- 15 Haziran 2016
- 7.707
- 20.419
- 38
Diyorum ki ister sizi bahane ederek küssün ister gökteki yıldızları, küsen anne-baba küsülen oğulları, onların sorunusiz olayı anlamamakta diretiyorsunuz. Oğullarına alelade bir olayda ya da kendi ile alakalı bir olayda küssün bana ne. ya da bana ve eşime geçmiş olsun demesin bana ne. keyfi bilir.
amaaa konu benim evladım. onlarınsa torunu. ve sözde bu toruna ayılıp bayılıyorlar. ve bu torun 2 gece acillerde süründü nefesi kesildi vs.
arayıp bu kadar hayati hastalık meselesinde beni de değil kendi oğullarını arayıp oğlum torunumuz iyi mi geçmiş olsun demek zor olmamalı.
bizde hastalık gibi konularda inat küslük olmaz ki bu genel birşey bence.
mezhep konusunda da öküz altında buzağı aramak değil mesele benim hayat tarzıma uymuyor ki yine belirtiyorum üslup hatasıdır dedim geçtim. irite oldum mu oldum ama üstünde durmadım kimseye ters bişey yansıtmadım.
hatayı bende aramak amacı ile üstünde durmadığım konudan bence ilerlemeyin.ç
Ayyy az daha guzelleyin ne olur.Öküzün altında buzağı aramayan bir mezhebim var
Organın adı meme hanımefendi, nasılki bardak tuttuğunuz uzvunuzun adı el yürüdüğünüz uzvunuzun adı ayak bu da meme
Sizin mezhep nasıl oluyor uzvun adı kullanılmamalı
Ki adam size en masum hali için evlat emzirmek için bu ismi kullanıyor
Doldurduysalar kendinizle ilgili bir olayda patlamalıydınız, anası babası ister küser ister siler ister bağrına basar oğlunu şişlik bir durum yok
Oğullarına geçmiş olsun dileğini de oğulları beklemeli siz değil, adamın iki gündür hayatındasınız onlarsa sebebi hayatları, ayyy kocişime annesi babası geçmiş olsun bile demedi çok çiğ kalıyor
Özür dileyecek pozisyona düşmediyseniz hatanız yoksa dilemeyeceksiniz özür filan bu kadar basit, kocanız isterse diler arasını düzeltir ana babasıyla
Ne eş hatrı için ne evlat hatrı için ne ana baba hatrı için özür dilenmez kendi hataların için dilenir, eşinizin hatrı için yapacak başka bir şey bulmalısınız bence
Zira sebepsiz yere özür dilemek sizi küçültür
Kaldı ki siz zaten karşı tarafa doluyum diyorsunuz, özür dileyecekseniz niye doluyorsunuz onlar saysın döksün kırsın çiğnesin siz özür dileyin Gül gibi geçinin madem
Neyi güzellemişim?Ayyy az daha guzelleyin ne olur.
Bir anne yeni doğmuş yavrusunu emzirmesi gerektiğini kp den mi öğrenecek ? Kvler anneler bile emzir emzir derken insan kendini yetersiz hissedip lohusa depresyonuna girebiliyor bi zahmet kp de yorum yapmasin.
Ne alaka ya ne alakaaaaa ? Kp niye meme ver emzir diyor ? Ve siz bunu nasil normal görüyorsunuz. Delireceğim ya.
Haddi hududu bilmiyorlar siz kadın olarak destek vereceginize hala meme memedir mama zıkkımdır şu bu diye olayi başka tarafa götürüyorsunuz
Ayy ne uzadıNeyi güzellemişim?
Ben aferin kayınpedere gelinine analık öğretiyor mu dedim?
Kayınpeder haklı mı dedim?
Kayınpederin gelinine meme ver emzir dediğini normal gördüğümü nereden uydurdunuz? Ben kayınpederle İlgili bir yorumda bulunmadım, uzvun adı MEME zaten dedim
İstiyorsanız delirebilirsiniz benlik bir durum yok
Siz istediğiniz taraftan bahsedin, ben olayın neresinden bahsedeceğimi size mi soracam
Onlar haddi hududu bilmiyorlar evet bence konu sahibesinin de bilmediği noktalar var ben de bundan bahsettim, sizi ilgilendiren nedir?
Neyi güzellemişim?
Ben aferin kayınpedere gelinine analık öğretiyor mu dedim?
Kayınpeder haklı mı dedim?
Kayınpederin gelinine meme ver emzir dediğini normal gördüğümü nereden uydurdunuz? Ben kayınpederle İlgili bir yorumda bulunmadım, uzvun adı MEME zaten dedim
İstiyorsanız delirebilirsiniz benlik bir durum yok
Siz istediğiniz taraftan bahsedin, ben olayın neresinden bahsedeceğimi size mi soracam
Onlar haddi hududu bilmiyorlar evet bence konu sahibesinin de bilmediği noktalar var ben de bundan bahsettim, sizi ilgilendiren nedir?
Karşı tarafı savunduğum tek kelimem yokAyy ne uzadıbaya baya üyeye karşı tarafı savundunuz. Yok öküz altında buzağı aramayın bilmem ne. Yok meme memedir. Şimdi de yok öyle değil. valla sizin gibi üyeler insanı yoruyo yemin ederim
Ne sanıyordunuz?Yaa demek uzvun adı MEMEymiş vayyy beeee.ben de ne sanıyordum tühhhh
Canım çok haklısın. (Karşı tarafı 'ndan sonrasını okumadım)Karşı tarafı savunduğum tek kelimem yok
Karşı tarafa saydırmak yerine konu sahibesinde gördüğüm yanlışları dile getirdim
Sizler yeterince saydırdınız karşı tarafa bunun konu sahibesine bir faydası yok bense kendimce kadına fayda sağlayacak kendi hatalarını göreceği yönden yazdım bu kadar basit
Bana karşı tarafı savunduğum yeri söyler misiniz? Var olan neye yok demişim?
