Cilt Bakımı Ürünleri Pakface Yüz maskeleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Buna su yerine maden suyu koysak olurmu kiii???

ben gül suyu ve adaçayıyla sulandırıyorum. gazı kaçmış maden suyuyla bi dene istersen. gazlı halde kullanırsan tepkimeye girer belkibilmiyorumkismile
ille de maden suyunu kullanmak istiyorsan maskeden sonra yüzünü silersin

slm arkadaşlar bende bundan 1 yıl önce falan yosun özlüsünü almıştım bende sizin gibi yarısını kullandım zemuszemus daha sonra yapmadım unuttum sanırım kaydirigubbakcemile3 tarihi geçmiştir heralde değil mi? :KK1: asıl soruma geleyim benim cildim sabah kalktığımda yağlı fakat gün içinde gayet iyi sanırım biraz da hasas bana hangi pakfaceyi önerirsiniz şimdiden teşekkürler bayanssulusmile

çarşamba günü ısırgan özlüsünü aldım 1 tl'ye..akşam yaptım valla ilk sefer olmasına rağmen t bölgemde yağlanmayı azalttı yüzüme nur indi sanki..çok beğendim..aktardan alırken bir de gutto marka yeşil elma özlü maske verdi adam,o soyularak çıkıyormuş..o da 3 tl onu daha denemedim deneyince yazarım... opuyorumnanaktan

:lepi: Çok sevindim hayatım, gerçekten paklık veriyor cilde bu meret :roflol:

april sen mi yazmıştın beşiktaşta aktardan aldım diye? şimdi o mesajı tekrar aradım ama bulamıyorum. bu hafta beşiktaşa gitmem gerek yerini tarif edersen ben de gidip ordan alayım. anneme kırmızısından kendime de yosunlusundan alıcam. tabi cadı kardeşime de alırım bikaç tane.

bir de ben bugün bu maskeyle bir şey denedim hemencecik onu paylaşayım hep beraber güzelleşelimzemuszemus
genişlemiş gözenekli tıkalı gözenekli ciltler için adaçayı bitkisinin çayını tonik olarak kullandıklarını internette ve burda bi yerlerde okumuştum birçok kez. ben de bunu maskeye uyarladım. kaynamış suya sallama adaçayı attım bi poşet en az 5 dk bekledim iyice demlensin diye ama bu arada kaynatmadım sadece kaynar suya attım dikkat! sonrasında poşeti çıkarıp sıkarak bi kaşık kadar adaçayı suyu akıttım kuru maske karışımına. poşetle uğraşamam diyorsanız çayın içinden kaşıkla da alabilirsiniz ama poşetin suyunu sıkınca adaçayı oranı fazla oluyor. sonra poşeti bıçakla yırtıp bi çay kaşığı kadar adaçayı yaprağını da direk maskeye kattım. yani kısacası su yerine adaçayıyla yaptım maskeyi. 20 dk kadar bekledikten sonra suyla güzelce yıkadım sonra da adaçayıyla ıslatılmış pamukla güzelce sildim yüzümü. krem sürmeden cildim beslendi maskenin gerginliğini aldı adaçayı. ben memnun kaldım. üstelik adaçayını içmek de çok faydalı, maskeyi beklerken çayı da içtim. aynı işlemi papatya çayıyla da yapabilirsiniz. ayrıca tüm maske benzeri cilt bakımlarınızı banyodan sonra gözenekler açıkken ve cilt yumuşamışken yaparsanız çok yararını görürsünüz. zaten güzellik merkezlerinde de buhar banyosuna tutuyorlar bakımdan önce.umarım uygulayıp beğenirsiniz.bayanssulusmile

Tatlım evet Beşiktaş çarşıda büyük bir aktar vardı ama kapanmış sanırım ben en son gittiğimde yerinde yeller esiyordu...bilmiyorumkismile
Ama başka pek çok yerde bulabilirsiniz kızlar...:lepi:

Adaçayı çok mantıklı. İçerisinde ne isterseniz koyabilirsiniz zaten.:hulya:
Ben kendim meyvelerin suyunu sıkıp koyuyorum, senin gibi bitki çaylarından da koyuyorum...hihoyyyt
Zaten hangi bitki çayını içsem, bir pamukla yüzümü silerim sonunda ahahahha
:roflol:

bi yandan da ucuz etin yahnisi yenmez derler ama bu kadar kullanıp ve memnun kalan varsa kullanmakta fayda var

Tatlım zaten kil de çok ucuz bir şey.:lepi:
Sadece kil alsak 1 TL ye bir dünya verirler.
Bu poşet maskenin içinde de beyaz kil ve bazı bitki özleri var. Maliyeti çok düşük, o nedenle de ucuz ve hem de pratik...
zemuszemus

Buna su yerine maden suyu koysak olurmu kiii???

