Cilt Bakımı Ürünleri Pakface Yüz maskeleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende kullanıyorum bende tanesıne 50 kuruş verıyorum:)
bıde bende deefnelısi alerji yaptı önce ufak bı yerde denemek gerek

ben ısırgan özlüsünü denedm dn hiç memnun kalmadım yüzümü bozdu gibi oldu ya pütür pütür oldu yüzüm =(

bugün 3 tane aldım papatya lavanta ısırgan
bakalım deniyorum şu anda sonucu bildiririm opuyorumnanaktan
eğer iyi olursa niveanın ikili maskesine 4,75 vermemiş olurum. tanesi 75 kuruş bunun delikafadulden

Yıkadım yüzümü arkadaşlar nivea kadar hemen etki vermedi. fena bi sonuç yok. biraz parladı yüzüm maymun poposu gibi :p yavaş yavaş etki ediyodur belki

Geçenlerde öyle bir milyoncu tarı bir yerde rastlayıp aman denemediğim ne kaldı ki deyip iki çeşidini aldım ve yağlı çiltler için yazanını denedim. ışe yaramasını beklemiyordum çünkü çok ucuzdu ama işe yaradı hatta burada başlığını görünce yeniden şaşırdım bir milyoncudan aldığım maske meğersem ünlü birşeymiş yahu dedim içimden :) baçovanın garip dükkanlarından birinde bulmuştum umarım yeniden bulabilirim.

Canlarım yan etki derken, bir zararının olacağını sanmıyorum.
Elbette cilt tipinize uygun olanı kullanırsanız...
kuru ciltler gidip yağlı cilt için olanı kullanırsa, aşırı kuruluk yapar, kızarır cildiniz.
Veya yağlı ciltler iyi arındırmak adına doğru ürünü kullanmalıdır.

Ve elbette ciltte kuruduktan sonra fazla tutmayın, haftada 1 den fazla yapmayın bence. Herşeyin fazlası zarar...

Maskeden sonra iyi nemlendirmeyi de unutmayın tabii...
Yağlı cilde sahip olanlar yağsız nemlendirici kullanmalı...

Sevgiler!

ben de buldum bugun 25 kurus tanesı =) hatta suan yuzum de lavantalıyı yaptım begenırsem haftada ıkı kez yaparım umarım işe yarar...

pakface ısmı ılk defa duyuyorum 1 tl da cok ucuz ıse yarıyorsa super pekı four you watsons oralarda varmıdır yoksa aktarlar dedıgınız su nane kekık bunun gıbı seyler satılan yerlerden mı

pakface uretıcısı ısmı nedır ?son kullanım tarıhı falan yazıyor dımı yoksa ucuz olması dusundurur

yok canm surulmez zaten donuyor 5 dk ıcınde yuzunde yıkayınca da baya gergınlık hıssedıyorsun.. ben de begendım

bende kullnadım bunlardan bir ara. iyide geldi ama sonra bıraktım nedense.şimdi kendim hazırlıyorum yüz maskelermi. bir dünya para döktüm yüz maskeerine 1 tl dahi verecek param yok artıkın onlara... -tatlicadiarzu-

:jeyyar:Aynen katılıyorum hem içinde ne olduğunu biliyosun,ihtiyacına göre ürün katıyosun içine en iyisi kendi yaptığım..:lepi: :lepi:

yoğurt karbonat maskesi yapıyorum normalde ama burdan okuyup bugün aldım pakface yosunlusundan cildim çok yağkı benim. yumuşacık oldu siyah noktalarımda bi değişiklik yok :)) bakalım her hafta yaparım iyi gelirse

Killi ürünler göz çevresine sürülmez kızlar...
Göz çevresi için özel maskeler var...

Siyah noktalarda ben çok iyi sonuç alıyorum, maskeyi yıkarken, burnuma bastırıyorum biraz. içinde defne özleri olan maskede özellikle, çok iyi peeling yapıyor.
Tamamen yıkayıp kuruladıktan sonra, burun kenarındaki gözenekleri hafifçe sıkıştırdığımda hemen çıkıyor kalanlar da...

Tonik yerine de bazen gül suyu bazen elme sirkesi-su karışı uyguluyorum. Mutlaka buz kalıbında donmuş olsun...

kızlar kil ilk basta cok güzel görüntü saglıyor fakat haftada 1 den fazla yapmayın cildi kurutuyor . ayrıca bnde siwilce yapmıstı :KK43:

bende yarın alıcam bakalım paketı 1 tl 1 mılyoncu tarzı bı yerde gordum ama ya bırsey yaparsa dıyorum hala karasızım

kızlar bugun deneıdm pakface kırısıklıklar ıcın bıtkı ozlu olanını annem ıcın aldım ama fazla cıkınca bende surdum annem ılk maske yapıyor ama begendı bende oyle 1tl ve sonuc ıyı paylasan ark tesekkur hatta guleceksınız ılık su ıle karıstırdım annem kalınca elllerıne surdu yaradı yanı sımdı lavanta ve papatyalısı var onlarıda denıycem ben alerjı yapar dıye korkmustum ama yapmadı )))))

X