Sapla samanı bir ayırın da önce ondan sonra konuşuruz
Benim gibi üyelerle muhatap olmazsanız yorulmazsınız ben mi dedim gel benimle uğraş diye
Konu sahibiyle konuşun geçin benle ne işiniz var
Umrumda mı?Canım çok haklısın. (Karşı tarafı 'ndan sonrasını okumadım)
bakın insanların kişilikleri karakterleri vardır ve birbirinden farklıdır. ben kanlı bıçaklı olduğum insana dahi hastalık ölüm gibi konularda küslük yapmam. asla.benim hayat görüşüm bu. bu duruma uymayan durumlar gördüğümde de çenemi tutamıyorum. o yüzden o mesajı attım. ki bizim eşimden kaynaklı yurt dışına gitme durumumuz var ki bu konuda kayınvalidem bize yardım etse hem daha az maliyet tutacak oturum izni vs. hem de kısa sürede tamamlanacak işlemler. istesem yalakalık da yapardım. yani ona bel bağlayıp geldiğinde her dediğini sineye çeker suratımda sahte gülümsemeyle gönüllerini hoş tutardım. ama ben o karakterde bir insan değilim. şimdi ben geldiklerinde çenemi tutamadım. gittiklerinde küslük yaptılar geçmiş olsun demediler diye de bağları kopardım. ama cidden onların edeceği yardım umrumda değil. ben sadece acaba özür dilemeyerek eşimi kırıyor muyum? Gönül koyar içerler mi bunu düşünüyorum. gerçi burada arkadaşların yorumundan anladığım kadarıyla az bile yapmışım. ve bu saatten sonra emin oldum kendimden asla özür dilemicem çünkü dilersem herşeye karışacaklar yine ve geneDiyorum ki ister sizi bahane ederek küssün ister gökteki yıldızları, küsen anne-baba küsülen oğulları, onların sorunu
Aramadılar evet ayıp etmişler kusur etmişler de eee yani aramadılar da ne oldu? Maşaallah iyileşmiş evladınız Allah bunu unutturacak dert vermesin her daim sağlıklı olsun evladınız İnşaallah. Onlar aramayınca sizden birşey eksilmedi, alın bu tecrübeyi koyun cebinize, onlar kendilerini düşürmüş oldu
Üslup hatasıdır deyip geçmiş olsaydınız buraya yazmazdınız, buraya yazacak kadar önemli sizin için,
Hatayı sizde bulsam ne olur bulmasam ne olur hayat sizin ben yönetecek değilim
haa unutmuşum evet kayınvalidem de doğuma geldiğinde oturdu karşıma emzirmemi 3 dakika izledi beğenmedi aldı mememi soktu çocuğun ağzına böyle yapcan dedi. Ki kendisi oğlunu 1 kere bile emzirmemiş biri. :/Ayyy az daha guzelleyin ne olur.
Bir anne yeni doğmuş yavrusunu emzirmesi gerektiğini kp den mi öğrenecek ? Kvler anneler bile emzir emzir derken insan kendini yetersiz hissedip lohusa depresyonuna girebiliyor bi zahmet kp de yorum yapmasin.
Ne alaka ya ne alakaaaaa ? Kp niye meme ver emzir diyor ? Ve siz bunu nasil normal görüyorsunuz. Delireceğim ya.
Haddi hududu bilmiyorlar siz kadın olarak destek vereceginize hala meme memedir mama zıkkımdır şu bu diye olayi başka tarafa götürüyorsunuz
Hem insanların kişilikleri karakterleri vardır ben şöyle şöyleyim diyorsunuz hem de sizin gibi olmayan davranmayan insanları eleştiriyorsunuzbakın insanların kişilikleri karakterleri vardır ve birbirinden farklıdır. ben kanlı bıçaklı olduğum insana dahi hastalık ölüm gibi konularda küslük yapmam. asla.benim hayat görüşüm bu. bu duruma uymayan durumlar gördüğümde de çenemi tutamıyorum. o yüzden o mesajı attım. ki bizim eşimden kaynaklı yurt dışına gitme durumumuz var ki bu konuda kayınvalidem bize yardım etse hem daha az maliyet tutacak oturum izni vs. hem de kısa sürede tamamlanacak işlemler. istesem yalakalık da yapardım. yani ona bel bağlayıp geldiğinde her dediğini sineye çeker suratımda sahte gülümsemeyle gönüllerini hoş tutardım. ama ben o karakterde bir insan değilim. şimdi ben geldiklerinde çenemi tutamadım. gittiklerinde küslük yaptılar geçmiş olsun demediler diye de bağları kopardım. ama cidden onların edeceği yardım umrumda değil. ben sadece acaba özür dilemeyerek eşimi kırıyor muyum? Gönül koyar içerler mi bunu düşünüyorum. gerçi burada arkadaşların yorumundan anladığım kadarıyla az bile yapmışım. ve bu saatten sonra emin oldum kendimden asla özür dilemicem çünkü dilersem herşeye karışacaklar yine ve gene
Biz bitirdik sayılır. Evde neden yapmıyorsunuz? Biz 11 ay evde yaptık ayda bir fizyoterapist gördü ve yeni egzersiz verdifizik tedavi aldık. işe yarıyor tavsiye ederim. ama şu anda korona çok arttı bıraktık fizik tedaviyi