• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalı hediye sorunu

Değeri bütçelendirmek ne kotu düşünüp alçaksaniz adam zaten sizin durumunuzu biliyordur size oturup gelen hediyelerin fiyatını mi söylüyor 🤦‍♀️
Hayır ben ofisini gördüm fotoğraf olarak denk geldi ona hediye araken gördüm masasındaki saatin giyatını falan

Gold bi obje alın madem. Gold renkten hoşlanan adam da aslan burcu olabilir mi acaba🤢😩😵

Konuştuğum bir adam var baya zengin yeni ofisine taşınıyor beni yeni ofisine davet etti ve bende gitmek istiyorum ama bir şey almak istiyorum en fazla 200 tl ye bir şey alabilirim altınlı kaplanlı şeylerden hoşlanan bir adam ya basite kaçıp güzel bir ekler kutusu yaptıracağım ya da 2 li türk kahvesi seti falan ne yapsam bilmiyorum öneriniz var mı
https://www.pasabahcemagazalari.com/ev-aksesuarlari/kalem-setleri/k-282 biraz daha dişini sıkıp şunlardan birini alabilirsin hem ofis için uygun birşey isterse dekor olarak kullanır isterse kalem olarak.

bahsettiginiz gibi bir adam sizin 200 liralik hediyeyi siz gittikten sonra yardimcisina verir al evine gotur diye. en iyisi tatli alin siz. 200 cok komik cunku bir ofis hediyesi icin.

masa ustu bır aksesuar olabılır mesela krıstal bır küre ortalama 150 tl cıvarında ve cok şıktır .
krıstalden yapılmıs ofıs ıcın satranc setı olabılır oda 200 tl cıvarı
kendısıne ozel kupa ve kalem kartvızıtlık set olabılır mudo konseptde bulabılırsınız
fıltre kahve makınası da alabılırsınız

zengın ınsana hedıye almak aslında daha kolay herseye doymus eksıgı yok ne alsanız tam anlamıyla hedıye zaten

masa ustu bır aksesuar olabılır mesela krıstal bır küre ortalama 150 tl cıvarında ve cok şıktır .
krıstalden yapılmıs ofıs ıcın satranc setı olabılır oda 200 tl cıvarı
kendısıne ozel kupa ve kalem kartvızıtlık set olabılır mudo konseptde bulabılırsınız
fıltre kahve makınası da alabılırsınız

zengın ınsana hedıye almak aslında daha kolay herseye doymus eksıgı yok ne alsanız tam anlamıyla hedıye zaten
Filtre kahve makinesi çok mantıklıymış

Ya bu kadar takma bence o seni durumunu biliyor neticede 200 tl ye guzel bir cikolata da alabilirsin ya da al bi sarap 2 de kadeh git.guler yuzlu tayli dilli oldiktan sonra adam senin hediyene muhtac degil zaten sen alimli ol bosver pahali hediyeyi.

Back
X