"P.Uykusuyum" Kitap Günü Organizasyonu 3.Anket

?

• Ankete Katılan
    22
amin amin amin amin inşallah canikom.sende bebişinle bebiş kitapları okursun bundan sora ne yemeli ne içmeli diye.ayh anne olucan ne güsel resmen bir mucize.sana özel bir anket açalım abri bebekllerle ilgili kitaplar olsun

Bildiğin bebiş kitapları varsa tavsiyelerini beklerim. Aylık bebek dergileri ve sitelerden öğrendiklerimle anneliğe hazırlanmaya çalışıyorum. Bebeğim doğunca inşallah annemden öğreneceğim nasıl anne olacağımı :)))

arkadaşlar nasılsınız?tatildeydim ben kitaba başlayamadım okumıcam sanırım okuyup bitiren var mı?
ankete devam edilmicek mi???

arkadaşlar nasılsınız?tatildeydim ben kitaba başlayamadım okumıcam sanırım okuyup bitiren var mı?
ankete devam edilmicek mi???

ben iyiyim canım ama takip ettiğime gör uzun süredir gelen giden yok,ben de okumadım çünkü elimde başka kitap vardı.Artık bir dahaki ankete diyeceğim ama umarım devam eder.Ben bu ara ikinci el kitaplara dadandım geçen gün Kızılay'da bi iş hanından 5 tane kitap aldım ve sadece 15 lira verdim,çok çok eski kitaplar var ve öyle güzel kokuyorlar ki..

slm cnm ortaköyde de 2. el satılıyor bazen ben de alıyorum hem uygun oluyor hem de dediğin gibi mis gibi kokuyor
artık kimse uğramaz oldu 3. anketi açabilecekmiyiz ??

Sanırım tatil sezonunun bitmesini bekliycem arkideşim,neyse bu arada hangi kitapları okudun son günlerde,benim elimdekiler bitmek üzere yenilerini alıcam ama gidince karar veremiyorum.Şuan elimde İpek Arman'ın ''fesleğenin uğuru'' var ondan önce İnci Aral'ın ''taş ve ten''i bitirdim.ikisi de fena sayılmaz ben beğendim ama fesleğenin uğuru daha bir hoşuma gitti,son olarak feminist yazarımız Duygu Asena var sırada.Üniversitedeyeken bir kitabını okumuştum o da kütüphanede vakit geçsin diye ama pek bir provakatör gelmişti ama bir şans daha vereyim dedim hi ho ho..Millet gelene kadar biz de böyle takılalaım bari he heey meydan boş baksana.keşke okuduğumuz kitapları birbirimizle takas edip okuyabilsek ne güzel olurdu bea

Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun zamandır bu sayfaya bakıp bakıp kapatıyordum. Geçen gün ankete devam etmiyor muyuz, neredesiniz diye yazmıştım ama site güncelleniyormuş o zaman mesajlarım silinmiş bu yüzden.

Kitabı okuyan yok pek fazla sanırım. Artık arkadaşlar tatilden dönse de yeni ankete başlasak.

Maiberf "Taş ve Ten'i" ben de okumuştum, beğendiğim bir kitaptı. İnci Aral'dan Mor'u da okumuştum, o kitap çok çabuk bitmişti. Bu aralar doğum ve bebek bakımı kitapları okuyorum başka bir şeye zaman ayıramıyorum. Yeni anket açılınca yeni yeni kitaplar okuruz artık.

Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun zamandır bu sayfaya bakıp bakıp kapatıyordum. Geçen gün ankete devam etmiyor muyuz, neredesiniz diye yazmıştım ama site güncelleniyormuş o zaman mesajlarım silinmiş bu yüzden.

Kitabı okuyan yok pek fazla sanırım. Artık arkadaşlar tatilden dönse de yeni ankete başlasak.

