Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

bakalım cnm cesaret edebılırsem kullancam hanı bıde ıkı renk falan kalır dıye endıselenıorm amaa rengıı coook begendmmm

saç rengimi degiştim elimde 5 adet tarçın bakırı 50 cm uzunlugunda düz çıtçıt kaldı ne yapıcagımı bilmiyorum ...ben msj atamıyorum ama siz bana özelden mail adresinizi atarsanız size ulaşırım

mrb arkadaslar aranıza yeni katıldım bende sacımın rengini değiştirmek istiyorum tarcın bakıra boyamıştım gecen sene ama turuncu gibi bi renk hiç elde edemedim tabi kızıl oldu daha cok..sonra başedemedim saclarımda kıvırcık cok zarar gördü koyu kahveye boyadım bi daha boyamıcam sacımı diye söz vermiştim ama olmadı tabi değişiklik istiyor insan :)7-8 ay oldu boyayalı boya akmısdır sanırım dimi anlayamıyorum cünkü benim kendi sacımda koyu kahve uclarında kaldıysa da bob modeli kestridim saclarımı yani baya kısa oldu..şimdi ben tarcın bakırla altın sarıyı karıştırırsam nasıl bişey olur ? benim istediğim bu kadar koyu sac renginden kurtulmak yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar..

yaa ben 5 gün önce kızıl büyüye boyadım ve hiç memnun kalmadım bende tutarmı ki acaba??

Son düzenleme:
ya benim saçımda bildiğiniz pilatin ama gelin olucağam içim biraz koyu bişey istiyorum ve gözüme en hoş gelen koyu sarı dore oldu..ama ilk sayfalarda sarı üzerine kullananlar war biraz azla turuncu olmuş gibi geldi ben daha açık istiyorum acaba içine biraz sarımı karıştırsam nedersiniz?:97::97::97:

selam arkadaşlar bende bu tarçın bakıra takmış durumdayım geçen hafta son anda karar değişip irlanda kızılı yaptım saçlarımı çok hoş oldu herkes beğendi yakıştıda ama bunun üzerine tarçın bakır yapmayı düşünüyorum irlanda kzılının üzerine nasıl olur acaba altın karamellemi karıştırsam :44:

acaba marka olarak hangi markayı kullandın bende irlanda kızılına boyamak istiyorum...tarçın bakırı çok iddialı ve bende nasıl durur bi fikrim yok...beğenmezsem saçımı o halden döndürmek zor olur benim için....marka konusunda yardım eder misin ?

Kahve rengi saçın üstüne bu renk elde ediliyor. Eğer saçlarını koyuysa mutlaka açmalısınız.
Eki Görüntüle 155925

Hayır boyalı saç üzerine yaptım. Açık kahve tonlarındaydı saç rengim çok güzel de tuttu.
Teşekkürler

Yok direkt açmadan boyadım. Eğer saç rengini çok açarsanız çok açık bir turuncu oluyor.

çok güzel tutmuş
benimde kahve tonlarda ama cesaret edemedim tutmaz diye
yine de saçımı açıp denicem sanırım

bugün pallete tarçın bakır aldım ama çokda açık olmasını istemediğim için başka bir boyayla karıştırmamı önerdi satıcı bayan...bakalım akşama saçım nasıl olacak umarım sırıtma yoksa belimde olan saçımı nasıl düzeltirim bilemiyorum :2:

neslii,ne renk istiyorsun tam olarak?tarçın bakır başlı başına iddialı bir renk,ilk boyandığında kızılımsı bakır olan bu renk aktığında o herkesin beğendiği tatlı bir turuncuya dönüşüyor.zeminin ne renk?

kızlar bu renk çok güzel herkes bayılıyor ne renk diye soruyor kime boyattın diyorlar falan filan amaaa saçımı mı yıprattı ne? sürekli krem kullanıyorum ve bazen krem de yetersiz kalıyor renginden memnunum saçıma tutmasından da ama bu sorunu ben nasıl çözebilirim? saçım süpürge gibi oldu dökülüyor ve uçları kırılıyor (

İnan aynı şeyi yaşıyoruz Ben de son 4 aydır kendim boyuyorum bu renge ve inanılmaz beğeniyo herkes.çok da doğal duruyor ama benim de saçımı çok yıprattı.saçlarım dökülmeye başladı ve uçlarında gene kırıklar oluşmaya başladı sanki(2 ay önce bütün kırıklarımı aldırarak uzun saçlarımı omuzlarımın üstüne kadar kestirdim üstelik).Ayrıca doğal kıvırcıklarım biraz sönükleşti gibi,ya da bana mı öyle geliyor bilemiyorum :S

o zaman bana özel bir sorun değilmiş bu, demek ki yıpratan bir boya, kötü olan :/ bırakmak da istemiyorum çok yakışıyor herkes de hayran saçıma ne yapacağımı bilemedim çeşitli bakım kremleri deniyorum bakalım nolcak, senin kullandığın bir krem ya da bakım türü bir şey var mı iyi gelen?

İlk 2 ay sebamed in yıpranmış ve boyalı saçlara özel bakım şampuanını ve bakım kremini kullandım.Pek bir fark görememiştim saçımda,yani her zamanki halindeydi.Ama bu kadar yıpranmışlık yoktu o zaman saçımda daha.Sonra dedim ki madem daha iyi olmadı,o zaman bırakayım,hem boşuna o kdr para vermemiş olurum.Pantene nin kıvırcık saçlara özel şampuanını ve saç kremini kullanmaya başladım sonra,iki ay oldu ama hiçbir faydası yok onun ve sanırım onu kullanmaya başladıktan sonra böyle oldu.İyi gelmedi bana.

Belki sebamed e tekrar dönmeliyim,en azından onu kullanırken daha iyiydi.Forumda okumuştum bebe yağı çok iyi bakım yapıyormuş ve kırıkları da alıyormuş dye ama denemedim.Araştıracağım,senin de bulduğun bişiler olursa paylaş lütfen burdan.

Sen ne kadar zamandır boyuyorsn bu arada?

platin sarısı saçıma 8.77 uygulayınca... :) tabi kuaförüm ve daha profesyonel bir marka boya ile

kızlar ben yeni üye oldum ve aklınıza gelen çoğu saç rengini boyadım hemde kendim evde:)tarçın bakırı çok güzel bi renk ben tekrar o renge dönüş yapmayı istiyorum şuan saçık kızıl kahve

garnier kullanıyordum önceden saçıma iyi geliyordu ama bu renk onda yok, bunu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum belki 4 kere boyamışlığım var bir de bu renge geçerken koleston açıcı kullandım acaba diyorum ondan da kaynaklanabilir mi yıpranmışlığı, krem olarak gliss in onarıcı saç maskesini denedim biraz işe yarıyor ama her zaman para bulup alamıyorum biraz önce de "şampuna zeytinyağı ve bal karıştırıp uygulayın hem besliyor hem kolay taranıyor ve yumuşak yapıyor" diye bir yazı okudum bunu deneyeyim belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…