ÖZNUR'un Dükkanı 27 ve 28.inci sayfada Herşey Burada

ay bende siyah dantelli saten gecelik var.
ondan isteyeceksin sandım
ama kombinezon yok tatlım
olsa dükkan senin

-aldım gitti hahahhaa bnm oldu nilay neyse şaka bi yana nilay alırsa onundur almazsa bnmdir kargondan 10 tl duserim cnm o şekil hesaplaşırız
-verdimm gitti. senindir canım :) kargomdan düşelim dediğin gibi. özelden haberleşiriz

yok öznurcum dükkan benim olsa da almam bu yazışmadan sonra.

ya nilay espri yaptım orada abartma lütfen

ben istemiyorum ..Julim hayırlı olsun, iyi geceler.

nilayım aşk olsun kızdınmı al canım bnm begendiysen sen ilk sormuşsn senin hakkın bitanecim kızma sen

nilaycım özeldende yazdım
inan ilk julyy nin mesajını okudum
bir taraftan ürün eklediğim için konuya yazılanlara adapte olamadım
konuyu hallederiz kızma hemen

36 - 38 beden triko ön kısmında örgü detaylı kazak 10 tl

beklemedeyiz canım salaş bişiler ekle ben 38 40 giyiyorum inşallah vardır elinde

o kadar çok şey varki resimlemeye vakit olsa
tamam bakıyım canım
sende benim gibi salaş seversin desene

beklemedeyiz canım salaş bişiler ekle ben 38 40 giyiyorum inşallah vardır elinde

kız julii kotlarıma alıcı çıkmadı..çıkmazsa senin kotlardan çanta yapcam taşlı taşlı en kötü.ama kıyılmaz o kotlara yaaa taşşşş gibi:)))

o kadar çok şey varki resimlemeye vakit olsa
tamam bakıyım canım
sende benim gibi salaş seversin desene

ayyy inanmıyorumm sendemi vallahi çok sevindim şuan burada herkes dar dar şeler eklio şöle bol bol tarz şeyler hiç yok ben koysamda satılmıyo yada fiyat yuksek geliyo beklemedeyim

kız julii kotlarıma alıcı çıkmadı..çıkmazsa senin kotlardan çanta yapcam taşlı taşlı en kötü.ama kıyılmaz o kotlara yaaa taşşşş gibi:)))

yavrum alıcısı vardı onların online olsunlar sana yönlendiricem meraklanma sen olmadı hediye et birilerine ne gzl çanta sakat iş ben denemiştimde pantolondan garip duruyor olmuyo

yavrum alıcısı vardı onların online olsunlar sana yönlendiricem meraklanma sen olmadı hediye et birilerine ne gzl çanta sakat iş ben denemiştimde pantolondan garip duruyor olmuyo

o zaman bana yönledir kuzum özelden yaz isimleri ya da burdan bakarım bende online oldklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…