bakalım cnm cesaret edebılırsem kullancam hanı bıde ıkı renk falan kalır dıye endıselenıorm amaa rengıı coook begendmmmDipleri biraz çıkana kadar çok sırıtır belki ama biraz dipleri çıkınca çok hoş duruyor. Rengi aksa bile bakır renginde kalıyor ve makyaja bile gerek kalmadan rahatça kullanabiliyorsun. Ben 2-3 yıl kullandım bu rengi gayette güzel bence.
dip rengımı kuaforler bıle boyama dıyor sacımın rengı acık kullu kumral uclarda krepe balyaj var bal kopugu tonlarında ama bu rengı gordumm cokk hosuma gıttı napsammkııı
selam arkadaşlar bende bu tarçın bakıra takmış durumdayım geçen hafta son anda karar değişip irlanda kızılı yaptım saçlarımı çok hoş oldu herkes beğendi yakıştıda ama bunun üzerine tarçın bakır yapmayı düşünüyorum irlanda kzılının üzerine nasıl olur acaba altın karamellemi karıştırsam :44:
Kahve rengi saçın üstüne bu renk elde ediliyor. Eğer saçlarını koyuysa mutlaka açmalısınız.
Eki Görüntüle 155925
Hayır boyalı saç üzerine yaptım. Açık kahve tonlarındaydı saç rengim çok güzel de tuttu.
Teşekkürler
Yok direkt açmadan boyadım. Eğer saç rengini çok açarsanız çok açık bir turuncu oluyor.
İnan aynı şeyi yaşıyoruzBen de son 4 aydır kendim boyuyorum bu renge ve inanılmaz beğeniyo herkes.çok da doğal duruyor ama benim de saçımı çok yıprattı.saçlarım dökülmeye başladı ve uçlarında gene kırıklar oluşmaya başladı sanki(2 ay önce bütün kırıklarımı aldırarak uzun saçlarımı omuzlarımın üstüne kadar kestirdim üstelik).Ayrıca doğal kıvırcıklarım biraz sönükleşti gibi,ya da bana mı öyle geliyor bilemiyorum :S
İlk 2 ay sebamed in yıpranmış ve boyalı saçlara özel bakım şampuanını ve bakım kremini kullandım.Pek bir fark görememiştim saçımda,yani her zamanki halindeydi.Ama bu kadar yıpranmışlık yoktu o zaman saçımda daha.Sonra dedim ki madem daha iyi olmadı,o zaman bırakayım,hem boşuna o kdr para vermemiş olurum.Pantene nin kıvırcık saçlara özel şampuanını ve saç kremini kullanmaya başladım sonra,iki ay oldu ama hiçbir faydası yok onun ve sanırım onu kullanmaya başladıktan sonra böyle oldu.İyi gelmedi bana.
Belki sebamed e tekrar dönmeliyim,en azından onu kullanırken daha iyiydi.Forumda okumuştum bebe yağı çok iyi bakım yapıyormuş ve kırıkları da alıyormuş dye ama denemedim.Araştıracağım,senin de bulduğun bişiler olursa paylaş lütfen burdan.
Sen ne kadar zamandır boyuyorsn bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?