canım bendede aynı problem var inşallah geçici bir durumdur.bende senin gibi kafaya takıyorum.bütün kas zarı altı olanlarda oluyor mu diye düşünüyorum.inşallah bir terslik yoktur.belkide bu normal bir süreçtir.
Hayır, kas zarı altı ameliyat olan pek çok arkadaşım var hem bu siteden hem de bu siteden haberi bile olmayan, hiç böyle bir problem ne duydum ne okudum..
O sebeple belki kişisel bir süreçtir..
Çok endişelenmemek lazım..
Hani demiş ya doktorunuz, yoksa Padrone mi demişti yanlış olmasın şimdi, kan toplanmasıdır belki ,diye, o olabilir belki, ameliyattan sonra diren kullanılmayanların pek çoğunda kan toplanması muhakkak olacaktır, içerde kaç kat kesilmiş olan bir göğüs dokusu var ,cerrahi müdahalenin ilk bir kaç gün ve hafta içeride kan toplaması muhtemel..
ne de olsa direnlerle kan dışarıya atılmıyor yani bir direnaj sistemi yok..
o sebeple dirensiz olduysanız kanın içerde kendi kendine yok olmasını beklemek gerek..
bunlara kafa yormayın, alacağınız desteksiz yerine göre balensiz birbirinden çekici bikini ve mayoların renklerine , şekillerine, hangisine karar vereceğinize odaklanın .. ne de olsa artık göğüslerimiz istediğimiz kadar güzel ve diri :))