Cilt Bakımı Ürünleri Pakface Yüz maskeleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
dün gece yaptım lavanta özlü olanını.gözle görülür bi etki etti.pürüzsüz göründü cildim.sivilce flanda yok yüzümde bu arada.ama gergin oldu yüzüm.nemlendirici sürdüm hemen.ama çok memnun kaldm.denemek için almştım sdce.gdip yine alcam artık :eek:

sizde de gerginlik oldu mu yüzünüzde maskeden sonra peki arkadaşlar CADIARZU

dün gece yaptım lavanta özlü olanını.gözle görülür bi etki etti.pürüzsüz göründü cildim.sivilce flanda yok yüzümde bu arada.ama gergin oldu yüzüm.nemlendirici sürdüm hemen.ama çok memnun kaldm.denemek için almştım sdce.gdip yine alcam artık :eek:

sizde de gerginlik oldu mu yüzünüzde maskeden sonra peki arkadaşlar CADIARZU

evet cnm gerginlik oluyor, üzerine tonikten sonra mutlaka nemlendirici sürülmeli zaten, beğenmene çok sevindim arkadaşım :1hug:

kızlar daha once bende kullanıyodum guzeldi ama 2 hafatadır haftada 1 dermokilin testerlerini kullanıyorum aynı fakface gibi paketi ama bu hazır banyodan sonra yapılıyo yaptıktan ertesi gun guzellik merkezine gitmiştim kadın bana denmesin mi kil maskesi mi yaptın diye evet niye dedim gozeneklerin temizlenmiş haftada bi yapmak lazım dedi zaten kendinizde farketceksiniz deneyın derim 50 kuruş fiyatı

kızlar daha once bende kullanıyodum guzeldi ama 2 hafatadır haftada 1 dermokilin testerlerini kullanıyorum aynı fakface gibi paketi ama bu hazır banyodan sonra yapılıyo yaptıktan ertesi gun guzellik merkezine gitmiştim kadın bana denmesin mi kil maskesi mi yaptın diye evet niye dedim gozeneklerin temizlenmiş haftada bi yapmak lazım dedi zaten kendinizde farketceksiniz deneyın derim 50 kuruş fiyatı

canım dermokil'in testerları nerelerde satılıyor ?
gerçi ben memnunum pakface'im den delikafadulden

evet cnm gerginlik oluyor, üzerine tonikten sonra mutlaka nemlendirici sürülmeli zaten, beğenmene çok sevindim arkadaşım :1hug:

tavsiyen için tekrar teşekkür ederm canm kaydirigubbakcemile5

bu arada aktardan kil alıp kendm hazrlamayı düşünüyodum.bi çok tarif vvermşti arkadşlar.şimdi gidip dermokilden mi alsam yoksa direk kil mi alsam napiyim fikri olan war mı CADIARZU

bende kil kullandım canım ama dermokili bi dene derim
nisancım ben kozmetikçiden aldım dermokil satan yerlerde var

bende hep görürdüm ama cesaret edip alamamıştım.madem kullananlar memnun bana da yarın yollara düşüp almak kalıyorkaydirigubbakcemile3
sağolun kızlarkaydirigubbakcemile5

bende hep görürdüm ama cesaret edip alamamıştım.madem kullananlar memnun bana da yarın yollara düşüp almak kalıyorkaydirigubbakcemile3
sağolun kızlarkaydirigubbakcemile5

teysem vermişti bana bi kaç tane bu komik isimli maskelerden ama ben de senin gibi cesaret edemiodum .. demek işe yarıo ha ? alla alla :CüvCüv:

teysem vermişti bana bi kaç tane bu komik isimli maskelerden ama ben de senin gibi cesaret edemiodum .. demek işe yarıo ha ? alla alla :CüvCüv:

ehaahah :roflol:
yau ilk gördüğümde ben de ismine kopmuştum, ama kullanınca bayıldım =)

ben bu maskeyi 50 liraya aldım 2 ay önce birkaç paket zaten 1 paketi iki kere kullanabiliyorsunuz suratınız cok kocaman değilse bence iyi geliyor cildi düzgünleştiriyor rahatlatıyor özellikle lavantalı olan yüzümdeki stresli görüntüyü aldı

bnm cildim genelde kuru ama burun bölgemde we alnımda yağlanmalar we sşyah noltalar oluo gözeneklrn ztn maşallahı war.sanırım karma cilt oluo. bu pakfacesin hangisi bana ii gelebilir ki bilgisi olan war mıııı

bnm cildim genelde kuru ama burun bölgemde we alnımda yağlanmalar we sşyah noltalar oluo gözeneklrn ztn maşallahı war.sanırım karma cilt oluo. bu pakfacesin hangisi bana ii gelebilir ki bilgisi olan war mıııı

tatlım, karma cilt için ısırganlısı, yağlı cilt için yosunlusu var.
her cilt tipi için de, papatyalısı var.
bunlardan birini kullanabilirsin. =))

hassas için defneli ile başlayabilirsin mesela, ilk deneme için, reaksiyon vermesinden korkarsan =) ama zaten hepsi doğal ürünler, bir sorun olacağını sanmam canım.
benim cildim karma, ben en çok yosunlusu ile defnelisini seviyorum.

Cildim yağlı ama baktığım yerde yağlı ciltler için olanı kalmamış. Ben de karma ciltler için olan ısırganlısını aldım ve çok beğendim valla bu kadarını beklemiyordumdelikafadulden
Yalnız benim cildim oldukça yağlı benimkini bile kuruttu biraz.
Cildi kuruya dönük olanlar ısırganlısını denemesin sakın.:nazar:

tatlım, karma cilt için ısırganlısı, yağlı cilt için yosunlusu var.
her cilt tipi için de, papatyalısı var.
bunlardan birini kullanabilirsin. =))

hassas için defneli ile başlayabilirsin mesela, ilk deneme için, reaksiyon vermesinden korkarsan =) ama zaten hepsi doğal ürünler, bir sorun olacağını sanmam canım.
benim cildim karma, ben en çok yosunlusu ile defnelisini seviyorum.

çok teşekkr ederm canımm=)ztn alerjk bi cildim yok cnm çokşükür:) ısırganlısını denedm bras kuruttu cildimi,bide pek bi fark göremedm sanrıım ilk deneme olduğu için.birde defnelisini aldm onu daha denemedm. bunu ne kadr da bi kullanabilirz bilgin war mı

Siyah noktalar için olanını almıştım cesaret edip kullanamadım son kullanma tarihi geçmemişse deneyim bari akşama sonucunu yazarım kaydirigubbakcemile5

ben 4-5 günde 1 yapıyorum canım, bence ideali bu =) fazlası kurutabilir =)

Siyah noktalar için olanını almıştım cesaret edip kullanamadım son kullanma tarihi geçmemişse deneyim bari akşama sonucunu yazarım kaydirigubbakcemile5

dogal bir mamül oldugu için son kullanım tarihi olmaz gönül rahatlıgıyla kullanabilirsin

bi mağazada kasada gördüm ne kadar diye sordum 3 tanesi 1 milyon dedi. ilk hassas ciltler için olanını aldım az önce yaptım 20 dakika bekleyip yıkadım sonuç mükemmel. bebek gibi hissediyorum yüzümü. ellerimi çekemiyorum resmen yüzümden. beyazladım ve burnumdaki siyah noktalar gözükmüyo bile. deneyin bence.

X