Pahalı hediye sorunu

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Konuştuğum bir adam var baya zengin yeni ofisine taşınıyor beni yeni ofisine davet etti ve bende gitmek istiyorum ama bir şey almak istiyorum en fazla 200 tl ye bir şey alabilirim altınlı kaplanlı şeylerden hoşlanan bir adam ya basite kaçıp güzel bir ekler kutusu yaptıracağım ya da 2 li türk kahvesi seti falan ne yapsam bilmiyorum öneriniz var mı

Yani erkekler kahve fincanı falan anlamaz bence. Tatlı alın gidin işte. Adam zengin diye hediye almanız gerekmez.
Zengin diye hediye almıyorum başka biri olsa yine alırdım ama öyle bir adama ne beğendire bilirim bilmiyorum

Sizi ofisine niye cagirdi, gel gor diye mi hayirli olsun icinse oyle kahve seti olmaz bence, altinli seyleri de ben sahsen o seviyor diye almam tarzim degil. Ekler mantikli oturur yersiniz.
Aklima ofis mofis denilince yazik Sule geldi, dikkat edin kendinize
Ekler mi yoksa güzel bir baklavamı acaba şule şu an siz diyince aklıma geldi utandım kendimden

Hayır buluşma yeri olarak değil ama onu ziyaret etmemi istedi bende yeni bir yer açsam gelmesini isterdim

Buluşma, ziyaret ayni şeyler değil mi? Sen geçenlerde zaten "adam mason" diye konu açan üye değil misin?

Bilmiyorum ama adam hayli bir vizyonsuz geldi bana. O statüye nasil geldiğinden az buçuk fikrim var. Hediye olarak fikrim yok, ancak tavsiye olarak uzak dur derim. Ha "yok sadece zengin olsun yeter" dersen birsey diyemem, mutlukuklar.

Ekler mi yoksa güzel bir baklavamı acaba şule şu an siz diyince aklıma geldi utandım kendimden
Ben baklava sevmem pek cikolatali seyler daha cezbeder.
Zihnim otomatik hem cinslerimi korumaya yoneliyor ondan aklima gelince yazmak istedim, dikkat edin diye.
Cunku sevgilim, erkek arkadasim dememissiniz adam yazinca yasi sizden buyuk ve zorba biri gozumde canlandi, boyle altin varakli koltugunda oturan 🤓

Buluşma, ziyaret ayni şeyler değil mi? Sen geçenlerde zaten "adam mason" diye konu açan üye değil misin?

Bilmiyorum ama adam hayli bir vizyonsuz geldi bana. O statüye nasil geldiğinden az buçuk fikrim var. Hediye olarak fikrim yok, ancak tavsiye olarak uzak dur derim. Ha "yok sadece zengin olsun yeter" dersen birsey diyemem, mutlukuklar.
Fazla önyargılısınız umarım kurtulursunuz bundan

Konuştuğum bir adam var baya zengin yeni ofisine taşınıyor beni yeni ofisine davet etti ve bende gitmek istiyorum ama bir şey almak istiyorum en fazla 200 tl ye bir şey alabilirim altınlı kaplanlı şeylerden hoşlanan bir adam ya basite kaçıp güzel bir ekler kutusu yaptıracağım ya da 2 li türk kahvesi seti falan ne yapsam bilmiyorum öneriniz var mı
Alkol kullanıyorsa özel viski bardağı yaptırın dekor olarak da kullanır ama ne ofisi olduğuna da bağlı şimdi

Bence isimlik tarzı seyler oluyor ya masaya konan ondan alın. Ya da dijital fotoğraf çerçevesi de olabilir. Ucuz olan bir şeyin en pahalısını alın kısaca. Dijital fotoğraf çerçevesini masasına koyar. En tutsa 100 Tl tutar. Siz de hem güzel hem de en pahalisindan almış olursunuz. Yanına da bir tatlı alırsınız daha ne olsun

Bence isimlik tarzı seyler oluyor ya masaya konan ondan alın. Ya da dijital fotoğraf çerçevesi de olabilir. Ucuz olan bir şeyin en pahalısını alın kısaca. Dijital fotoğraf çerçevesini masasına koyar. En tutsa 100 Tl tutar. Siz de hem güzel hem de en pahalisindan almış olursunuz. Yanına da bir tatlı alırsınız daha ne olsun
Almış onları masa saati falan da almış her birinin fiyatı en az 3 bin tl zaten alamazdım

Güzel bir mektup açar (Türkçesi böyle mi bilmiyorum) olabilir. Veya ofis icin sık bir dekor. Öyle abartılı birseye gerek yok

Let... ya bakın. Pahalı Şirket hediyelerini satıyolar. Hele bu ara çoktur yılbaşında. Paşabahçenin özel koleksiyonları var. Aratın sayfasa bulursunuz. Kutulu yarı fiyatından az olur

Almış onları masa saati falan da almış her birinin fiyatı en az 3 bin tl zaten alamazdım
Hmm.. Bi düşünmek lazım. Sacma gelecek ama bu mıknatıslı sarkaçlar oluyor. Hani bilyeleri birbirine falan çarpıyor ya dekor olarak olabilir. Simdi hediye almakta güzel bi jest olur.Fanatiği olduğu takımın peluşu olabilir. Ya da cicek sepetinden ofisine cicek yollayabilirsiniz. Kadını erkeği yok güzel bi jesttir

Back
X