Cilt Bakımı Ürünleri Pakface Yüz maskeleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
50 kurusa alıyorum dıyen olmus acaba nerden emınonu falan mı acaba tam olarak yerını yazsın da alayım

Benim de cildim hassastır ve alerjiye sebep olmadı tatlım.
50 kuruşa ben hiç görmedim ama belki semt pazarlarında o fiyatta olabilir...

bende bugün aktarın tavsiyesine uyup aldım . hassas ciltler için defneli. siyah noktalarımda müthiş bi azalma oldu ilk kullanmama rağmen. AMA yüzümü yıkadığımdan beri kıpkırmızı :S ateşim çıkmış gibi sizde de oldumu böle bi etki yarın geçermi :S

canım ilk kez yaptığın içindir, geçer korkma. nemlendirici sür yanaklarına mutlaka, gerilmesin...

aprilcim senin de yuzun cildin hassas sivilceli olduğu için soruyorum sivilcelerine etkisi oldu mu?
daha beter coşmadılar demi? aldım ama korkuyrum yapmaya valla..

nerden geldiyse ne zamandır bi paket duruyo benim zulada. hep bakıyorum da kullanmaya fırsat olmadı. şimdi bu başlığı görünce bi elime aldım baktım arkasına. sizin için çeviri yapayım
içindekiler: kil, kalsiyum karbonat(soda deniyo galiba buna halk arasında),talk,ısırganotu özü

özünden kasıt kokusu mudur suyu mudur bilemem. belki kurumuş yaprak kırıntısıdır. ama içindekiler gayet ucuz malzemeler maskenin ucuz olması doğal.

beni asıl güldüren kısım kullanımının ingilizce kısmıydı. ayak maskesinin kullanımı yazıyor ve yabi ayak maskesinin faydaları. halbuki benimki yüz maskesisempatiksalakcinni faydaları kısmında da türkçe olarak içindeki defne sayesinde.. falan diye devam ediyor ama bendeki maske ısırganlı. yani ambalaja bakarak uygulamaya çekinirim ben böyle bir maskeyi. yine de madem bu kadar kişinin işine yaramış ben de haftasonu deneyeyim.bayanssulusmile

kullanıyorum ben de...çok etkili...50 kuruş çok pahalı geldi ne vercem tek tek o kadar para dedim:dilcikar: 1 kilo aldım aktardan daha ucuz:1rolleyes: düzenli kullanımda çok işe yarıyo...sonrasında nemlendirici sürmek gerek tabi...

cilt tonunu açıyor
gözenekleri sıkılaştırıyor
siyah noktaları azaltıyor
sivilce lekelerini azaltıyor

yani pampak yapıyo cildi:sm_cool:

antalyada nerde bulabilirim acaba bunu bir de benim cildim normalden yagliya donuk acaba bana hangisi iyi gelir?

dün ve bugün banyo sonrası kullandım. cildimin yağını aldı, matlaştırdı, gözeneklerim biraz temizlendi. 3 saat oldu maskeyi yapalı hala yağlanmadı burnum. normalde şimdiye yağ içinde kalırdı. ben bayağı memnun kaldım yani. benim kullandığım ısırgan otlu olandı. diğer çeşitlerini de deniycem. anneme de adını yazdırdım kendine alsın diyekaydirigubbakcemile5

aprilcim senin de yuzun cildin hassas sivilceli olduğu için soruyorum sivilcelerine etkisi oldu mu?
daha beter coşmadılar demi? aldım ama korkuyrum yapmaya valla..

Canım cildim artık sivilceli değil...:lepi:
Roacc. tedavisi gördüm biteli 1 yıl oluyor hemen hemen.
Sivilceliyken, açıkçası tedavi edici özelliğini görmedim ama yağı alıyor, matlaştırıyor ve siyah noktaları çok iyi temizliyordu...a.s
Ama coşturmaz yani Asminim. O konuda korkun olmasın.

:roflol: :roflol: Komikmiş canım ya. Bazı paketlerde de arkasında açıklamaları ters yazılmış oluyor...:roflol: Ambalaja özen sıfır yani...
Ama işe yarıyor meret.

antalyada nerde bulabilirim acaba bunu bir de benim cildim normalden yagliya donuk acaba bana hangisi iyi gelir?

Canım aktarlarda vardır mutlaka.
Sonuçta kil maskesi olduğu için, ben her çeşidini kullanıyorum.
Bulursan Isırganlısı veya yosunlusu yağlı cilt için.
Defnelisi de uyar.
Ben hepsinden alıp kullanıyorum cnm.

