Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben ofisini gördüm fotoğraf olarak denk geldi ona hediye araken gördüm masasındaki saatin giyatını falanDeğeri bütçelendirmek ne kotu düşünüp alçaksaniz adam zaten sizin durumunuzu biliyordur size oturup gelen hediyelerin fiyatını mi söylüyor![]()
Nerden biliyorsunuz ne aldığını ve fiyatlarını,kendisimi söyledi size?Almış onları masa saati falan da almış her birinin fiyatı en az 3 bin tl zaten alamazdım
https://www.pasabahcemagazalari.com/ev-aksesuarlari/kalem-setleri/k-282 biraz daha dişini sıkıp şunlardan birini alabilirsin hem ofis için uygun birşey isterse dekor olarak kullanır isterse kalem olarak.Konuştuğum bir adam var baya zengin yeni ofisine taşınıyor beni yeni ofisine davet etti ve bende gitmek istiyorum ama bir şey almak istiyorum en fazla 200 tl ye bir şey alabilirim altınlı kaplanlı şeylerden hoşlanan bir adam ya basite kaçıp güzel bir ekler kutusu yaptıracağım ya da 2 li türk kahvesi seti falan ne yapsam bilmiyorum öneriniz var mı
Filtre kahve makinesi çok mantıklıymışmasa ustu bır aksesuar olabılır mesela krıstal bır küre ortalama 150 tl cıvarında ve cok şıktır .
krıstalden yapılmıs ofıs ıcın satranc setı olabılır oda 200 tl cıvarı
kendısıne ozel kupa ve kalem kartvızıtlık set olabılır mudo konseptde bulabılırsınız
fıltre kahve makınası da alabılırsınız
zengın ınsana hedıye almak aslında daha kolay herseye doymus eksıgı yok ne alsanız tam anlamıyla hedıye zaten