ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

Ooo neler söyledim ,okudum ne ayetler ama anlamaz ki vicdansız merhametsiz En son gecen baktım yine diretiyor sen beni hayattayken öksüz yetim koydun Allah im da seni öksüz yetim koysun gidecek kimsen kapini çalan kimsen olmasın dedim ona bile susmadi öyle de pislik

Allah korusun onları surundurur muyum essek gibi çalışır yine bakarım Allah in izniyle kimseye de muhtaç etmem oyyy kiyamam onların saçının teline gebertirim dokunani Allah korusun
Ailen sana destek mi peki
Evet canım çok şükür çok sansliyim nasipliym o yönden
Hayırlısı olsun inşallah. Çocuklarınız için dik durmanız gerek. Yazık değil mi o yavrucaklara. Siz düşerseniz onlar ne hale gelir.
Allah korusun düşmem inşallah su pislikten bi kurtulaym essek ler gibi calisir m mis gibi yasatirim onları

Destekliyorum sizi. Kendinizden vazgeçme noktasına gelmişsiniz bu evlilikte de kıymet görmemişsiniz zaten. Kendinizden nefret etmeyin sakın. Ama daha fazla kendinizden vermeyin, enerjinizi o eşe değil, boşanmaya ve evlatlarınıza saklayın. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Amin inşallah canım. Yok kararimi vermiştim zaten artik beklemeyecegim varsın 5,6ay ders çalışayım kafam rahat olsun

Sağol canım Allah razi olsun Amin inşallah hayırlısı olsun
Mesleğin varsa , ailen arkandaysa hiç üzülme. .
sağol canım bin şükür arkamdalar

Şehir dışında ve çalgı cengi olayi nedir arkadaşım? Eger bu evlilik eski nesenizi alıp götürmüşse eskisi gibi degilseniz, evlilikte mutlu değilseniz,ailenizi de istemiyorsa ve kocakafali kocandan dayak yemiş isen hiç durma arkadaşım al çocuklarını ailenin yanına dön sonra is bulup çalışırsin. yıllar geçip gidiyor ve sen bu karektersiz herife değer mi degmez !yıllarını devam ettirmek istemiyorsun ve en güzelini yapıyorsun allah yardimcin olsun yolun açık olsun..ve ne şanslı son ailen arkandan destekçisi çok sukur

Tabiki engel olmak için herşeyi yapar belki çocuklarımı alıp gider Allah korusun ben acip evden gitmeyi düşünüyorum mahkeme kararı ile h.sonu görsün napayim insanlık ettim anlamadı o ugrassin simdide
Ne saçma ya hem adam gbi durma
Şiddet uygula hem de boşanmaya karsı çık
Ee napacak senin başını mi
Bekleyecek karın?
Ailen destekmiş bak içim rahatladı cidden
Bencede birak ne hali varsa görsün
Sana yazık değil mi?
Kaç yasındasın bu arada

Bayağı bildiğin çalgı cengi keyif yapıyor. Aradım teknedeyim oyun havası var oynuyorlar izliyorum dedi nasıl is o anlamadım dedim ee firma sahibi düzenlemiş virttiri zittiri Zıkkımın kökünü yesin için boğazına dizilsin inşallah.Evet walla degmiyor olan 3sene ne oldu b.k ettim oturdum kaldım iki de çocuk yaptım onları da rezil ettim inşallah onlar yara almazlar çok

Son cumleleri cok sevdim, siir gibi yazmissiniz. Cerveletesim geldi :)

26yasindayim henüz profilde farklı yazıyor konularimdan tanıyan çıkmasın diye farklı yazdım tarihi. Evet şükür ailem destek walla yazık ettim kendime yeterince artik yeterr

Çok doğru bir karar.mademki sizin yaşam hevesinizi çalmış defedin gitsin nereye giderse..Allah yardımcınız olsun.kolaylık versin.
Amin Allah razi olsun tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…