Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yıpratma konusunda katılıorum sana canım çok sert oldu saçlarım yaa birde palettenin naturel serisinde yani hiç alakası yok bakım yapmam gerek saçlarımayok cnm ben bi ara saçlarımı siyaha boyamıştım bi 6 ay felan kullandım siyah, sonra açtım tekrar bakır yaptım işte 2 defa tarçın bakır boyadım ama sevmiyorum onu, çabuk akıo + rengi hoşuma gitmiyor artık ve saçı fazla yıpratıyormuş gibi geliyor bana. Saçımı açtırdıktan sonra baya bi kestirdim şu anda sağlıklılar baya ve tekrar bozulmalarını istemiyorum. O yüzden bitkisel birşeyler düşünüyorum ama karar veremedim . Aklıma şu anda tierra geliyor mango rengi, içinde kızıllık da yok o boyanın sadece bakır var, bilemiyorum işte tam CADIARZU
tarçın bakır olupda bu rengi düşünen arkadaşlar 7.4 yada 7.44e boyayabirler ben bikaç yerde araştırdım böyle yanıt aldım sizlerlede paylaşmak istedim
Hangi markanın 7.44'ü tatlım?
ben de bugun koleston perfect'in 8.34 numarasını aldım, rengin adı irish summer. Katologda güzel görünüyordu hafta sonu boyucam eğer gün ışığında foto çekebilirsem eklerim buraya da yerimseniben
tarçın bakır olupda bu rengi düşünen arkadaşlar 7.4 yada 7.44e boyayabirler ben bikaç yerde araştırdım böyle yanıt aldım sizlerlede paylaşmak istedim
Hangi markanın 7.44'ü tatlım?