- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Öyle yıldım bittim demeyle olmuyor.Öyle bir hakkınız yok çünkü annesiniz. Çözüm üretip hayatınızı düzenlemek
zorundasınız.Madem o çocukları doğurdunuz öyle yıkılmak yok.Siz düşerseniz çocuklarınız sürünür.
Ooo neler söyledim ,okudum ne ayetler ama anlamaz ki vicdansız merhametsiz En son gecen baktım yine diretiyor sen beni hayattayken öksüz yetim koydun Allah im da seni öksüz yetim koysun gidecek kimsen kapini çalan kimsen olmasın dedim ona bile susmadi öyle de pislikHakkinizda ne hayirlisi ise o olsun insallah..once sizin yuzunuzun gulmesi gerekir..ki yavrularinizda gulsun.benim daha yasina girmemis kizim bile ben stresli iken oda stresli ben mutluyken oda mutlu oluyor..mutsuzlugun dibindede olsan onlara hissettirme gul oyna..
bi onceki konuda cansu arkadasimiz esinden dayak yedigini cocuklarinda buna sahit oldugunu birlikte agladik diyor buna hangi Allahtan korkan merhametli uzulmez.insan hic olmazsa cocuklarina acirda huzursuzluk cikarmaz..
insan kendi ailesinin yaninda mutluysa ve guvende hissediyorsa iste kendi evine gozu arkada gider..ben bi yerde okumustum
mahser gunu Allahu Tealanin en kizgin oldugu kullardan biri dunyada evlatlarini anasindan ayirandir diye okudum.esine soyle bunu seni ailenden ve cocuklarindan ayirmaya calisan adam hesaba cekilecegi gunu unutmasin..
Allah korusun onları surundurur muyum essek gibi çalışır yine bakarım Allah in izniyle kimseye de muhtaç etmem oyyy kiyamam onların saçının teline gebertirim dokunani Allah korusunÖyle yıldım bittim demeyle olmuyor.Öyle bir hakkınız yok çünkü annesiniz. Çözüm üretip hayatınızı düzenlemek
zorundasınız.Madem o çocukları doğurdunuz öyle yıkılmak yok.Siz düşerseniz çocuklarınız sürünür.
Evet canım çok şükür çok sansliyim nasipliym o yöndenAilen sana destek mi peki
Allah korusun düşmem inşallah su pislikten bi kurtulaym essek ler gibi calisir m mis gibi yasatirim onlarıHayırlısı olsun inşallah. Çocuklarınız için dik durmanız gerek. Yazık değil mi o yavrucaklara. Siz düşerseniz onlar ne hale gelir.
Amin canım Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun. .
Dik durmalısın . .
Rabbim çocukların ve seni korusun. .
Kızlar hepinizden özür dileyerek aciyorum konuyu. Hakkinizi helal edin belki sikiyorum boguyorum sizi ama şuan o kadar doluyum kötüyüm ki sadece icimdekileri boşaltmak istedim.Kimse birşeyler yazmak zorunda değil gerçekten vaktinizi aldiysam özür dilerim. Bugün ablama gittim aksam babam aradı yemeği ben getiricem orda yiyelim siz yapmayın dedi. Ablam Eniştem o kadar güzel agirladilar ki babamı bizi ,enistemle babamın sohbeti öyle güzeldi ki,Eniştem in ani misafir gelmeleri bile mutlu etti. Evlere dağılırken herkes bizede gelin dedi ben diyemedim,herkes slm soyle dedi birbirine bana demediler evdeki lanet e slm söylemek istemediler belli ki. Haklilar ama ben o kadar yaraliym ki sadece ağlıyorum çok caresizm içim aciyor.onlar benim annem babam ama evimde agirlayamiyorim ,çat kapı gidemiyorum kendimden nefret ediyorum iğrenç lanet bi evladım onlara bu yaptığım haksızlık,saygisizlik Allah bu kocamin belasını versin de kurtulayim.Ben ki ne kadar güçlü ne kadar idealisttim herkes genç yaştaki o azmime hayran kalırdı hevesliydim mutluydum kahkahalar atardim evin nesesisin derdi annem birde su halime bakıyorum yazıklar olsun bi insan kendini bu kadar düşürür ancak. Mutsuzum çok hemde. Birde kocam olacak adamı aradım s.dışına gitti is için oooh karili kızlı çalgı cengi keyif yapıyor birde bana hadi uzatma çocukları uyut diyor. Kendimden nefret ediyorum acizligim için bu kadar düştüğüm icin. Şuan karar verdim ve ne olursa olsun yarin avukatla konuşup açacağım davayı yansın bu şehir koysun kıyamet umurumda değil çocuklarımı boyle silik buyutmuycem onlara bu haksızlığı yapmiycam tskler hepinize hayırlı geceler
Amin canım Allah razı olsun
Amin inşallah canım. Yok kararimi vermiştim zaten artik beklemeyecegim varsın 5,6ay ders çalışayım kafam rahat olsunDaha önceki konularınıza göz attım,çok kez boşanacağım demişsiniz askıda kalmış. Dilerim böyle bir öküzle evliliği sürdürüp o çocuklara da hayatı zindan etmezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sağol canım Allah razi olsun Amin inşallah hayırlısı olsunDestekliyorum sizi. Kendinizden vazgeçme noktasına gelmişsiniz bu evlilikte de kıymet görmemişsiniz zaten. Kendinizden nefret etmeyin sakın. Ama daha fazla kendinizden vermeyin, enerjinizi o eşe değil, boşanmaya ve evlatlarınıza saklayın. Hakkınızda hayırlısı olsun...
