• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri pakdefne sabunu

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
defneli ve zeytinyağlıymış. bugün saçlarımı 2 kere bu sabunla yıkadım.. saçlarım hacim kazandı.

artık şampuan kullanmayı düşünmüyorum.

aranızda defne sabunu kullanan var mı??

Ben Mehmet Aydın defne sabununu kullanıyorum. Müthiş bir sabun cildi hiç kurutmuyor. Saçımı da bir kaç kez yıkadım. Gayet iyiydi.

Aman kızlar siz siz olun hassas kafa derisine kesinlikle ne sabunu olursa olsun değdirmeyin benim hastanede her allahın günü saçlı derideki sabun egzamalarıyla uğraşıyoruz.

Sabunlarda ne yazıkki pH değeri şampuan veya sıvı sabunlardaki gibi ayarlanamıyor, kostik soda oranı ve kullanılan yağın kalitesi-ki çoğunlukla defne ya da zeytinyağı kullandık diyerek hayvansal yağ basıyorlar- tamamen üreticideki düz işçinin insafına kalmış birşey.

Şehir sularıda bir felaket ozon klor ne ararsan mevcut.

Daha yumuşak bitkisel şampuanlar, sıvı malzemeler kullanmak gerekiyor yoksa dermatolog kapısında son bulursunuz dikkat edin diyorum akannehir

Her ne bitkisinden yapılırsa yapılsın (genellikle bitkisel derler ancak hayvansal yağla yaparlar) sabun bilhassa hassas cildi olanlarda ağır saç problemlerine neden oluyor.

Back