- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
PAI 1 4/G 4 /G Homozigot mutasyon olupta hamile kalanlar
- Konu Sahibi Tol1200
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı iğneyi kullandım 9 ay..şimdi bir kızım var elhamdülillahArkadaşlar 2 bebeğinin kalbi durdu 8 haftalıkken 1 de kimsayal gebelik var yapılan tahlillerde
PAI1 4/G 5/G - Homozigot mutasyon Saptanmıştır
Hibor 3.500 0.2 ve Coraspirin kullanıyorum bu durumda olup ta doğuran varmı
Sendeki sorunlar aynımıydı test sonuçlarıbende aynı iğneyi kullandım 9 ay..şimdi bir kızım var elhamdülillah
bende heterozigot vardı birde pa1 4G4G idi..iki düşük yapmıştımSendeki sorunlar aynımıydı test sonuçları
Allah sağlık versin cümlemize allah çocuğunu bağışlasınbende heterozigot vardı birde pa1 4G4G idi..iki düşük yapmıştım
Merhaba siz yazali olmuş baya.merak ettim ne durumdasiniz. Bende de ayni durum varArkadaşlar 2 bebeğinin kalbi durdu 8 haftalıkken 1 de kimsayal gebelik var yapılan tahlillerde
ozele mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesıne miArkadaşlar 2 bebeğinin kalbi durdu 8 haftalıkken 1 de kimsayal gebelik var yapılan tahlillerde
sız yazalı olmus baya ama merak ettımArkadaşlar 2 bebeğinin kalbi durdu 8 haftalıkken 1 de kimsayal gebelik var yapılan tahlillerde
Benim de 4 g 4 g iğneyi ne zaman kullanmaya başladınızbende aynı iğneyi kullandım 9 ay..şimdi bir kızım var elhamdülillah
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başlıyoruzBenim de 4 g 4 g iğneyi ne zaman kullanmaya başladınız
Kimi doktorlar kalp atışı diyor iğne için.bende kararsız kaldım açıkçası hangisi doğruHamile olduğumu öğrenir öğrenmez başlıyoruz
İğne asla yazmam kullanırken ölebilirsin diyen bile oluyor..kimisi de muhakkak kullanacaksın diyor. Ortada tekrarlayan kayıplar var Allah'a güvenip başlıyoruz ne yapalım..içine sinen bir doktor bul onunla ilerle canımKimi doktorlar kalp atışı diyor iğne için.bende kararsız kaldım açıkçası hangisi doğru