Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana yardim lütfen....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırdır canım ?
Canim bak anlatayim klavyeme cay döküldü.hadi tamam sorun değil yeni klavye alirim laptopa .disardan baglarm dedm.aldm geldim klavyeyi taktim.ohh mis calisio dedim yeni taktugim klavye.sonra google yi actm yyyyyyyyy tuşu basili kalio soktüm y yi.sonra g takildi .anladimki soksemde takilacak.hic bi işlem yaptirmio o tuş basili kaldikca bana.bu yuzden. PC nin biosuna girip kendi klavyesinin iptali(disabled) secenegini aradim. muhakkak her bilgisayarda olur bu seçenek.ama kendi PC min biosunda bulamiyorum biri bana şöyle şöyle surda iste bak dese( yok .kimse yok.bir arkadaşa sordum PC öğretmenliği okuo.aptal okudu cevap vermedi.ona ne sorsan böle yapar zaten. Sasirmadim .yarali parmaga istemez derler ya aynen o misal.
Hicde kimse benle ilgilenmio küstum.(küsme işaretini bulamiom)
Aygıt yoneticinden usb aygıtlardadn klavyeyi etkisiz hale getirebilirsin canım biostan yapamazsan.
Yaptim cnm benim bilgisayar yeniden baslatilmali Dior vr onay almadan baslatior baslayncada iki dk icinde ps2 klavye yazilimi tekrar yüklenmiştir yeni aygit calisior.yaziyor.hoffddd
Denetim Masası -> Fare
kısmında yer alan seçeneklerde TouchPad yazılımına ait sekmeyi kullanarak pasif konuma getirebilirsiniz yazmışlar internette canım