Teşekkür ederim Büşüm nasıl güzel bir iltifat bu böylegüzellik bende değil beni güzel gören gözlerinde kuzum
İnşallah bir daha ayarlarız bu sefer de gelmezlerse toplayıp cadı kazanında kaynatalım
HahaÇok iyi bi fikir bizde cadı oluruz
Sis mis soğuk moğuk anne manne dinlemedik buluştuk :13:
Öyle de istiyoruz herkesleri
Şubat sonu bir tane daha ayarlıycam eğer yine gelen olmazsa ben artık organizatörlük görevimden istifade ediyorum
Ben gelirim etme istifa
yok büşüm senin benden kurtuluşun yok zati bırakmam seni
Bende seni bırakmam kuzum
Böyle güzel dostluklar kolay mı bulunuyor.Evlendikten sonra göndeririz Ahmeti arkadaşına film geceleri yaparız inşallah
Hahhaahh kuşum dün konuştuğumuz yeni evlileri rahatsız etmeme konusundaki sözleirmden sonra ahmet ne düşünür artık bilemiyorumşöyle bir yılınız dolmaya yakın, baskın yapıciim inşallah, ahmeti şutlama görevi senin
Kapımız sana her zaman sonuna kadar açık kuzum ben onu postalarım hiç merak etme sen
Eniştemle gelince inşallah (gelecekteki enişteee duy sesimi) postalamayız onlarda beraber otururlar bizimle yemekler yeriz
O günleri iple çekiyorum kuzum
inşallah rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder bunu yaşamayı.. dertlendim bak şimdi.. :105:
inşallah o günler geldiğinde bu günleri anar güleriz bitanem
İnşallah bu konuşmalarımızı konuşup gülüşücez kuzum ben inanıyorum...
ve uzak bi zaman da değil...
Sende inan ve Yaradana bırak gerisiniO herşeyin en hayırlısını bilir...
Zaten Yaradanın elinde büşüm dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.. O en güzelini en hayırlısını bilir.. İsyan etmiyorum zaten sadece o günlerin geleceği ihtimali şuan biraz uzak geliyor ama her an herşey olabilir tabi
Her an herşey olabilir
Bayadır güncelleme yapmadım ben
Tantitoni ganimetleri ve pasta-kek ıvır zıvırları kategorisine hoşgeldiniz
Cupcake kavanozlarım
Eki Görüntüle 951511 Eki Görüntüle 951525
Cupcake li silikon kupa kapaklarım
Eki Görüntüle 951526 Eki Görüntüle 951527
Meyve şekillendirici setim
Eki Görüntüle 951524
Cupcakeli melamin tepsim
Eki Görüntüle 951505
Ve diğer ıvır zıvırlar..
Pastacı olcam ben :78:
Silikon kalıplar (12li kalp şekilli olan pembe, en baştaki 3ü kırmızı)
Eki Görüntüle 951506 Eki Görüntüle 951509 Eki Görüntüle 951508
Eki Görüntüle 951501 Eki Görüntüle 951498
Metal kalıplar
Eki Görüntüle 951504 Eki Görüntüle 951503 Eki Görüntüle 951502
Krema şekillendirici, merdane ve silikon araç gereçlerim hepsi pembik
Eki Görüntüle 951507 Eki Görüntüle 951500 Eki Görüntüle 951499
özlemcim canımm ne güzel her türlü ayrıntıyı düşünmüşsün hepsini güle güle kullanbenim sadece 3 tene kek kalıbım var
özleeemmm yeni ciciler aldım alırkende seni andım özlem çok begenir kesin dedim valla kaç yıllık arkadasım gibi
Aa aşkolsun arkadaş olmak için yıllanmak mı lazım cancağızımarkadaşız tabii ki görmemiş olsak da birbirimizi baksana yüreklerimizde yer edinmişiz demek ki
ne ciciler aldın bakyim hemen ekledin mi topikcağızına
kuzummm teşekkür ederimmmbunların hepsini bir anda almadım ki ben zamanla ala ala biriktiler böyle çok görünmeye başladılar yoksa benim de en başta azıcık azıcık idi herşeyim Sen de zamanla tüm eksikliklerini tamamlarsın inşallah kuzum daha güzelleri tüm kk kızlarının olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?