Canım gazının kaçmasını beklemelisin, yoksa köpürür ve maske kıvamı almaz... Şeniz

slm arkadaşlar bende bundan 1 yıl önce falan yosun özlüsünü almıştım bende sizin gibi yarısını kullandım zemuszemus daha sonra yapmadım unuttum sanırım kaydirigubbakcemile3 tarihi geçmiştir heralde değil mi? :KK1: asıl soruma geleyim benim cildim sabah kalktığımda yağlı fakat gün içinde gayet iyi sanırım biraz da hasas bana hangi pakfaceyi önerirsiniz şimdiden teşekkürler bayanssulusmile

Canım defnelisi sana en uygunu olacaktır. vereliniortak
Isırganlısını bulursan o da olur. ve papatyalısı zaten tüm cilt tipleri için.
opuyorumnanaktan

kızlar haftada sdc 2 kez mi kullnblrz en fazla. daha fazla kullanmak yan etki fln yapar mı acaba

Canım ben haftada 1 kez yapıyorum, bazen 10 günde 1. zemuszemus
içeriğinde kil olduğu için çok sık yapmak doğru değil.
Neden dersen, kil ölü hücreleri aldığından dolayı, sık yapılırsa tahrişe yol açar.
Cilt incelir ve kırışıklar bile oluşabilir...eyvahedigeldismile
Cildin kendini korumak için ürettiği yağ salgısını bozmamak lazım...
vereliniortak

50 kurusa alıyorum dıyen olmus acaba nerden emınonu falan mı acaba tam olarak yerını yazsın da alayım

Valla canım oturduğum yerde bi marketten alıyodum öyle her yerde olduğunu zannetmiyorum bu marketin :-) ismini de veriyim Rammar
Bu arada sayemde markettekiler bitti-tatlicadiarzu- bi daha da getirmediler gıcıklar alsanaalsanasmile

bende kullandım kızlar pakface i çok güzel.benm otrdgm yerde bi milyoncu da 75 kuruş :)

benim T bölgem yağlı ve çok sivilce çıkıyor yanaklarımda kuru pakface in karma ciltler olanı ii gelirmi acaba

Su an yüzümde lavantalisi var. Normal ciltler icinmis. Ben icine bir kac damla limon kattim, cildimi bayadir temizlemiyordum, limon temizler cildi :KK8: Normalde papatyalisini kullaniyordum, kuru ciltler icin ama aldigim yerde o yoktu ben de bunu aldim. Kokusu cok güzel :KK16: Papatyalisi iyi gelmisti bakalim bu da iyi gelcek mi?
Ben Izmir hataydaki bir parfümeriden 1 liraya aliyorum. Izmirden daha uygun fiyata alan var mi?

pekı bu maskeyı kullanıp da sivilcesi yok olan varmı? belki cvbı yazılmıs olabılır ama diğer sayfaları okuyamadım hepsini.

Son düzenleme:
pekı bu maskeyı kullanıp da sivilcesi yok olan varmı? belki cvbı yazılmıs olabılır ama diğer sayfaları okuyamadım hepsini.
Ben bi sey diyemiycem cünkü cildim kuru, sivilcem yok ama siyah noktalari geciriyor. Siyah noktalara etkiliyse sivilcelere de etkilidir. Yagli ciltler icin olanini al derim :KK6:

Son düzenleme:
bakayım bende bi aktarlara bulabilirsem bende bi deneyim ne olcak 99 a yüz fazla gelmezmiş..

kızlar bunun ayak için olanını aldım kullanıp memnın olan varmı ?
ölesine aldım bende ayaklarıma bişi yaptıgım yok deişiklik olsun die:KK37::KK9:

ben hiç memnun kalmadım bu maskeden, zararını görmedim ama bi faydası da olmadı, kıvamı falan da hoşuma gitmedi:KK50:

Bu ürün yüzü aynen pammık gibi yapıyor gerçekten faydasını gören çok kişi var ve en yakın kişi kardeşim yüzü temizliyor pürüzsüz bir hal alıyor ve sivilceleri öldürüyor yani kurumasını sağlıyor zaten zamanla yüzün dengesi yerine oturuyor açıkçası tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanılabilen bir ürün ucuz olması sizi korkutmasın arkadaşlarEn Büyük TÜRKİYE

X