özlemim gene en super cıcılerı almıssın bu spatulalrdan bende aldım cok guzller dımı adete al benı dıyorlar:)
Ben de özledim seni kuzumm
bitmesin çeyizin ya doyamadık biz daha
Ancak koca bulunca biter kuzucum
amaaan kızlara damat,erkeklere gelin çoookk.Allah hayırlısını nasip etsin inş cümlemize.Allahım baska dertler vermesin böyle güzel şeylerle mesgul olalım yeter ki
Amin bitanemm tabii ki öyle hayırlının da en güzelini versin RabbimÇeyiz düzmek iyi hoş da bunları yerleştirecek kadar büyük bir evim de olur inşallah
valla dışarda kalanlara ben talibim koşa koşa
Ayy ilahi kuzum güldürdün beniBu gidişle zaten sığdıramadıklarımı eşe dosta hediye edicem
ben gelir alırım sen zahmet etme
Üye olmadan öncede takipteydim gördüğüm en ayrıntılı çeyizlerden tebrik ediyorum,mutlu günlerde kullanayrıca bu çeyizle 3 kız evlenir belirtmeden geçemicem
Aslında asıl söylemek istediklerim başka;
Yaşadığın iniş çıkışların karşısında bu kadar dik durabilmeni ayakta alkışlıyorum Allah kalbindekini versin,birdaha üzüntü yüzü göstermesin inşaallah.Rabbim en ufak sıkıntıdan kaçanı değil ,seni hakedeni nasip etsin inşaallah
Teşekkür ederim lilabucumEvet haklısın benim çeyizlerle 3 değil 5 kız bile evlenir
Yüreklendirici yorumun için teşekkür ederim kuzum.. Elhamdülillah Allah'a inancım ve güvenim sonsuz.. O'ndan gelene amenna demekten başka diyecek sözüm yok... Elbette benim için de bir hayır yaratmıştır o sıkıntıları yaşatırken.. Sanırım ben biraz da yaşadıklarımdaki hayrı görmeye odaklandım, bu da beni güçlü kıldı... Güzel dileklerine ve içten duana tüm yüreğimle amin diyorum.. İnşallah hayırlı ve güzel havadisleri de paylaşmak nasip olur arkadaşımTekrar teşekkür ederim canım benim
Karşınızda yeni cicilerim
Cupcake aşkım bu ara yine hortlamış durumda
Eki Görüntüle 1017396 Eki Görüntüle 1017397
Özlemcim ne tatlılar bunlar böyle güle güle kullan
Rica ederim başkası adına edilen dua günahsız ağızdandır derler ufacıkta olsa payım olursa ne âlâ
özlem neler yapmışsın ya :) şoklardayım, ne kadar fazla şey almışsın :)
Allah bir ömür mutlulukla kullanmayı nasip etsin
Benim suçum yok kuzucum müstakbel eş adayım hala çıkmadı karşıma ben de onu beklerken oyalanıyorum işte
ahahaha acilen çıksın o zaman yoksa sen evlere sığamayacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?