- 15 Haziran 2016
- 7.707
- 20.419
- 38
Diyorum ki ister sizi bahane ederek küssün ister gökteki yıldızları, küsen anne-baba küsülen oğulları, onların sorunusiz olayı anlamamakta diretiyorsunuz. Oğullarına alelade bir olayda ya da kendi ile alakalı bir olayda küssün bana ne. ya da bana ve eşime geçmiş olsun demesin bana ne. keyfi bilir.
amaaa konu benim evladım. onlarınsa torunu. ve sözde bu toruna ayılıp bayılıyorlar. ve bu torun 2 gece acillerde süründü nefesi kesildi vs.
arayıp bu kadar hayati hastalık meselesinde beni de değil kendi oğullarını arayıp oğlum torunumuz iyi mi geçmiş olsun demek zor olmamalı.
bizde hastalık gibi konularda inat küslük olmaz ki bu genel birşey bence.
mezhep konusunda da öküz altında buzağı aramak değil mesele benim hayat tarzıma uymuyor ki yine belirtiyorum üslup hatasıdır dedim geçtim. irite oldum mu oldum ama üstünde durmadım kimseye ters bişey yansıtmadım.
hatayı bende aramak amacı ile üstünde durmadığım konudan bence ilerlemeyin.ç
Aramadılar evet ayıp etmişler kusur etmişler de eee yani aramadılar da ne oldu? Maşaallah iyileşmiş evladınız Allah bunu unutturacak dert vermesin her daim sağlıklı olsun evladınız İnşaallah. Onlar aramayınca sizden birşey eksilmedi, alın bu tecrübeyi koyun cebinize, onlar kendilerini düşürmüş oldu
Üslup hatasıdır deyip geçmiş olsaydınız buraya yazmazdınız, buraya yazacak kadar önemli sizin için,
Hatayı sizde bulsam ne olur bulmasam ne olur hayat sizin ben yönetecek değilim