"P.Uykusuyum" Kitap Günü Organizasyonu 3.Anket

?

• Ankete Katılan
    22
Maiberf hayırlı olsun canım.
Geçmişi okumadım.
Önemli bir şey kaçırmamışımdır umarım.[/Q

Teşekkür ederim tatlım yok yok önemli bişy şey yok ben kendim yımırtlayamıyorum o yüzden elin yımırtalarını eğitiyorum,burcu zaten tanker ebatlarını genişletmeye devam ediyor bildiğin gibi yani,asıl haberler sende anlat geleceğin tankeri hahayyykaydirigubbakcemile3

Selam kızlar.
Ben geldim, bir hafta annemin yanında kaldım.
Ayrılmak, onu yalnız bırakmak çok zor oldu.
Bebek de ben de çok şükür iyiyiz.
Bundan sonra düzenli görüşürüz inşallah.

Canım, ben de merak etmiştim seni.
Annene destek olmakla çok iyi yapmışsın.
İkinizin de iyi olmasına çok sevindim. Bebişe ve kendine çok iyi bak olur mu?

slm kızlar napıosunuz bakalım
maiberfcim hem kaynanandan kurtulmanı hem de okula başlamanı kutluorum cnm kaydirigubbakcemile5
burcu_burc sen nasılsın?bebiş ne alemde
sarissa iyi olmana sevindim seni merak etmiştik kendine ve bebişine çok iyi bak

maiberfcim hem kaynanandan kurtulmanı hem de okula başlamanı kutluorum cnm kaydirigubbakcemile5

teşekkürler tatlım evet aslında en kısa sürede başlasak iyi olur ama görünen üzre daimi 3 kişiyiz bu ara sositososito

İyiyim canım nasıl olsun gün sayıyorum. Bebişin nasıl olduğunu bu hafta doktora gidince öğreneceğiz inşallah. Kızlar korkamaya başladım ben benim için dua edin :)
Sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?

Teşekkür ederim tatlım yok yok önemli bişy şey yok ben kendim yımırtlayamıyorum o yüzden elin yımırtalarını eğitiyorum,burcu zaten tanker ebatlarını genişletmeye devam ediyor bildiğin gibi yani,asıl haberler sende anlat geleceğin tankeri hahayyykaydirigubbakcemile3

Tanker mi bilmiyorumkismile o kadar olmam inşallah.
Ama benden ancak tır olur.
Uzun araç kaydirigubbakcemile3 boyum 1.75 kaydirigubbakcemile3

Canım, ben de merak etmiştim seni.
Annene destek olmakla çok iyi yapmışsın.
İkinizin de iyi olmasına çok sevindim. Bebişe ve kendine çok iyi bak olur mu?

Sağ ol canım, çok şükür iyiyiz.
Ama durmadan tuvalete gidmek çok sinir bozucu yaaa :umursamaz:

Teşekkür ederim prenses.
Ben de tekrar bir araya geldiğimize sevindim.

Bence de artık başlatalım çok tembellik ettik.

Bence de başlayalım artık.
Ama benden başlamasın, kitaplardan çok uzak kaldım bu aralar bilmiyorumkismile

Tanker mi bilmiyorumkismile o kadar olmam inşallah.
Ama benden ancak tır olur.
Uzun araç kaydirigubbakcemile3 boyum 1.75 kaydirigubbakcemile3

Sağ ol canım, çok şükür iyiyiz.
Ama durmadan tuvalete gidmek çok sinir bozucu yaaa :umursamaz:

Teşekkür ederim prenses.
Ben de tekrar bir araya geldiğimize sevindim.

Bence de başlayalım artık.
Ama benden başlamasın, kitaplardan çok uzak kaldım bu aralar bilmiyorumkismile

Şiiiişşşttttt ne moralimi bozuyonuz uleynnnn tanker dediysek o kadan da değillll alsanaalsanasmile
Şaka bir yana hamile kalmak isteyen kızlar şimdiden boğazınızı tutun zayıf kalın yoksam sonra işiniz zor.
Sarissacım sen de millete inanıp iki kişilik yeme sakın tek kişilik ye bebiş o zaman daha sağlıklı besleniyor. Annem senin boyun da uzunmuş maken gibim ayyyyyyyyyyy ne kadan güzellll bayanssulusmile
Bu arada durmadan tuvalete gitmek senin haftalarında bir şey değil son haftalara gel de bak gör ne tuvalete maceraların olacak. Ben artık kendimi guguklu saat gibi hissediyorum geceleri. Her saat başında tuvalete gugukluyorum kaydirigubbakcemile3 :KK1:

Bu sözüm de hepinize tembel hatunlar herkes kitap gününü başlatalım diyooo ama kimse başlatmak için bir adım atmıyooo :sinifsinif: Biri gönüllü olup listedeki arkadaşlara özel mesaj atıp toparlasa tekrar milleti konuya iyi olma mı? guclubacismile
Şimcik sen neden yapmıyon diyeceksiniz biliyom ama benim mazeretim var :emir_bebek:

İyiyim canım nasıl olsun gün sayıyorum. Bebişin nasıl olduğunu bu hafta doktora gidince öğreneceğiz inşallah. Kızlar korkamaya başladım ben benim için dua edin :)
Sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat?