Maiberf "Taş ve Ten'i" ben de okumuştum, beğendiğim bir kitaptı. İnci Aral'dan Mor'u da okumuştum, o kitap çok çabuk bitmişti. Bu aralar doğum ve bebek bakımı kitapları okuyorum başka bir şeye zaman ayıramıyorum. Yeni anket açılınca yeni yeni kitaplar okuruz artık.[/QU

Burcuk nasıl gidiyor hamilelik offf sıcakda zordur dimi,ay sorma ben de dün gece taş doğurdum hadi gerisi gelir inşallah da bir de bebiş yaparım hi ho ho,,hep bebek kitapları okuma başka şeyler de oku ama çok duygusal olmasın bebeiş etkilenir çünkü şöle eğlenceli bişeyler oku ah aklıma geldi mesela murathan munganın yüksek topukları oku,gayet eğlendirik bir anlatımı vardı ben pek sevmiştim. Bu arada bebişe isim düşündünüz mü

Maiberf "Taş ve Ten'i" ben de okumuştum, beğendiğim bir kitaptı. İnci Aral'dan Mor'u da okumuştum, o kitap çok çabuk bitmişti. Bu aralar doğum ve bebek bakımı kitapları okuyorum başka bir şeye zaman ayıramıyorum. Yeni anket açılınca yeni yeni kitaplar okuruz artık.[/QU

Burcuk nasıl gidiyor hamilelik offf sıcakda zordur dimi,ay sorma ben de dün gece taş doğurdum hadi gerisi gelir inşallah da bir de bebiş yaparım hi ho ho,,hep bebek kitapları okuma başka şeyler de oku ama çok duygusal olmasın bebeiş etkilenir çünkü şöle eğlenceli bişeyler oku ah aklıma geldi mesela murathan munganın yüksek topukları oku,gayet eğlendirik bir anlatımı vardı ben pek sevmiştim. Bu arada bebişe isim düşündünüz mü

Sıcaklar çok zorluyor nefes almak biraz sorun ama Allah'a şükür iyiyim. Geçmiş olsun canım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Tavsiye ettiğin kitabı ben de çok merak ediyorum okumak isterim. Evet canım düşündük, Elif Nihal olsun diyoruz.

Sıcaklar çok zorluyor nefes almak biraz sorun ama Allah'a şükür iyiyim. Geçmiş olsun canım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Tavsiye ettiğin kitabı ben de çok merak ediyorum okumak isterim. Evet canım düşündük, Elif Nihal olsun diyoruz.

Elif Nihal gerçekten çok duru ve leziz bir isim,söylerken bile bir ferahlık veriyor sanki gerçekten güzel seçim benim de yeğenim var Elif İkbal ..Hayırlısıyla kucağına lırsın inşallah burcukum hımm bebişi de bir kemirgen yapıcaz ama tamam mı bol bol kitap okusun ilerde

Elif Nihal gerçekten çok duru ve leziz bir isim,söylerken bile bir ferahlık veriyor sanki gerçekten güzel seçim benim de yeğenim var Elif İkbal ..Hayırlısıyla kucağına lırsın inşallah burcukum hımm bebişi de bir kemirgen yapıcaz ama tamam mı bol bol kitap okusun ilerde

İsim seçimimiz hakkındaki güzel düşüncelerin beni sevindirdi. Ben de çok beğeniyorum bu ismi. İnşallah Allah kızımı kucağıma almayı nasip eder ve ben de ona bu güzel ismi verebilirim. Benim de istediğim tam bir kemirgen olsun, okusun, hep geliştirsin kendini. Ben ona daha şimdiden kitap okuyorum zaten :)))

kızlar nedir bu kitap günü
sayfaları fazla karıştırmaya fırsatım olmadı
ben de kitap okumayı çok severim katılabilirim aranıza ama ne olduğunu birisi anlatırsa iyi olucak=))

kızlar nedir bu kitap günü
sayfaları fazla karıştırmaya fırsatım olmadı
ben de kitap okumayı çok severim katılabilirim aranıza ama ne olduğunu birisi anlatırsa iyi olucak=))

Sayfanın ilk başında gördüğün listede ismi yer alan arkadaşlarımızla birlikte her ay sırası gelen arkadaşımız tavsiye edebileceği ya da kendisinin de daha önce okumayıp okumak istediği bir kaç kitap hakkında bilgi veren bir anlet oluşturuyor ve biz listedekiler de oyluyoruz. Oylama sonucunda en fazla oy alan kitap o ay içinde okunuyor ve okuyup bitiren arkadaşlar yine aynı anket sayfasında kitapları yorumluyoruz. Kitap hakkında dğşüncelerimizi paylaşıyoruz. Tabi kitabı okuyup yorum yapana kadar arada da sohbet ediyoruz :))

Bu anket yaz dönemi olduğu için pek hareket görmedi. Umarım gelecek anketler diğer yaptığımız iki anket gibi hareketli ve bol okumalı geçer.

