açıkçası

istediğin rengi tutturabilmen çok güzel canım,iyi günlerde kullan :114:

bende az önce aldım bu renk. (8-77 tarçın bakır)
rengi çokgüzel olmuş bende böyle bi renk istiyorum ama olurmu bilmiyorum. saçımın uçlarında hafif sarı röfle kalıntıları var. 1 karışlık kısmı falan gizemli kahve. bakır tonunu elde edeyim derken markette bu tonda bişey gördüm. sizce bu kadar karışık bi saçta nasıl bi ton elde ederimki
cesaret edip yapamadım daha:26:

canım boya boyayı kolay kolay açmıyor önce açtırma işlemi yapman lazım sonra tutar benim zeminim koyu sarıydı kalktım sarıyla karıştırdım yukarıdaki gibi kızıl oldu ama şu anda hürremin rengine döndü zaten çok kolay akan bi boya.bu topiği araştırırsan fikir alabilirsin,boyayı açma konusunda benim çok bi bilgim yok.

Birde şimdi gördüm isminin yanında evleniyorum yazıyor Allah mesut etsin canım :) ama düğün öncesi kendin oynama bir kuaföre yaptır derim ben çünkü saç kolay toparlanmıyor sonra.

arkadaşlar 2 tane tüp boyayaı 3 adet peroksitlile(yüzde 6 lık)karıştırsam nolur,boyanın rengi sıcak çikolata 6 tonlarında bir renk,3 tane perosit 2 tüp boyaya fazlamı gelir acaba?

canım bndee tarçın bakıra boyamak istiyorum senin saçın nasıl bi renk oldu tupturuncu olmasınıda istemiyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…