kızlar bu renk çok güzelherkes bayılıyor ne renk diye soruyor kime boyattın diyorlar falan filan amaaa saçımı mı yıprattı ne? sürekli krem kullanıyorum ve bazen krem de yetersiz kalıyor renginden memnunum saçıma tutmasından da ama bu sorunu ben nasıl çözebilirim? saçım süpürge gibi oldu dökülüyor ve uçları kırılıyor (
Canim tarcin bakir sende ne renk tutuyor? Resmini koyabilir misin?
Bu markaya bir bak istersen. Hic kullanmadim. Bitkisel sanirim, aktarda görmüstüm. Belki daha az yipratir paletteye göre. Bu arada saclarina kina yakmayi düsündün mü hic? Kinayla bu rengi elde edebilirsin. Uzun yillar kullanmayi düsünüyorsan kinayi tavsiye ederim. Hem akmaz hem de yipratmaz boya gibi.
Ben de Palette Tarçın Bakır renk boya aldım, ama koyu olsun istiyorum biraz, zemin rengim altın parıltılı toffee, sizce ne renk çıkar?
İlk 2 ay sebamed in yıpranmış ve boyalı saçlara özel bakım şampuanını ve bakım kremini kullandım.Pek bir fark görememiştim saçımda,yani her zamanki halindeydi.Ama bu kadar yıpranmışlık yoktu o zaman saçımda daha.Sonra dedim ki madem daha iyi olmadı,o zaman bırakayım,hem boşuna o kdr para vermemiş olurum.Pantene nin kıvırcık saçlara özel şampuanını ve saç kremini kullanmaya başladım sonra,iki ay oldu ama hiçbir faydası yok onun ve sanırım onu kullanmaya başladıktan sonra böyle oldu.İyi gelmedi bana.
Belki sebamed e tekrar dönmeliyim,en azından onu kullanırken daha iyiydi.Forumda okumuştum bebe yağı çok iyi bakım yapıyormuş ve kırıkları da alıyormuş dye ama denemedim.Araştıracağım,senin de bulduğun bişiler olursa paylaş lütfen burdan.
Sen ne kadar zamandır boyuyorsn bu arada?
aa çok sevindim cnm,ben de deniyim en kısa zamanda bunu.daha önce hiç doğal karışım sürmedim saçıma o yzden blmiyorum,zeytinyağı saçları yağlandırmasın?
arkadaşlar eğer saçınız sarı tonlarındaysa yani çok açıksa bu renk turuncu gibi olur yani ilkinde olmasa bile bikaç boyamadan sonra.yeni üye olduğum için resim ekleyemiyorum.kumral olan arkadaşım açıcı kullanmana gerek yok eğer ana rengi kumral ise saçının.bazen ilk boyamada başarılı sonuçlar alamzsınız aktıkça veya bikaç defa boyadıkça renkler tam oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?