• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Pahalı markalar ve onların daha ucuz benzerleri.

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

MAC Crosswires and Maybelline ColourSensational Moisture Extreme lipstick in Coral Pink = Dupe

lipstick dupes Rimmel lasting finish lipstick Airy Fairy and Tom Ford lipstick in Pink Dust

Bourjois Paris Bronzing Primer They say it could be a Chanel Cream Soleil tan Bronzer Dupe...

O okypete ben de avon fuchsia fever rujunu kullanıyordum ama malesef içeriğini değiştirmişler
bu rengi hangi markada bulabilirim acaba.gratis watsons mağazalarında bulunabilen marka olursa çok sevinirim.

Eklentiler

• convertable colour stila 094.JPG
    convertable colour stila 094.JPG
    27,3 KB · Görüntüleme: 86
O okypete ben de avon fuchsia fever rujunu kullanıyordum ama malesef içeriğini değiştirmişler
bu rengi hangi markada bulabilirim acaba.gratis watsons mağazalarında bulunabilen marka olursa çok sevinirim.
maybellinede var. ben almıştım. ama bu ton gitmediği için kullanılmayanlar sepetine atmıştım:)
bulursam numarasını yazarım.

Makeup Dupe Wet n Wild Blue Had Me At Hello palette dupes MAC Carbon and MAC Deep Truth. Swatches: MAC over Wet n Wild dupe.
706336860de7aee3d2012d4f710e0665.jpg

3cfd05848e31bad54aaccb005855abcf.jpg
6fc4fa3c88948cdf34f90478625cc56e (1).jpg
MAC VS Wet n Wild

Dupe for mac pigment blue brown. Wet n wild comfort zone
e6de449ca1c773572f9189018693cca2.jpg

Son düzenleme:
Back