- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
tutunamayanları okudum.uykudan önce iyi giden bir kitap.düşünce akışı şeklinde yazıldığından herkese hitap etmeyebilir.çok uzun olduğundan sarmazsa yarım bırakma ihtimaliniz var.
hoş geldin maiberfffff :)
açıkçası ben okuyamıyorum kitabı , bir çok kez şans verdim ama beni içine almadı . bıraktım bir köşeye kitap okuma hevesim gitmesin diye , Dorian Gray'in Portresine başlayacağım yarın.
tabi ki şu da var tutunamayanlar bir çok kişinin sevdiği hatta başucu ,hayat felsefesi yaptığı bir kitap o yüzden bir araştır ondan sonra okumaya karar ver , belkide çok seveceksindir bilemem :)
Bakalım bizim kızlar ne alemdeler dedim ama aaa şoktayım :1shok: Tutunamayanlar nasıl okunmaz. ben o kalın kitabı hemen yalayıp yutmuştum. Şaka bir tarafa Türk edebiyatı açısından çok önemli kitaplardan biri. Ağır ilerleyecek olsa bile okunması gerekiyor bence. Hele Nermin Bezmen'e tahammül edebilmiş bir grubun bu kitabı es geçme hakkına sahip olduğunu hiç düşünmüyorum :umursamaz:
hoşbuldum prensesim.hımm sarissa çıkışmış bak hemen okumalı bu kitabı o vakıt hele hele bir edebiyatçı olaraktan ben ses etmiyim bir daha hem bakarsın severim belli mi olur önyargılı olmamalı şimdilik.şuan elimde hıfzı topuzun çamlıcanın üç gülü var bitmek üzre bitsin hele alırım o zaman
Merhaba kizlar,
ben de gruba katilmak sitiyorum ama sanirim bundan sonraki kitaba katilabilirim, aslinda benim bir kütüphane dolusu okunmamis kitabim var, belki onlardan birini okursak benim icin daha iyi olur :lepi: