Karşınızda yeni cicilerim
Cupcake aşkım bu ara yine hortlamış durumda
Eki Görüntüle 1017396 Eki Görüntüle 1017397
Kaderimdeki müstakbel eşim duy bizi artık
Ozlemcim cupcake lerin harika spatulalara özellikle bayildim nerden aldin canim.ogrenebilirmiyim?
artık secret yapıcaz nerdeyse :)
Cupcake li herşey bu kadar güzel olmak zorunda mıYetkililere sesleniyorum lütfen artık cupcake li şeyler yapmayın yoksa batıcam
Eki Görüntüle 1020452
Teşekkür ederim bitanem, oturduğum semtteki bir züccaciyeden aldım kuzum ama birçok züccaciyede de var, sap kısmındaki etikette yazan markanın yeni çıkardığı ürünler bunlar
hangi birisinden başlasam herşey mi bu kadar güzel olur aşık oldum çeyizlerine:)
İsyana geel
Kuzum yine ne kadar cici bir şey bulmuşsun
maşallah diyeyeim cnm önceallah güle güle kullanmak nasip etsinn hepside birbirinden şık tatlı şekerler inan tüm sayfaya tek tek baktımm çook şekerler bunlar maşallahh çook sevdim bendede var cupcake aşkı ama aşırı degil di senin topiği gezince dahada bi arttı diye bilirm
Canim senin bu oturdugun semt cok fena ya:) umraniyedeydin dimi ozlemcim sen cok tatli seyler buluosun maşallah guzel günlerde kullan kiskancam ama nerdeyse:) saka tabi allah birini bin etsin insalhh
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun, daha güzelleri daha şekerleri senin olsun inşallah
Bu cupcakeli güzellikler ciddi bağımlılık yapıyor sonra bir bakmışsın bir koleksiyon sahibi olmuşsun
rica ederim cnm ne demekevt hemde nasıl bugun hemen bir tane cupcakeli mutfak çercevesi aldım çook ttalı duruyordu 2. de alsammı acaba diye düşünüyorum
Çok güzel yeni cupcakeli cicilerin özlemcim, güle güle kullan inş.
Bende hep batığım bu arada, her genç kızın başına gelir..
Çeyiz dolayısıyla batan genç kızları kalkındırma cemiyeti kuralım bence
Aaa cupcakeli çerçeve miiii bana da göstersene tusemcimmm
Daha almam gereken hatta almak için sabırsızlandığım o kadar çok şey var ki..
Kuralım, kuralım el birliğiyle kalkınalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?