• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozlenen KK Uyeleri...

Athenenoctua
Gittiğine ciddi ciddi üzüldüğüm bir üye. Gerek forumlardaki iletişimimiz, gerek yaptığımız bir özel mesajlaşma sohbetinden sonra bayağı gönlümü kazanmıştır. Ondan ziyade zaten yorumlarını da güzel ve kendime yakın buluyordum.

Okuyorsan lütfen geri dön.

@HayyaL ' e :KK8:

Her gecenin bir sabahi var
Arkadaslarina etme zarar
Yazmazsan bir daha buraya
Yazik olur o guzel yorumlarina
Ama gelirsin derim belki
Lucky'de KK de bekler seni ....:cool:
Gözlerim yaşardı. :)) Bu ne sevgi :)

Bu arada, Hayyal benim de sevdiğim bir üyedir. Geri gelmesini isterim. Yorumları da değerli.

Cudana Cudana

Ben onu bu nickle tanidim, bu nickle sevdim. Siteye umarim geri donersin seninle konusmaktan cok keyif aldim.

Bu tas kalbimdeki nadir insanlardan birisin.:KK60:

greenjade greenjade

Seninle de KK de bir projede tanistik, kaynastik , bir ara koptuk sonra tekrar yakinlastik. Demek ki temel saglam olunca kopukluk olsa da tekrar yakinlasilabiliyormus. :KK15:

Buraya gelmeseniz de , Turkiye'ye geldigimde bir kahvenizi icmek isterim canlarim. :KK50:

Cudana Cudana

Ben onu bu nickle tanidim, bu nickle sevdim. Siteye umarim geri donersin seninle konusmaktan cok keyif aldim.

Bu tas kalbimdeki nadir insanlardan birisin.:KK60:

greenjade greenjade

Seninle de KK de bir projede tanistik, kaynastik , bir ara koptuk sonra tekrar yakinlastik. Demek ki temel saglam olunca kopukluk olsa da tekrar yakinlasilabiliyormus. :KK15:

Buraya gelmeseniz de , Turkiye'ye geldigimde bir kahvenizi icmek isterim canlarim. :KK50:
Geçenlerde kendisi aklıma geldi. Nicki gelmedi.
Evet , Cudana Cudana ben de özledim.

Bir de @
Lambrusco

Back