sağol canım bin şükür arkamdalarMesleğin varsa , ailen arkandaysa hiç üzülme. .
Tabiki engel olmak için herşeyi yapar belki çocuklarımı alıp gider Allah korusun ben acip evden gitmeyi düşünüyorum mahkeme kararı ile h.sonu görsün napayim insanlık ettim anlamadı o ugrassin simdideDava açsan kocan karşi mi cıkar?
Amin canim inşallah Allah razi olsunBu adamı boşa emin ol eski neşene enerjine kavuşucaksın, seni daha fazla dibe çekemesin. Umarım bu kararlılığını hep hissedersin
Ne saçma ya hem adam gbi durmaTabiki engel olmak için herşeyi yapar belki çocuklarımı alıp gider Allah korusun ben acip evden gitmeyi düşünüyorum mahkeme kararı ile h.sonu görsün napayim insanlık ettim anlamadı o ugrassin simdide
Bayağı bildiğin çalgı cengi keyif yapıyor. Aradım teknedeyim oyun havası var oynuyorlar izliyorum dedi nasıl is o anlamadım dedim ee firma sahibi düzenlemiş virttiri zittiri Zıkkımın kökünü yesin için boğazına dizilsin inşallah.Evet walla degmiyor olan 3sene ne oldu b.k ettim oturdum kaldım iki de çocuk yaptım onları da rezil ettim inşallah onlar yara almazlar çokŞehir dışında ve çalgı cengi olayi nedir arkadaşım? Eger bu evlilik eski nesenizi alıp götürmüşse eskisi gibi degilseniz, evlilikte mutlu değilseniz,ailenizi de istemiyorsa ve kocakafali kocandan dayak yemiş isen hiç durma arkadaşım al çocuklarını ailenin yanına dön sonra is bulup çalışırsin. yıllar geçip gidiyor ve sen bu karektersiz herife değer mi degmez !yıllarını devam ettirmek istemiyorsun ve en güzelini yapıyorsun allah yardimcin olsun yolun açık olsun..ve ne şanslı son ailen arkandan destekçisi çok sukur
İnsan böyle hissediyor evet.
Kendi mutsuzluğundan çok, yanlış seçimlerinden ötürü ailene çektirdiğin üzüntülerle üç kat daha fazla
üzülürsün.
Yine de kendine fazla haksızlık etme.
Böyle olacağını bilemezdin.
Böyle olsun istemezdin.
Kimse istemez.
Bir öküze evet demedi boşanan hiç bir kadın.
Herkes bir prensin öküz oluşunu izledi, çekti çekti ve çekemediğinde gitti.
26yasindayim henüz profilde farklı yazıyor konularimdan tanıyan çıkmasın diye farklı yazdım tarihi. Evet şükür ailem destek walla yazık ettim kendime yeterince artik yeterrNe saçma ya hem adam gbi durma
Şiddet uygula hem de boşanmaya karsı çık
Ee napacak senin başını mi
Bekleyecek karın?
Ailen destekmiş bak içim rahatladı cidden
Bencede birak ne hali varsa görsün
Sana yazık değil mi?
Kaç yasındasın bu arada
Amin Allah razi olsun tsklerÇok doğru bir karar.mademki sizin yaşam hevesinizi çalmış defedin gitsin nereye giderse..Allah yardımcınız olsun.kolaylık versin.
Vah canim benim icim yandi resmen,sanki benim gecmisimi anlatmissiniz Allah size guc versinde bosanirsiniz insallah.Ben o gucu bulupta bosanamadim halaDövdü sovdu,eve kapadı,ailen gelemez buraya dedi,çalışmayacaksin asla dedi dedi dedi durmadı hic bitmedi istekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?