Cilt Bakımı Ürünleri Pakface Yüz maskeleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım ankaradan almadım ben mersindeydim 5 gündür ordan aldım. ankarada bende göremedim henüz aktarda da göremedim. eğer bulursam sana da söylerim yerini yada alır sana da yollarım filan.

bende kullanıyorum bayanlar ürünü kullandıktan sonra müthiş bir gerginlik oluyoo sonuş denemeye değerr..ayrıca bende 50krş aldım nası 5 liraya satıyolar ayıp valla

memnun kaldığınıza sevindim arkadaşlar =))

ben bir de geçen hafta Dermokil'in maskesini denedim, o da güzel canlarım, memnun kaldım yani.

ısterseniz onu da kullanabilirsniz hem sanki daha güvenli =)a.s

bugün defnelisini ve lavantalısını aldım bunları denememiştim yosunlusunu kullanmıştım daha önce bunları da denicem bakalım nasıllar

Bursa dan geliyormuş bu maskeler aldığım yerde söylediler

Son düzenleme:
ben bi kere denedım iyiydi yani ama daha fırsatım olmadı almaya.demek iyiymiş alıp kullanıyım ozaman şakkıdı

Merhaba arkadaşlarım :)
Bende Mersinden yeni katıldım aranıza buradaki pak face sohbetini gördüm ve kullanan birisi olarak bende size fikir vermek istedim.
Benim nişanlım kozmetik sektöründe çalışıyor. Bana da devamlı bu tür şeyler getiriyor. Parfümler maskeler vs vs aklınıza gelecek her şey var odamda :) Neyse bu pak face den kullandım uzun bi süre ve hala da kullanıyorum. Bunları burada 50 kuruşa satıyorlar boşuna daha fazla para vermeyin yazık. Eğer isterseniz söylerim size gönderir. Mesela geçenlerde bana hazır kutuda maske getirdi. Kil maskesiymiş üzerinde 70 kullanımlık yazıyor daha çok berber ve kuaförlerin kullandığı bir tür sanırım ama onu denedim o da çok hoşuma gitti. ısteyene ondanda gönderebiliriz ama önce bi sorayım olur derse isteyene gönderirim.

bebekler aldım ben de bu maskelerden dün dişçiye giderkene
ama tabi bi beklenti içine girmeden
neticede 1 ytllik bişi diye düşünmüştüm ki deneyimleri okuyunca sevindim :)
bugun de aldım bi kaç tane daha
ama henüz kullanmadım
yorumlar beni ciddi sevindirdi
dener ben de paylaşirim inşallah gozlemlerimi :)
sağolasın nisanim topik cok isime yaradı :)

Herkes pek bir memnun görünüyor,yarın bende bir sorayım aktarlara...
Pakface markası ilk duyuşta uydurmasyon bişey gibi geliyor ama hadi hayırlısı...

kızlar nerden aldınız hangi semtten ben bulamadım süvaride falan varmıdır acaba

ben de yarın aktarlara bakmayı düşünüorum.fiyatı 1ytl fln dmi kazıklanmymopuyorumnanaktan

memnun kalmanıza çok sevindim kızlar, ben de hala kullanıyorum :)))

Bu ismi komik maskeyi ben de baştan alıp kullanmamıştım ama deneyince iyi bir şey olduğunu anlayacaksınız, sevgiler herkese :))
a.s. zemuszemus

kızlar buldım maskeyi yağlı cildim yosunlusunu aldım 1 ytl bu akşam denicem inşallah iyi gelir

bende kullnadım bunlardan bir ara. iyide geldi ama sonra bıraktım nedense.şimdi kendim hazırlıyorum yüz maskelermi. bir dünya para döktüm yüz maskeerine 1 tl dahi verecek param yok artıkın onlara... -tatlicadiarzu-

bende kullnadım bunlardan bir ara. iyide geldi ama sonra bıraktım nedense.şimdi kendim hazırlıyorum yüz maskelermi. bir dünya para döktüm yüz maskeerine 1 tl dahi verecek param yok artıkın onlara... -tatlicadiarzu-

:roflol:
Canım evet bende de doğal kil var, bazen kendim de yapıyorum bir karışım...
Ama üşendiğim zamanlarda Pakface pek pratik oluyor :))) :lepi:

bende aktarda görüp aldım (1 tl'ye)
yapmadan önce bi google bakim dedim bi yan etkisi olmasın diye
yorumları okuyunca denedim gercekten işe yarıyo sabah cildim daha düzgün gözüküyodu
makyajda daha iyi durdu.

X