- 30 Temmuz 2015
- 8
- 2
merhabalar bilgi için çok teşekkürler baya ayrıntılı olmuş benim de birkaç kistcikler var bazıları hep aynı yerde aynı şekilde ağryo aylık hareketlerimi kontrol ediyorum bi değişikli yok ama yinede içime bir şüphe düştü aileden sayılmaz ama babamın teyzesinin kızı meme kanseriydi hala tedavi görüyor .benim tedavi sürecim nasıl olmalıdır?benim hangi risk altında olduğumu söyleyebilirmisiniz.şimdiden çok teşekkürlerBu başlık altında sohbet te edebilirsiniz, konuyu istediğiniz bir kategoriye de taşıyabiliriz.
Birinci ya da ikinci derece akrabalar kadar olmasa da normal popülasyona göre bir milyar riskinizi artıran bir durum olmakla birlikte çok anlamlı bir artıştan söz edilemez.merhabalar bilgi için çok teşekkürler baya ayrıntılı olmuş benim de birkaç kistcikler var bazıları hep aynı yerde aynı şekilde ağryo aylık hareketlerimi kontrol ediyorum bi değişikli yok ama yinede içime bir şüphe düştü aileden sayılmaz ama babamın teyzesinin kızı meme kanseriydi hala tedavi görüyor .benim tedavi sürecim nasıl olmalıdır?benim hangi risk altında olduğumu söyleyebilirmisiniz.şimdiden çok teşekkürler
Genel cerrahi uzmanıyım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Bu bölüme bir uzman şart gibi ...