- 26 Ağustos 2008
- 2.538
- 1
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
evet evet benim söylediklerimden etkilenme , alıp oku , belki senle birlikte okursak bana da tekrar heves gelir yalnız başıma okuyorum burada
Ben kitabı daha alamadım kızlar. Bebişimin arası sıcaklarla pek iyi değil. Kitap okuyamıyorum sürekli sıkıntı basıyor. Bu kitabı geriden takip edebileceğim sanırım.
sarissa hoş geldin canımmm
öyle mi dersin :/ uzun zamandır tutunamayanları okumalıyım diyordum , ankete ekledim bu yüzden , büyük bir hevesle gidip kitabı aldım ve okumaya başladım. Ağır ilerlediğinden dolayı değil yarıda bırakmam , okurken aklımın başka yerlere gittiğini fark ediyorum , dönüp tekrar okuyorum sanırım hikaye ve anlatılanlar ilgimi hiç çekmedi .
Nermin Bezmen konusunda çok haklısın
bir de sormak istediğim bir şey var.
Bazı konuşmalar bütün bir kelime halinde yazılmış hangisinin Selim hangisinin Turgut olduğunu anlayamıyorum , buda okurken epey yoruyor . kitabın konusundan değilde yazımından ,anlatımından dolayı kitap akmıyor diye düşünmeye başladım yoksa ilk elime aldığımda hikayesi ,kitabın iç sesle ilerleyecek olması da beni etkilemiş ve hoşuma gitmişti. Oğuz Atay gerçekten böyle mi yazmış , yoksa internetten aldığım için emin olamam bana korsan basımını falan mı gönderdiler diye düşünmeye başladım.
katılmak istiyorsan listeye ismini ekleyebilirim cnm
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza...bu ara okunan kitap tutunamayanlar anladığım kadarıyla ne zamana kadar sürecek tutunamayanlar ,bir hafta falan daha sürecekse alıp başlıyım
bundan sonraki okunacak kitap listesine mi?
iyi de benim simdi devam ettigim bir kitap var, üstelik tezim icin siparis ettigim kitap dün gelmis gidip kütüphaneden alip notlar cikarmam lazim e bi de 5 aylik bebek var. canim ben en iyisi öteki kitaptan baslasam bu kadar kalin ve agir kitap bu kadar isin icinde zor biter :kedi:evet canım anket daha sürüyor istersen alıp okuyabilirsin .
bu kitap listesine de katılabilirsin cnm tercih sana kalmış , ben ismini listeye ekleyeceğim.
gecmis olsun, ins. bir an önce kurtulursun bu dertten.ayh of ben geldim ama bir bilseniz nasıl zor geldim.acil şiflar banaaaa taş düşürüyorum,daha doğrusu düşüremiyorum delirmek üzereyim çok canım yanıyor kemirgenlerim o yüsden ben affınızı isteyerek bu kitaba tutanamadığımı sölemek istiyorum.amma sanmayınki gidiyorum,hayır bir sonraki anketten devam inşallah.of elimdeki kitabı zor bitirdim sürekli sıvı alıp hareket etmem gerekiyor,kitabı yürüyerek hatta hoplayıp zıplayarak bitirdim ve şuan gözlerim herşeyi çift görüyor.bana dua edin lüfffeeen öpüyorum hepinizi ama çok seyrekleşmiş topicimiz yaa bakınca daha bir sayfa ilerlediğini gördüm çok üzüldüm garçekten
hosbuldukk...hayirli olsun müstakbel yeni aile breyiniz :ecrin_bebek:maiberf geçmiş olsun canım.
Aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
Kızlar ben de kitap günlerini bırakmadım daha doğrusu bırakmak istemiyorum ama bu kitaba henüz başlayamadım hamilelik biraz zorluyor. Eğer size yetişemezsem kusuruma bakmayın.
Bu arada kitaba başlayıp beğenen arkadaş yok mu hiç? Yorumlarınız nelerdir kitap hakkında? Kitabı çok merak ediyorum hiç olmazsa yorumlarınızı okuyalım şimdilik..
prensesim,burcum teşekkür ederim cankemirgenlerim inşallah dediğiniz gibi geçeer .yaz geleli herkes fire vermeye başladı anlaşılan.bana kalırsa yani naçizana fikrimdir`; yazın daha çerezlik ya da nasıl desem böyle çabuk okunası ve fazla düşündürmeyesi kitapları seçsek malum yaz psikolojisi dikkat eksikliği oluşturabiliyor,kışın yani soğuk havalarda daha bir düşünsel şeylere vakit ayırılabiliyor ve daha keyifli oluyor diye düşünüyorum ben şahsen bizzat kendim..siz ne düşünürsünüz bilemem tabisi
maiberf geçmiş olsun canım
burcu ne kadarlık hamilesin?ne güzel bir duygudur..biz de evleneli 1.5 sene oldu annemler falan artık torun istiyorlar bakalım hayırlısı
ben de kitaba başlayamadım cumada tatile çıkıorum artık döndükten sonra başlarım
hosbuldukk...hayirli olsun müstakbel yeni aile breyiniz :ecrin_bebek:
ben kitaba basliyim dedim sadece önsözü okudum :kedi: ama önsöz deyip gecmeyin bence bu kitabin önsözünü atlamayin, önsöz yaziminin bu kadar öneml bir sey oldugunu hic düsünmemistim. oguz atayin önsözlerle ilgili fikirlerini yazmis, edebiyat akimlarinin tarihsel süreci ve oguz atayin bu hikayede durdugu yeri göstermeye calismis, neyi okudugumuzun ve hangi sartlarda yazilan bir kitap oldugunun bilinmesi cok iyi, keske bunun gibi önsözleri diger tüm kitaplara da ekleseler..
burcum alllah sağsalim kavuştursun bebişinle sizi inşallah.maşallah diyim nazar etmiyim ne olur çalışıyım benim de olur dimi hi ho ho.miniş miniş ayh ne güsel olar onu kıtır kıtır ısırması tazecik oooh.o zaman zor okursun sen kitap ama
Amin inşallah canım. Allah hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Ben çocukları çok severim bebişim doğsun da kitabı sonra da okurum :)) Allah tüm isteyenlere nasip etsin, sana da böyle tatlış tatlış bir bebiş versin inşallah canım.