• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 7.65 altın parıltılı toffie ve Palette 9.0 sarı yardım

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
298
İstanbul
Kızlar saçlarım açık kahve.Bu iki rengi karıştırıp boyasam nasıl olur.Sadece 7.65 ile boyarsam koyu olur diye düşündüm, Sarı da katsam daha açık bir renk olur diye düşünüyorum, Ama emin olamıyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.

Sadece sarı ıle boyasan bıle olur cunku paketın uzerındekı sarı gıbı olmayacak sacların orda gordugunden daha koyu bır ton elde edeceksın tecrube ıle sabıt :32:

altın parıltılı toffe ile altın parıltılı balı (sanırım 9,5 oluyor) karıştırıp çok güzel renk elde eden arkadaşlarım var,saçın doğal rengisiyle çok güzel olur,boya varsa diplerle renk farkı olabilir ama açık kahve diyorsun güzel olabilir..

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar.Boyadım bile. Önce sadece sarimi boyasam diye düşündüm ama zaten 1 kutu yetmez diye 2 rengide karıştırdım.Ama pek bi degisiklik olmadı saçlarımda.Kahvenin tonu degisti sadece.Evde sac boyama konusunda beceriksizim.

Back