Özlem'in çeyizi

Haha Çok iyi bi fikir bizde cadı oluruz

Sis mis soğuk moğuk anne manne dinlemedik buluştuk :13:
Öyle de istiyoruz herkesleri

Haha Çok iyi bi fikir bizde cadı oluruz

Sis mis soğuk moğuk anne manne dinlemedik buluştuk :13:
Öyle de istiyoruz herkesleri

Şubat sonu bir tane daha ayarlıycam eğer yine gelen olmazsa ben artık organizatörlük görevimden istifade ediyorum

Bende seni bırakmam kuzum

Böyle güzel dostluklar kolay mı bulunuyor. Evlendikten sonra göndeririz Ahmeti arkadaşına film geceleri yaparız inşallah

Hahhaahh kuşum dün konuştuğumuz yeni evlileri rahatsız etmeme konusundaki sözleirmden sonra ahmet ne düşünür artık bilemiyorum şöyle bir yılınız dolmaya yakın, baskın yapıciim inşallah, ahmeti şutlama görevi senin

Kapımız sana her zaman sonuna kadar açık kuzum ben onu postalarım hiç merak etme sen

Eniştemle gelince inşallah (gelecekteki enişteee duy sesimi ) postalamayız onlarda beraber otururlar bizimle yemekler yeriz
O günleri iple çekiyorum kuzum

inşallah rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder bunu yaşamayı.. dertlendim bak şimdi.. :105:

inşallah o günler geldiğinde bu günleri anar güleriz bitanem

inşallah rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder bunu yaşamayı.. dertlendim bak şimdi.. :105:

inşallah o günler geldiğinde bu günleri anar güleriz bitanem

İnşallah bu konuşmalarımızı konuşup gülüşücez kuzum ben inanıyorum...
ve uzak bi zaman da değil...
Sende inan ve Yaradana bırak gerisini O herşeyin en hayırlısını bilir...

Bayadır güncelleme yapmadım ben

Tantitoni ganimetleri ve pasta-kek ıvır zıvırları kategorisine hoşgeldiniz

Cupcake kavanozlarım

Cupcake li silikon kupa kapaklarım

Meyve şekillendirici setim

Cupcakeli melamin tepsim

Eki Görüntüle 951505

Ve diğer ıvır zıvırlar..

Pastacı olcam ben :78:

Silikon kalıplar (12li kalp şekilli olan pembe, en baştaki 3ü kırmızı)

Eki Görüntüle 951501

Metal kalıplar

Eki Görüntüle 951503 Eki Görüntüle 951502

Krema şekillendirici, merdane ve silikon araç gereçlerim hepsi pembik

Son düzenleme:
İnşallah bu konuşmalarımızı konuşup gülüşücez kuzum ben inanıyorum...
ve uzak bi zaman da değil...
Sende inan ve Yaradana bırak gerisini O herşeyin en hayırlısını bilir...

Zaten Yaradanın elinde büşüm dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.. O en güzelini en hayırlısını bilir.. İsyan etmiyorum zaten sadece o günlerin geleceği ihtimali şuan biraz uzak geliyor ama her an herşey olabilir tabi

Her an herşey olabilir

Bak sen böyle deyince Nazan Öncel'in en sevdiğim şarkılarından biri aklıma geldi

Aşık değilim olabilirimmm olabilirimmm olabilirimmm

[video=youtube;l5zOvBQGmek]http://www.youtube.com/watch?v=l5zOvBQGmek[/video]

özlemcim canımm ne güzel her türlü ayrıntıyı düşünmüşsün hepsini güle güle kullan benim sadece 3 tene kek kalıbım var

özlemcim canımm ne güzel her türlü ayrıntıyı düşünmüşsün hepsini güle güle kullan benim sadece 3 tene kek kalıbım var

kuzummm teşekkür ederimmm bunların hepsini bir anda almadım ki ben zamanla ala ala biriktiler böyle çok görünmeye başladılar yoksa benim de en başta azıcık azıcık idi herşeyim Sen de zamanla tüm eksikliklerini tamamlarsın inşallah kuzum daha güzelleri tüm kk kızlarının olsun

özleeemmm yeni ciciler aldım alırkende seni andım özlem çok begenir kesin dedim valla kaç yıllık arkadasım gibi

özleeemmm yeni ciciler aldım alırkende seni andım özlem çok begenir kesin dedim valla kaç yıllık arkadasım gibi

Aa aşkolsun arkadaş olmak için yıllanmak mı lazım cancağızım arkadaşız tabii ki görmemiş olsak da birbirimizi baksana yüreklerimizde yer edinmişiz demek ki

ne ciciler aldın bakyim hemen ekledin mi topikcağızına

yani yakın gördüm anlamında dedim canımmm

ayy canımm benim moral kaynağısınn resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…