değişiklik varmı canım memişlerinde?
cnm tam yazmak için konumu arıodum sen sormuşsun nasıllar die..
demin duşa giriodum dur dedim bi kontrol ediim (her dakka kontrol etmek istemiorum bi deişiklik olmayınca moralim bozuluodu çünkü) vee bi baktım neredeyse geçmiş o gariplik sadece eğilince hissedilio normal dururken garip yumuşaklık normal meme yumuşaklığında olmuş demekki zamanla tamamen düzelicek gerçekten çoook mutluyum..
ameliyatımın sonrasında sonuçtan hep memnundum görüntü boyut falan hep istediim gibi oldu bi bu gariplik vardı canımı sıkan oda geçmeye başladı daha ne istiim... yuppiiii
bebeğim geçmeye başlamasına çok sevindimmm
oohh gelsin artık memişlerin keyfini sürme zamanı
darısı benim başıma benim limoncuklar için bir cesaret edebilsem bende portakal greyfurt kervanına katılacağım :82:
resimlerinide çekiyorsun değilmi düzenli olarak neydi ne oldu hey gidi günler yaparız
çok fazla foto çekmedim ama ameliyattan çıkar çıkmaz eşimden istemiştim çekmesini onlar var elimde bide bugünlerde çekmeye başlıcam tam istediim kıvama geldiler çünkü artık...
eski bikinili fotolarıma bakıorumda ne kadar fenaymış valla bi ara before after albuümü hazırlicam işallah sizde görürsünüz farkı
bu arada işallah seninde darısı başına biran önce kavuşursun greyfurtlarına
canım benim her iki göğsümdede var birinde daha fazla eğildiğimde bir göğsümde oluşuyor o potluk ama dışardan bakıldığında hiç bir problem yok.ben elimle kontrol ettiğide hissediyorum yoksa görünüş olarak gayet güzeller.sanırım daha oturmadılar bundan kaynaklanıyor.şu bir kaç gündür südyen takmıştım düğün telaşıyla südyenlerimi çıkarmadım ve masajlarımı yapamadım.problemim artmıştı.sonra arzu77 ye çok hak verdim 6 aydan önce uzun süreli südyen takmamak gerekiyormuş anladım ve masajların çok faydası varmış.bugün daha iyiler.biz sanırım biraz erken panik olduk padrone ile.kafan karışmasın pisici gerçekten ihtiyacın varsa düşünme ben hiç pişman olmadım,bundan sonrada olmam inşallah.canım bende ameliyat olmak istiyorum ve doktor arayışındayım ama sendeki bu durum umarım geçicidir
lütfen bizleri bilgilendir gelişmelerden
ruzgargul canım sendeki problem iki memende birdenmi var?
bu problem nasıl görülüyor acaba tam olarak normal duruştaki görüntüleri ve eğilirken potluk görüntüleri nasıl acaba? korkutmayın beni ya. özgüvenim zaten iyice azaldı memelerimin ufak oluşundan dolayı. şimdi birde büyükkende sorunlarım olacaksa daha büyük bir yıkım olur bana
hepinize çok geçmiş olsun
canım benim her iki göğsümdede var birinde daha fazla eğildiğimde bir göğsümde oluşuyor o potluk ama dışardan bakıldığında hiç bir problem yok.ben elimle kontrol ettiğide hissediyorum yoksa görünüş olarak gayet güzeller.sanırım daha oturmadılar bundan kaynaklanıyor.şu bir kaç gündür südyen takmıştım düğün telaşıyla südyenlerimi çıkarmadım ve masajlarımı yapamadım.problemim artmıştı.sonra arzu77 ye çok hak verdim 6 aydan önce uzun süreli südyen takmamak gerekiyormuş anladım ve masajların çok faydası varmış.bugün daha iyiler.biz sanırım biraz erken panik olduk padrone ile.kafan karışmasın pisici gerçekten ihtiyacın varsa düşünme ben hiç pişman olmadım,bundan sonrada olmam inşallah.
canım benim her iki göğsümdede var birinde daha fazla eğildiğimde bir göğsümde oluşuyor o potluk ama dışardan bakıldığında hiç bir problem yok.ben elimle kontrol ettiğide hissediyorum yoksa görünüş olarak gayet güzeller.sanırım daha oturmadılar bundan kaynaklanıyor.şu bir kaç gündür südyen takmıştım düğün telaşıyla südyenlerimi çıkarmadım ve masajlarımı yapamadım.problemim artmıştı.sonra arzu77 ye çok hak verdim 6 aydan önce uzun süreli südyen takmamak gerekiyormuş anladım ve masajların çok faydası varmış.bugün daha iyiler.biz sanırım biraz erken panik olduk padrone ile.kafan karışmasın pisici gerçekten ihtiyacın varsa düşünme ben hiç pişman olmadım,bundan sonrada olmam inşallah.
ya kızlar bişi dicem benim problem aynı kıvamda devam ediyo. zaman bulup doktorada gidemedim... yazın biraz geçmiş gibiydi aslında ama sanırım o güneştenmiş.. rüzgargül senin problem geçtimi??? 9 ay oldu ameliyat olalı nomal gibi gelmio artık bu durum!!!!:18::18:
canım çok geçmiş olsun ya bence bian önce doktorunu ara tekrar böyle böyle oldu de..Allah korusun belki önemli bir şeydir.
saol cnm gidicem doktorada ne zaman bu problemden bahsettiysem daha önce bişey olmaz önemli diil gçer 6 aya içinde diyordu ama 9 ay oldu tık yok acaba diyorum kendi doktoruma gittikten sonra bide başka bir doktoramı danışsam off çok sinir oluyorum...
saol cnm gidicem doktorada ne zaman bu problemden bahsettiysem daha önce bişey olmaz önemli diil gçer 6 aya içinde diyordu ama 9 ay oldu tık yok acaba diyorum kendi doktoruma gittikten sonra bide başka bir doktoramı danışsam off çok sinir oluyorum...