• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özür dilerim ama yardım edermisiniz

Merhabanenbeyxa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle ben bir şey sorucam belki yeri burası değil çok özür dilerim bu Yüzden. Sorum şu ben 14 yaşındayım ve 1-2 haftadır fln beyaz akıntı görüyorum çamaşırımda internette baktıgımda adet öncesi olan bir şey diyor ne zaman adet olucam ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Ne zaman adet olacağınızı tabikide biz bilemeyiz. Bekleyin gelir elbet

Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle ben bir şey sorucam belki yeri burası değil çok özür dilerim bu Yüzden. Sorum şu ben 14 yaşındayım ve 1-2 haftadır fln beyaz akıntı görüyorum çamaşırımda internette baktıgımda adet öncesi olan bir şey diyor ne zaman adet olucam ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Annen, ablan teyzen filanla konuşmayı denesen. Hazırlıklı ol diyecem ama kendimde hiç akıntı filan hatırlamıyorum adet öncesi :)

ne zaman adet olacaksın onu bilemeyiz ama akıntı kokusuz ve renksiz ise normaldir ve hemen hemen tüm hayatın boyunca devam edecektir.

sık sık iç çamaşırını değiştir. bunu alışkanlık haline getir. aynı iç çamaşarını asla ertesi gün giyme, günlük giydiğini yatarken mutlaka çıkar. günlük pedlerden uzak dur.

14 yaşında yaklaşık 1-2 senedir olman gerekiyordu zaten.. Akıntı idrar yolu enfeksiyonundan olur.Bir doktora git şikayetini şöyle ilaç yazsınlar bol bol su iç.Hormon tahlillerinide yapsınlar.Genetikte olabilir gecikmesi.

Ne zaman olurum diye dusunup stres yapma beyaz akinti kokusuzsa normaldir akintin olmaya basladiysa gorursun diye dusunuyorum. Adet olmak icin gec kalmis degilsin kisiden kisiye degisir bu.

14 yaşındasın. Böyle soruları internetteki yabancılara değil ailene veya güvendiğin arkadaşlarına sormalısın. Abla tavsiyesi :)

14 yasındasın ve daha önce hiç adet olmadın mı? adet öncesi akıntı normal günlük ped kullanabilirsin onun için

Daha önce adet olduysan son adetin ilk gününden 28 gün sonra bekle gelebilir her an. Akıntı 14. günlerde oluyorsa normaldir. Onun dışında koku filan varsa diğer ay da kontrol et yine varsa ailene söyle belki Dr a götürürler.

ne zaman olacağını mı soruyorsun :D
hmmmm
saat 3 gibi olursun bence

14 yaşında yaklaşık 1-2 senedir olman gerekiyordu zaten.. Akıntı idrar yolu enfeksiyonundan olur.Bir doktora git şikayetini şöyle ilaç yazsınlar bol bol su iç.Hormon tahlillerinide yapsınlar.Genetikte olabilir gecikmesi.

deme kız öyle ben 16-17 yaşındaydım herhalde adet oldugumda ,

ben de 15 yaşında ilk adet oldum
o dönemden önce çok akıntı olurdu bence 16 yaşına kadar olmazsan doktora gidersin
akıntıların da yeşil vs ve kötü kokulu değilse çok endişelenmene gerek yok gibi.

Ben 16 yasımda adet oldum
Doktor 14 ile 17 arası gayet normal hatta daha ıyı geç menepoza gırer demıştı
13 yasında adet olan annem ben hala olmayınca bılgı almak ıcın doktora goturmustu benı...

İlk adetın olacaksa eli kulagındadır :)

Akıntıda gayet normal gunluk camasır degıstır mutlaka

Back