Katılmak istersen adını listede anketi açacak olan sıradaki arkadaşa özel mesaj atarak yazdırırsın canım. Sevgiler...

katılmak isterim ama kitabı temin etmek benim için zor olabilir dediğin gibi yaz olduğundan pek dışarı çıkmıyorum ama bi düşünücem

Selam kızlar, ben de hep bakıyorum buraya kimse olmuyor.
Burcu_burc tebrik ederim darısı başımıza (Bende de birkaç günlük gecikme var ama hayırlısı bakalım)
Maiberf senin de taşların hayırlı olsun canım:)) Kurtulmuşsundur inşallah.
Biz yurtdışındayız şu anda ve buradaki Türk arkadaşlar da bizim gibi kitap günü yapmışlar. Hatta bir keresinde Ahmet Altan'ın kitabını okuyup onunla telekonferans yöntemiyle kitap hakkında konuşmuşlar. Ne güzel değil mi?
Ben de getirdiğim kitapları neredeyse bitirdim. Sadece Ses ve Öfke hala duruyor. Onu okumaya başlayacağım.

Burcu_burc tebrik ederim darısı başımıza (Bende de birkaç günlük gecikme var ama hayırlısı bakalım)
Biz yurtdışındayız şu anda ve buradaki Türk arkadaşlar da bizim gibi kitap günü yapmışlar. Hatta bir keresinde Ahmet Altan'ın kitabını okuyup onunla telekonferans yöntemiyle kitap hakkında konuşmuşlar. Ne güzel değil mi?
Ben de getirdiğim kitapları neredeyse bitirdim. Sadece Ses ve Öfke hala duruyor. Onu okumaya başlayacağım.

Teşekkür ederim Sarissa :) Hayırlı haberlerini bekliyorum, inşallah Allah size de nasip eder bu mutluluğu.

Arkadaşlarının yaptığı gerçekten güzel. Tebrik ediyorum onları.

Ben de getirdiğim kitapları neredeyse bitirdim. Sadece Ses ve Öfke hala duruyor. Onu okumaya başlayacağım.[/QUOT

Sağolasın arkideşim evet çok şükür düşürdüm Allah kimsenin başına vermesin bu taş illetini.Ben başka topiclerdeki yazışmalarını hatta atışmalarını diyeyim gördüm ama buraya o kadar uğramıyosun sana teessüf sunuyorum öncelikle,demek yurtdışındasın oh oh gez bakalım ama kemirgen sıfatını yitirmeden ve çabuk dön.Bu arada şu yaz sezonı bitsede şöle bi yorumlasak okuduklarımızı ya inanın Nermin Bezmen Ablamın dönemini özledim yani o derece.Ben de fesleğenin uğurunu bitirdim şimdi Duygu Asena var bakalım pek yakın değilimdir ama bi hasbihal edelim bakalım kendisiylen hi hi hi.Yeni arkadaşımız da hoşgelmiş buyursun katılsın ama şuna herkes kendi çapında kemirgen takılıyor ortak bir mönü yok henüzcokacimcoook

Valla Maiberfciğim hep bakıyorum ama kimse olmuyor. Yazsam birileri okuyacak mı, önemseyecek mi bilemiyorsun ki! Başlangıçta da kimse yazılanları okumuyor diye uzaklaşmıştım zaten. Ama dayanamıyorum işte:))

Valla Maiberfciğim hep bakıyorum ama kimse olmuyor. Yazsam birileri okuyacak mı, önemseyecek mi bilemiyorsun ki! Başlangıçta da kimse yazılanları okumuyor diye uzaklaşmıştım zaten. Ama dayanamıyorum işte:))

Dayanama ve yaz bana kalırsa çünkü ben mutlaka bakıyorum her gün sanırım burcuk da bakıyor hamile zaten artık biyere kıpırdayamaz pek burayı takip etsin dimi ama ehe ehe demem o ki sakın okumazlar deme kimse okumasa ben kati surette aboneyim arkideşim

Dayanama ve yaz bana kalırsa çünkü ben mutlaka bakıyorum her gün sanırım burcuk da bakıyor hamile zaten artık biyere kıpırdayamaz pek burayı takip etsin dimi ama ehe ehe demem o ki sakın okumazlar deme kimse okumasa ben kati surette aboneyim arkideşim

Heee walla doğru diyon :)) kıpraşamıyorum bir yere, tatile gittim 2 gün zor durdum sıcaktan herifin de rahatını kaçırdım geri dönmek zorunda kaldık :)))

Ben her gün mutlaka bakıyorum arkadaşlar, yazın siz ben okurum da cevaplarım da :)

X