- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.552
Ben fiyatını bile bilmiyorum ne kadar kıBende bir tam altın bile alamıyorum maaleaef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fiyatını bile bilmiyorum ne kadar kıBende bir tam altın bile alamıyorum maaleaef
Erik hosafına bakayım hemen baya canı yanıyor kuzumunKabızlık sorunu için mürdüm erigini hoşaf yapın, bol bol içsin. Çok iyi bir çözüm .
Erik hosafına bakayım hemen baya canı yanıyor kuzumun
Meyve suyu yasak zaten. Sadece su ıcıyoruz bız. Almıyoruz hıc eve. Tam bugday unu, yulaf ezmesi ve posalı meyveler bır de sebze tuketıyor. Kuruyemıs alıyordum ama bu ay alamadım leblebi aldım onu da sevmedi. Kabızlık cok zorEvet siyah erik, mürdüm eriği , benim çocuklarda oluyordu çok ağırdı.
Lifsiz beslenmeden kaynaklanıyormuş ve vitamin alınıyorsa ondan demişti doktor.
Mürdüm erigini tavsiye etmişti çocuk doktoru.
Gerçekten işe yarıyor. Cekirdegiyle birlikte kaynatın. İçindeki meyveden de bir iki tane yesin.
Meyve suyu da içiyorsa icirmeyin bu ara.
Ya tabi ki evde bir nebze karlı ama evde çok yapıldığı için dışarıda 1 porsiyon yiyip ortaya gelenlerle doyacakken, evde yapıldığı için 3 porsiyon tüketiliyor ve aynı hesaba geliyor.Ben tereyagjni hic sevmem esimde sevmez. Hic kullanmam bu sebeple. Biz yiyici aileyiz. 2 kisi 2 tepsi (28 cm) pizza bitirririz ama hesaplamadim da 70 i gececegini hic sanmam. Firin turbo zaten ha 1 tepsi pizza ha 2 birden ayni surede neredeyse psiyor. Surekli yaptığım için saymadim dilim olarak falan ama bana karli geliyor. Pizzada pastirma da sevmem. Tek sevdgim yeri cerez gbi tv karsisinda yemek o da koku yapiyor insana zTen birde ates pahasi almiyorum sayilir nerdeyse. Cig tuketmeyi seviyorum birde sadece ve çok zararliymis cig tuketmek.
Disarda o boyutta ve o dolulukta pizza yemek imkansiz bence. Bir daha düşün. Yemek olmasa yapardim canım istedi heeee
Aslında özel okul masraflarını ödemesi sizin avantajınıza olmuş. Diğer türlü mahkeme 300-500 gibi çok komik rakamlar verdiriyor maalesef. Yine de eski eşinize doktor, özel ders gibi ödemeleri de yapmasını isteseniz kabul etmez mi? Muhtemelen siz ödüyorsunuz diye ödemiyor, işin altından kalkamadığınızı söyleseniz naçizane fikrim.Maas benım maasım kuzum, babası yok ayrıyız. O okul egıtım masraflarını karsılıyor. Ozel okuldaydı zaten nafaka olarak onu öduyor sadece baska faydası yok. 10 yıldır kendım bakıyorum
Sizin akrabalarinizda mi öyle?Yer mi gelmek.Onlarda neyin ne olduğunu biliyorlar ama konuşmak kolay tabi.Oyunu baş geç gerisiyle ilgilenme ,rahat tabi.Kendi gurbetçi akrabalarimla bile görüşmek konuşmak istemiyorum artik
Aslında bunu birkaç kez dile getirdim bana gerkesız masrafları kıs dedi. Kuafor falan. Ben gecen sene ocaktan beri kuaföre gitmedim ki. Saclarımı evde boyuyordum artık ona bile para ayırmıyorum saldım gitti anca özel bi davet olur o zaman kapıyorum beyazları. Şimdi zaten dısarı cıkarken bandana ile kapıyorum . Pek yardımcı olmaz ama kendısı sureklı ev alır seyahat eder On yıl onu da ödemedi ev sattım ödedim hep buna da şukurAslında özel okul masraflarını ödemesi sizin avantajınıza olmuş. Diğer türlü mahkeme 300-500 gibi çok komik rakamlar verdiriyor maalesef. Yine de eski eşinize doktor, özel ders gibi ödemeleri de yapmasını isteseniz kabul etmez mi? Muhtemelen siz ödüyorsunuz diye ödemiyor, işin altından kalkamadığınızı söyleseniz naçizane fikrim.
