- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.552
Hepsi Pahalı. Bazı ürünler Migrosu bile gecıyor sureklı lıste yapıp takıp ediyorumEskiden bim, a101 ucuzdu ama maaşallah onların fiyatları da markalı ürünlerle yarışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi Pahalı. Bazı ürünler Migrosu bile gecıyor sureklı lıste yapıp takıp ediyorumEskiden bim, a101 ucuzdu ama maaşallah onların fiyatları da markalı ürünlerle yarışıyor
uuuu beybi balık ve muz ortalığı yakmış yıkmış zaten.. ya Allah'ın muzu nasıl 18 tl olur aklım almıyor patates ya bu patates. makarna bile yakında uçucak gel de isyan etme25 liraya kevgir aldım şu çelik gibi var ya. Ondan. Tek aldığım yenmeyen şey o.
Balık zaten 40 lira tuttu. Muz 18 lira. Patates 15. Soğan 10. Yufka 15. Domates 10. Salatalık 5. Mandalina 8. Böreğin içine 15 liralık peynir aldım.
Unuttuğum bişey olabilir. Yeşilköy de değil maalesef oralarda olsam gitmem pazara.
uuuu beybi balık ve muz ortalığı yakmış yıkmış zaten.. ya Allah'ın muzu nasıl 18 tl olur aklım almıyor patates ya bu patates. makarna bile yakında uçucak gel de isyan etme
gecen gun bır konu acılmıs kocasının sac fırcasında baska kadına aıt sac telı gormus konu sahıbıDiş sağlığı önemli diyorlar bi macun 35 tl mecbur 3 ayda bir de fırça yeniliyoruz olmayan nasıl versin bu kadar parayı evde 2 kişiyiz. 5 haneli bir aileyi düşünemiyorum
Geçen sene 1.25 tl olan makarna bu yıl 3.75tl. Sıvı yağı en son 55 tl aldim salça zaten o da uçmuş temel gıda bunlar yauuuu beybi balık ve muz ortalığı yakmış yıkmış zaten.. ya Allah'ın muzu nasıl 18 tl olur aklım almıyor patates ya bu patates. makarna bile yakında uçucak gel de isyan etme
Ben gecen gun şok marketten muz aldım 9 liraya yerlı muz, indirimdeymiş. İki kilo aldım dursun. Sonra bim girmiş aynı indirime. İki kilo da ordan aldım ertesi gun. Sankı mango yıyorum. Tadı yok bak tatlı değil demiyorum tadı yok. Sankı çiğ patates kemırıyoruz. Dondurup kakao ekleyıp dondurma yaptık bızdeuuuu beybi balık ve muz ortalığı yakmış yıkmış zaten.. ya Allah'ın muzu nasıl 18 tl olur aklım almıyor patates ya bu patates. makarna bile yakında uçucak gel de isyan etme
doğru söylüyor ben valla ne zamandır doğru düzgün meyve almıyorum. misafirliğe gittiğimde ordan burdan otlanıyorumAynen onlar aldı götürdü ortalığı.
Eşim diyor ki insanı meyveden soğutacaklar.
yakında 1 tane muz alıp 10 esıt parcaya bolup buzluga atıcaz sanırımBen gecen gun şok marketten muz aldım 9 liraya yerlı muz, indirimdeymiş. İki kilo aldım dursun. Sonra bim girmiş aynı indirime. İki kilo da ordan aldım ertesi gun. Sankı mango yıyorum. Tadı yok bak tatlı değil demiyorum tadı yok. Sankı çiğ patates kemırıyoruz. Dondurup kakao ekleyıp dondurma yaptık bızde
doğru söylüyor ben valla ne zamandır doğru düzgün meyve almıyorum. misafirliğe gittiğimde ordan burdan otlanıyorum
Biz o pille çalışanları bıraktık canım manüel elimizi calistiriyoruz artık. Eşim ara sira bana ne bana ne o dönen markaninkinden alicam desede markette annelerin attığı bakıştan atıp sindiriyorum ☺☺gecen gun bır konu acılmıs kocasının sac fırcasında baska kadına aıt sac telı gormus konu sahıbı
bende 3 tane doner baslıklı dıs fırcası duracell pil falan almısım dusunun yasadıgım o pahalılık hıssını
bır yandan konuyu okuyorum yorum yazdım kocanız nasıl yaratıkla bırlıkte de kadın dıs fırcasıyla sac tarıyor dıye
herkes gulmus bana gulerler tabı aklımda verdıgım paralar var ben ne yazdıgımı bılıyor muyum kı
dıs fırcasısın sen ya haddını bıl yanı altı ustu fırca
İndirimleri takip edin.genelde marketlerde haftasonu indirim oluyor..Acımasız gelecek belki size kızlar ama içim rahatladı biraz. Sadece bende sorun var sanıyordum. Genel bir durum demek ki bu.
oyle yapın tabı ındırımde gorundu mu alıp stoklamak gerek kı o ındırımlerı bıle once fıyatları cook yuksekten verıp sonra yıne degerınden yuksekte ama oncesınden bıraz asagıda ındırımlı adı altında tuketıcıye sunuyorlarDaha surerse pahalılık ben toptan indirimli sampuan falan alıp stok yapayım barı. Ya artık zam gelmesın ya. Daha dogalgaz eklenecek.