Özlem'in çeyizi

canım ben bi tane love abajuru aldım iki tane almadım :26: ikisi odayı çok boğar diye düşündüm bende açıkçası o yüzden diğer komidine sade bişi alıyım dedim

canım ben bi tane love abajuru aldım iki tane almadım :26: ikisi odayı çok boğar diye düşündüm bende açıkçası o yüzden diğer komidine sade bişi alıyım dedim

Kuzum bence ikisi de aynı olsa daha hoş bir kombin olur ama yine de kendin bilirsin

Aminn bitanemm çok teşekkür ederim Oturduğum semtteki bir züccaciyeden almıştım canım

birlikte alışverişe cıkmalıyız bence senden cok faydalanacgımı düşünüyorum :) bu arada resimlerini aldığım ve solemediğim için kusuruma bakma acemiliğime ver internette bulamamıştım seninkinden kopyaladım kuzu

Birlikte alışverişe çıkarız tabii kuzum yeter ki sen iste Bu arada Şubat sonu Mart başı gibi tekrar bir buluşma ayarlamayı düşünüyorum şimdiden haber vereyim buradan

Estağfirullah kuzu paylaşmanda bir sakınca yok kuzum nasılsa bloğumun ismi yazıyor resimlerde

inşallah bu seferkine katılabilirim çalışma şartlarım biraz saçma oldugu için gelemeyebiliyorum çünkü resimleri aldıgımda haber vermem gerekirdi ya sory sory sory

Eklemediğim cicilerim

Cupcake amerikan servislerim

Cupcake kavanozlarım

Cupcake tuzluk biberliğim

Ve cupcake bozuk para cüzdanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…