:lepi: Çok sevindim canım. Yıkarken burnuna masaj yap bayağı, siyah noktalar infilak ediyor o şekilde süper oluyor. kaydirigubbakcemile3
Olgun cilt için olanı da var. Annen bulursa onu alabilir...
Kırmızı ambalajlı. İçeriğinde ebegümeci otu, çilek yağı, yosun filan var.
opuyorumnanaktan

nerde satılıyo peki bu ucuz maske alıyım hemen aktardamı var

Canım ben Japon Pazarından da alıyorum
Ufak kozmetikçilerde de oluyor.
Aktarlarda da var.
Hatta semt pazarlarındaki kozmetik tezgahlarında bile var.

opuyorumnanaktan

evdeki paketim bitince ve memnun kalınca geçen gün yollara düştüm aradım bu maskeyi. birkaç aktar ve dandik kozmetik dükkanına sordum bulamadım. sonra rastgele bi anda kafamı çevirince aktar yazan bi yer buldum ordan aldım. adam bana 1.5 tl dedi yaaa her yerde çok ucuz deyince 1 den verdi. orada ısırgan defne lavanta ve papatyalısı vardı. ben defne ve lavantalısını aldım. papatyayı da denemek istiyorum. ayrıca olgun cilt için olanı bulursam birkaç tane de anneme alıcam. yalnız ben bir daha o aktardan almak istemiyorum adam çok tutuk bi tipti sevmedim. istanbul avrupa yakasında nereden alıyorsunuz fiyatı nedir? pazara da gidip arıycam bu hafta ama bizim burda pek öyle kozmetik sergisi yoktu. bakırköy(incirli) pazarında satılıyor mu? bi kere oraya gidip alıp stok yapabilirim.

çarşamba günü ısırgan özlüsünü aldım 1 tl'ye..akşam yaptım valla ilk sefer olmasına rağmen t bölgemde yağlanmayı azalttı yüzüme nur indi sanki..çok beğendim..aktardan alırken bir de gutto marka yeşil elma özlü maske verdi adam,o soyularak çıkıyormuş..o da 3 tl onu daha denemedim deneyince yazarım... opuyorumnanaktan

april sen mi yazmıştın beşiktaşta aktardan aldım diye? şimdi o mesajı tekrar aradım ama bulamıyorum. bu hafta beşiktaşa gitmem gerek yerini tarif edersen ben de gidip ordan alayım. anneme kırmızısından kendime de yosunlusundan alıcam. tabi cadı kardeşime de alırım bikaç tane.

bir de ben bugün bu maskeyle bir şey denedim hemencecik onu paylaşayım hep beraber güzelleşelimzemuszemus
genişlemiş gözenekli tıkalı gözenekli ciltler için adaçayı bitkisinin çayını tonik olarak kullandıklarını internette ve burda bi yerlerde okumuştum birçok kez. ben de bunu maskeye uyarladım. kaynamış suya sallama adaçayı attım bi poşet en az 5 dk bekledim iyice demlensin diye ama bu arada kaynatmadım sadece kaynar suya attım dikkat! sonrasında poşeti çıkarıp sıkarak bi kaşık kadar adaçayı suyu akıttım kuru maske karışımına. poşetle uğraşamam diyorsanız çayın içinden kaşıkla da alabilirsiniz ama poşetin suyunu sıkınca adaçayı oranı fazla oluyor. sonra poşeti bıçakla yırtıp bi çay kaşığı kadar adaçayı yaprağını da direk maskeye kattım. yani kısacası su yerine adaçayıyla yaptım maskeyi. 20 dk kadar bekledikten sonra suyla güzelce yıkadım sonra da adaçayıyla ıslatılmış pamukla güzelce sildim yüzümü. krem sürmeden cildim beslendi maskenin gerginliğini aldı adaçayı. ben memnun kaldım. üstelik adaçayını içmek de çok faydalı, maskeyi beklerken çayı da içtim. aynı işlemi papatya çayıyla da yapabilirsiniz. ayrıca tüm maske benzeri cilt bakımlarınızı banyodan sonra gözenekler açıkken ve cilt yumuşamışken yaparsanız çok yararını görürsünüz. zaten güzellik merkezlerinde de buhar banyosuna tutuyorlar bakımdan önce.umarım uygulayıp beğenirsiniz.bayanssulusmile

vay be bukadar beğenilmiş demek,ben de deneyeyim bari en kısa sürede

bi yandan da ucuz etin yahnisi yenmez derler ama bu kadar kullanıp ve memnun kalan varsa kullanmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…