Buna su yerine maden suyu koysak olurmu kiii???
çarşamba günü ısırgan özlüsünü aldım 1 tl'ye..akşam yaptım valla ilk sefer olmasına rağmen t bölgemde yağlanmayı azalttı yüzüme nur indi sanki..çok beğendim..aktardan alırken bir de gutto marka yeşil elma özlü maske verdi adam,o soyularak çıkıyormuş..o da 3 tl onu daha denemedim deneyince yazarım... opuyorumnanaktan
april sen mi yazmıştın beşiktaşta aktardan aldım diye? şimdi o mesajı tekrar aradım ama bulamıyorum. bu hafta beşiktaşa gitmem gerek yerini tarif edersen ben de gidip ordan alayım. anneme kırmızısından kendime de yosunlusundan alıcam. tabi cadı kardeşime de alırım bikaç tane.
bir de ben bugün bu maskeyle bir şey denedim hemencecik onu paylaşayım hep beraber güzelleşelimzemuszemus
genişlemiş gözenekli tıkalı gözenekli ciltler için adaçayı bitkisinin çayını tonik olarak kullandıklarını internette ve burda bi yerlerde okumuştum birçok kez. ben de bunu maskeye uyarladım. kaynamış suya sallama adaçayı attım bi poşet en az 5 dk bekledim iyice demlensin diye ama bu arada kaynatmadım sadece kaynar suya attım dikkat! sonrasında poşeti çıkarıp sıkarak bi kaşık kadar adaçayı suyu akıttım kuru maske karışımına. poşetle uğraşamam diyorsanız çayın içinden kaşıkla da alabilirsiniz ama poşetin suyunu sıkınca adaçayı oranı fazla oluyor. sonra poşeti bıçakla yırtıp bi çay kaşığı kadar adaçayı yaprağını da direk maskeye kattım. yani kısacası su yerine adaçayıyla yaptım maskeyi. 20 dk kadar bekledikten sonra suyla güzelce yıkadım sonra da adaçayıyla ıslatılmış pamukla güzelce sildim yüzümü. krem sürmeden cildim beslendi maskenin gerginliğini aldı adaçayı. ben memnun kaldım. üstelik adaçayını içmek de çok faydalı, maskeyi beklerken çayı da içtim. aynı işlemi papatya çayıyla da yapabilirsiniz. ayrıca tüm maske benzeri cilt bakımlarınızı banyodan sonra gözenekler açıkken ve cilt yumuşamışken yaparsanız çok yararını görürsünüz. zaten güzellik merkezlerinde de buhar banyosuna tutuyorlar bakımdan önce.umarım uygulayıp beğenirsiniz.bayanssulusmile
bi yandan da ucuz etin yahnisi yenmez derler ama bu kadar kullanıp ve memnun kalan varsa kullanmakta fayda var
Buna su yerine maden suyu koysak olurmu kiii???
slm arkadaşlar bende bundan 1 yıl önce falan yosun özlüsünü almıştım bende sizin gibi yarısını kullandım zemuszemus daha sonra yapmadım unuttum sanırım kaydirigubbakcemile3 tarihi geçmiştir heralde değil mi?asıl soruma geleyim benim cildim sabah kalktığımda yağlı fakat gün içinde gayet iyi sanırım biraz da hasas bana hangi pakfaceyi önerirsiniz şimdiden teşekkürler bayanssulusmile
kızlar haftada sdc 2 kez mi kullnblrz en fazla. daha fazla kullanmak yan etki fln yapar mı acaba
50 kurusa alıyorum dıyen olmus acaba nerden emınonu falan mı acaba tam olarak yerını yazsın da alayım
benim T bölgem yağlı ve çok sivilce çıkıyor yanaklarımda kuru pakface in karma ciltler olanı ii gelirmi acaba
Ben bi sey diyemiycem cünkü cildim kuru, sivilcem yok ama siyah noktalari geciriyor. Siyah noktalara etkiliyse sivilcelere de etkilidir. Yagli ciltler icin olanini al derimpekı bu maskeyı kullanıp da sivilcesi yok olan varmı? belki cvbı yazılmıs olabılır ama diğer sayfaları okuyamadım hepsini.