Allah yardımcınız olsun,tek başına geçinmeye çalışmak hele ki çocuk varsa gerçekten zor.ayrıldığınızı düşünerek yazıyorum babası nafaka vermiyor mu kızına?11 yaşında bi kızım var masrafı,isteği hiç bitmiyor.Benimki yetmemekten daha cok, cocuk olmasa salıcam da, bulasık makınem bozuldu yaptıramadım. Bir ay dısımi sıkar onu yaptırırdım. Az da maas almıyorum ki kafayı yıcem
Ben zaten altınların hiçbirinin fiyatını bilmiyorumBen fiyatını bile bilmiyorum ne kadar kı
Okul masraflarını öduyor sadece, benimki 15 oldu artık eskıden daha zordu oyuncağı bıtmezdi şimdi kıtap kulaklık en fazla bir de dondurma ıster evde yaparım ama uc sene oncesıne kadar neler neler alıyordum buyudukce duruldu sızin de yuzunuz gulsun insallah evlat olunca akan sular duruyorAllah yardımcınız olsun,tek başına geçinmeye çalışmak hele ki çocuk varsa gerçekten zor.ayrıldığınızı düşünerek yazıyorum babası nafaka vermiyor mu kızına?11 yaşında bi kızım var masrafı,isteği hiç bitmiyor.
O kadar fark var mı cıdden? Maas alınca stok yapıcam ben bıraz temızlık malzemesı sampuan10-15 gün önce orkide yağ aldım A1...den 44.90 a
Dün markete girdim 54.90 10 liralık bir artış var
Daha önceleri indirime giren 7.90 lik yumuşatıcılar şuan 13-15 lira civarı
Keşke maaşlara da bu kadar zam gelse
Tek altın mı 3200 ? İnanmıyorum ne ara oldu?Ben zaten altınların hiçbirinin fiyatını bilmiyorum
Ortamlarda konuşulunca duyuyorum o kadarcuzagim yatırım mevzuuna
Gecen is yerinde bi çalışan söyledi kardeşinin düğününde tam takmayı düşünüyormuş 3200 lerde biseymis
Evet hatta 44.90 a yağ alırken yağın zamlanacagini duymuştum eşim de kalanların hepsini alsana dedi ..ben de sonra alırız dedim ama o gün o fiyatın son günüymüşO kadar fark var mı cıdden? Maas alınca stok yapıcam ben bıraz temızlık malzemesı sampuan
Açılın kızlar birikim topiğinden geliyorum...haftalık 3 kişilik mutfak masrafım 102 tl. tuttu diyen bir ablaya sordum nasıl yapıyorsunuz diye, rabbimin emir ve yasaklarına uyun, bol bol sadaka verin diye tavsiye aldım biraz önce demek benim aradaki 700 tl. fark bu yüzdenmiş, sadakam azmıs, pahalılık yokmuş yani, verilmiş sadakası olanlar gayet 100 tl 3 kişi besleyebiliyormuş, kesin bilgi yayalım
Maaşı alır almaz -300 e girdim bile yemin ederim oturup ağlamamak için kendimi zor tutuyorum o kadar sinirlerim bozuldu kendime yol parası olarak kenara 100 tl bile koyamadım hatta10-15 gün önce orkide yağ aldım A1...den 44.90 a
Dün markete girdim 54.90 10 liralık bir artış var
Daha önceleri indirime giren 7.90 lik yumuşatıcılar şuan 13-15 lira civarı
Keşke maaşlara da bu kadar zam gelse
Oraya gitmek de para seans fiyatlarını duydum aman Allah im dedim ...başka türlü bu şartlarda insan depresyona girmeden nasıl durabilir ki ..rabbim yardimcisi olsun asgari ücret alanlaraMaaşı alır almaz -300 e girdim bile yemin ederim oturup ağlamamak için kendimi zor tutuyorum o kadar sinirlerim bozuldu kendime yol parası olarak kenara 100 tl bile koyamadım hatta
Kredi kartıyla gecinip sonraki ay yine aynasının ilk günü hesabı sifirluyorum
Psikilolaga gidiyordum tam toparlanırken maddi sıkıntıdan dolayı gidemedim
Şimdi gitmek istiyorum ama bu maddi sıkıntıda gitmek lüks geliyor