Kuzum ben Allah nasip ederse love yazan pembe abajurlarımı yatakodasında kullanmayı düşünüyorum. Toplamda beş abajur almıştım. İkisi love yazan pembeler, diğer ikisi kalp şeklinde gövdesi olan ve biri de kırmızı ekoseli kalpli olan. Beyaz kalpli olan iki tanesini yaşam alanı için kullanıcam inşallah, kırmızı ekoseli olanı da çalışma odası için..
Benim fikrimi sorarsan yatak odasındaki komodinlerinin üzerine biri farklı diğeri farklı abajur koyman odanın dekoratif ahengini bozar. İkisinin aynı olması daha bir bütünlük sağlar yatak odanın atmosferinde
canım ben bi tane love abajuru aldım iki tane almadım :26: ikisi odayı çok boğar diye düşündüm bende açıkçası o yüzden diğer komidine sade bişi alıyım dedim
Eklemediğim çeyizciklerim
Eki Görüntüle 974227 Eki Görüntüle 974226 Eki Görüntüle 974228
Eki Görüntüle 974224
Kuzum bence ikisi de aynı olsa daha hoş bir kombin olur ama yine de kendin bilirsin
caanım uzun zamandır yoktum ortalıklarda güzelim çeyizciklerine yorum yapamadım. döktürüyorsun yine canım
Yerim ki ben bunuÇok güzel bu kuzum bayıldım evinin her bir köşesi aşk kokacak inşallah
İnşallahh büşümm hayırlısıyla o günleri görmek de nasip olsun
Aminnn kuzumne kadara aldın bunu
çok begendim özlemcim ya nerden aldınki bunu :) güle güle mutlulukla aşkla kullanmanı diliorum canım
Aminn bitanemm çok teşekkür ederimOturduğum semtteki bir züccaciyeden almıştım canım
Yine harika bir dekoo almışsn tatlışımm güle güle kullan
birlikte alışverişe cıkmalıyız bence senden cok faydalanacgımı düşünüyorum :) bu arada resimlerini aldığım ve solemediğim için kusuruma bakma acemiliğime ver internette bulamamıştım seninkinden kopyaladım kuzu
Birlikte alışverişe çıkarız tabii kuzum yeter ki sen isteBu arada Şubat sonu Mart başı gibi tekrar bir buluşma ayarlamayı düşünüyorum şimdiden haber vereyim buradan
Estağfirullah kuzu paylaşmanda bir sakınca yok kuzum nasılsa bloğumun ismi yazıyor resimlerde
inşallah bu seferkine katılabilirim çalışma şartlarım biraz saçma oldugu için gelemeyebiliyorum çünkü resimleri aldıgımda haber vermem gerekirdi ya sory sory sory
Eklemediğim cicilerim
Cupcake amerikan servislerim
Eki Görüntüle 987555
Cupcake kavanozlarım
Eki Görüntüle 987557
Cupcake tuzluk biberliğim
Eki Görüntüle 987556
Ve cupcake bozuk para cüzdanım
Eki Görüntüle 987554
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?