Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ozonlanmış kayısı çekirdeği yağını kullanıyorum ben ürünün orjınal olmasına dikkat et zytinyağını bilmem ama kayısı çekirdeği yağı iyi geldi benim cildime
merhaba ben internette ozon yağı gördüm sivilcelere vede cilt lekelerine çok iyi geliyormuş bilen varmı aranızda yardım istiyorum 26 yaşındayım hayatımda ilk defa sivilcem çıktı ve çok rahatsız oluyorum
merhaba ben internette ozon yağı gördüm sivilcelere vede cilt lekelerine çok iyi geliyormuş bilen varmı aranızda yardım istiyorum 26 yaşındayım hayatımda ilk defa sivilcem çıktı ve çok rahatsız oluyorum
ben yıllardır ozon yağını kullanıyorum mucizevi bir yağ diyebilirim ama sürekli ozon yağına para vermek zor geldi çünkü 20 ml orjinal ozon yağı 70-80 tl ARASI sonunda parama toptan kıydım bir ozon makinesı aldım ve şu an kendim üretiyorum hepinize tavsiye ederim arkadaşlar belki makinayı alamazsınız ama kesinlikle orjinal ozon yağı kullanın derim