ben de nezle olmuşum biraz bu ara kültür turlarına bakıorum kapadokyaya gitmek istiorum kzılar gidip gören var mı aranızda?
korkmaya başladım deme cnm yaa doğumun tez olur inş. hiçbişe anlamazsın
evettttt doğru sölüosun kitap günü için bu görevi ben üstlenip diğer arkadaşlara msj atimmm :lepi:

ben de nezle olmuşum biraz bu ara kültür turlarına bakıorum kapadokyaya gitmek istiorum kzılar gidip gören var mı aranızda?
korkmaya başladım deme cnm yaa doğumun tez olur inş. hiçbişe anlamazsın
evettttt doğru sölüosun kitap günü için bu görevi ben üstlenip diğer arkadaşlara msj atimmm :lepi:

Kapadokya'ya ben de gitmeyi çok istiyorum. Hatta ben araştırmıştım kalacağım oteli bile seçmiştim. Burcu Kaya Hotel diye bir otel bulmuştum odaların eski havası vs. çok hoşuma gitmişti ama gidip kalmak nasip olmadı. İnşallah daha sonra gidip görebilirim oraları da.
Amin canım, inşallah öyle olur.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis seni tebrik ediyorum şekerim, sonunda biri bizi içinde bulunduğumuz ataletten kurtaracak adımı atıyor.
Hadi bakalım tam gaz kitap günlerine devam.... :eek: kaydirigubbakcemile5

Prensesi geçmiş olsun bu arada. Aman dikkat et kendine hava değişimi çok etkiliyor bu zamanlarda insanları. Öpüyorum canımmmm opuyorumnanaktan

saol cnm bnm evet kapadokyanın çok güzel olduğunu biliorum turla gidim diorum heryerini gezdiriolar bakalm araştırıorum şu an sende artık bebişin büyüyünce ailece gidersiniz :emir_bebek:

listedekilere özel msj attım 1 arkadaş üyelikten ayrılmışş birinede msj gitti mi bilmiorum bizim burda sistem gitti çünkü diğerlerinin haberi olmuş oluyor bu durumda 1-2gün bekleyelim gelen olcak mı bakalım

valla burnum akıp duruyoo havalar fena yapıo insanı :sinifsinif:

saol cnm bnm evet kapadokyanın çok güzel olduğunu biliorum turla gidim diorum heryerini gezdiriolar bakalm araştırıorum şu an sende artık bebişin büyüyünce ailece gidersiniz :emir_bebek:

listedekilere özel msj attım 1 arkadaş üyelikten ayrılmışş birinede msj gitti mi bilmiorum bizim burda sistem gitti çünkü diğerlerinin haberi olmuş oluyor bu durumda 1-2gün bekleyelim gelen olcak mı bakalım

valla burnum akıp duruyoo havalar fena yapıo insanı :sinifsinif:

Bana mesaj atmadın şekerim sakın yanlışlıkla silme listeden küserim bak :KK1:
Ellerine sağlık, iyi yapmışsın. Bakalım ne kadar kişi ile devam edeceğiz :kahve:

Bayramda benim de öyleydi Allah'a çok şükür iyileştim. Sen de bol bol sıvı tüket, vakit bulabilirsen de dinlen canım. Biran önce iyileşirsin umarım. a.s.

Biz balayımızı Kapadokya'da geçirmiştik.
Çok otantik oldu.
Mutlaka görmelisin prenses, çok güzel.

Bana da mesaj gelmedi:KK43:(

Biz balayımızı Kapadokya'da geçirmiştik.
Çok otantik oldu.
Mutlaka görmelisin prenses, çok güzel.

Bana da mesaj gelmedi:KK43:(

Aaaa ben de balayı için araştırmıştım Kapadokya'yı sonra bana delirdin mi balayı için oraya mı gidilir dedi kocam :)) Biz de Fethiye'ye gitmiştik. Demek tek değilmişim.
Balonla da uçtunuz mu boshayallersmile

Aaaa ben de balayı için araştırmıştım Kapadokya'yı sonra bana delirdin mi balayı için oraya mı gidilir dedi kocam :)) Biz de Fethiye'ye gitmiştik. Demek tek değilmişim.
Balonla da uçtunuz mu boshayallersmile

He he biz özellikle orayı seçtik.
Güney'e nasılsa gidiyoruz, değişiklik olsun istedik.
Balona binmedik, sezonu olduğu için çoookk pahalıydı o zaman.

Sarissacım sen neden yoksun acaba ilk sayfadaki listede?

Son anketlere katılamamıştım o nedenle.

günaydın kızlar sarissacım sen zaten burdasın diye sana msj atmadım buraya uğramayanlara attım gelsinler diye ama kimsenin geldiği yok :sinifsinif:
evet bende baktım balon fiyatları çok yüksek tur fiyatı kişi başı 250-300e geliyo sırf balona binmek 260tl
demek balayında oralarda gezdiniz aslında evet değişik ve güzel olmuştur iyi fikir cnm bizde büyük ihtimal gidicez öle gözüküyo bi aksilik çıkmazsa

X