ÖZNUR'un Dükkanı 27 ve 28.inci sayfada Herşey Burada

38 - 40 beden uyumlu 5 tl

38 - 40 beden haki yeşil beyaz elbise 10 tl

36 -38 beden uyumlu kot çeket 7,5 tl

Son düzenleme:

canım takas düşünüyo musun 38 no giyiyosan çok şık giyimemiş bir topuklu botum var

36 - 38 - (40 göğüs büyük olmamak kaydıyla ) beden uyumlu 30 tl

36 - 38 beden uyumlu keten krem renk çeket
10 tl

38 - 40 beden uyumlu kapşonlu uzun siyah mont 20 tl. 2 - 3 kez giyildi

38 - 40 beden uyumlu kapşonlu kahverengi mont. 15 tl

36 - 38 beden uyumlu keten krem renk çeket
10 tl

38 - 40 beden uyumlu kapşonlu uzun siyah mont 20 tl. 2 - 3 kez giyildi

38 - 40 beden uyumlu kapşonlu kahverengi mont. 15 tl

krem renk ceketi istiyorum bi de kırmızı elbiseyi canım...sen benim sayfama baktın mı bota

Son düzenleme:
cnm bu 36 38 olan ceket lastiklimi kumaşı ? bana olurmu acaba ne diyorsun cok tarzım ben 38/ 40 giyiyorum ama

Son düzenleme:
cnm bu 36 38 olan ceket lastiklimi kumaşı ? bana olurmu acaba onudamı eklesek bana ne diyorsun cok tarzım

canım lastikli değil, bele oturan cinsten, kemeriyle bedenine ayarlayabiliyorsun :) 10 tl cik

canım lastikli değil, bele oturan cinsten, kemeriyle bedenine ayarlayabiliyorsun :) 10 tl cik

aldım gitti hahahhaa bnm oldu nilay neyse şaka bi yana nilay alırsa onundur almazsa bnmdir kargondan 10 tl duserim cnm o şekil hesaplaşırız

canım elinde siyah düz askılı dantelsiz şifon elbise içine giymek için kombinezon varsa 36-38beden ekler msin?Elinde başka kot ceket varsa koyar mısın?

Son düzenleme:
aldım gitti hahahhaa bnm oldu nilay neyse şaka bi yana nilay alırsa onundur almazsa bnmdir kargondan 10 tl duserim cnm o şekil hesaplaşırız

julim ben alim olmazsa sana satarım.kotlara çok üzüldüm yav ölçtük o kadar yav ..düşük belmiş baya ondan olmadı sanırım...

verdimm gitti. senindir canım :) kargomdan düşelim dediğin gibi. özelden haberleşiriz

julim ben alim olmazsa sana satarım.kotlara çok üzüldüm yav ölçtük o kadar yav ..düşük belmiş baya ondan olmadı sanırım...

oy oyy kapanın elinde kalıyor
siz nasıl isterseniz arkadaşlar, anlaşırız

36 - 38 beden uçuk pembe belden kendinden kemerli triko kazak. 12 tl

canım elinde siyah düz askılı dantelsiz şifon elbise içine giymek için kombinezon varsa 36-38beden ekler msin?Elinde başka kot ceket varsa koyar mısın?

ay bende siyah dantelli saten gecelik var.
ondan isteyeceksin sandım
ama kombinezon yok tatlım
olsa dükkan senin

nilay seni gebertirim bukadar ince olmak zorundamıydın keşke o kotlar bana olaydıda dar geleydi yine dar dar giyerdim..40 giyiyorum yahu çok kilo aldım ((( kalcamdan geçmiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…