özlemcimm bayıldıımmm :)
ayy bayıldımm özlemcimmbu arada nerde oturuosunn eğer ankaradays Paşabahçe mağazası warmıı biliomusunnn???
Bazen diyorum aaa bu kaliteli bundan olsun falan, sonra diyorum amaaan herşey değişiyo, hepsini bilmem kaç yıl garantileyip alsak ne olacak? Hiç mi bişey beğenmiyeceğiz, değiştirmek istemeyeceğiz? Tencerelerimi Hisar' dan aldım ama 335 TL' ye internette bulunca, yoksa daha uygun bir markadan alıcaktım sanırım..
Oturalım yiyelim içelim sonra minik bir ayı yavrusu gibi olayım ben
Yaşasın hatun gücü
çok güzeller güle güle kullan
bebeğimmm hepsi hepsi harikagüle güle kullan en güzel ve en özel günlerinde inşallah biz kızlar herşeyde detaya nasıl iniyoruz baksana çeyizin güzelliğine maşallah
Sağolasın kuzucum hoşgeldin topikime tekrardan
Biz kızların her türlü ayrıntıyı düşünebiliyor olması aslında biraz da beyin aktivasyonlarından kaynaklanıyor. Kısa ve öz haliyle, erkekler sistematik, bayanlar empatik düşünür. Hemcinslerimizin beyinleri daha ayrıntı odaklı düşünmek üzere organize edilmiş, erkeklerin ise daha bütünsel ve genel odaklı düşünmek üzere. Onlar sonuca bakıyor biz süreceOnlar bizim ayrıntıcılığımızdan muzdarip biz onların ayrıntıları es geçip bütüne odaklanmasından. Ama bilmek lazım ki iki tarafın da bunda suçu yok Mevla böyle yaratmış. Tabii hepsi böyle değil bazıları cidden ince düşünceli, detayları seven tipler, ehh işte o kısımda kalanların da darısı bana ve dileyen tüm kızçelerin başına
hoşbuldum güzel topiğin güzel sahibesihaklısın valla tatlım ben bu ara biraz el işlerine daldım paspas örüyorum kanaviçe işliyorum falan benim öküzüm ne gerek var hazırı yokmu diyor tabak beğeniyorum zaten almadınmı diyor birde kahve makinası istiyorum diyorum onada bi kılıf uydurmuş ben seni hep götürürüm içmeye diyor halbuki ben karşılıklı mutlu yuvamızda içmek istiyrum ama işte basit düşünüyorlar napalım artık onların bu eksik yanını da biz tamamlıyoruz bu arada özlemim ne sorcaktım sana ben neoflam diye bir seramik tencereyle karşılaştım geçenlerde kendileri demir kaşıkla kazısanda çizilmiyor imiş ve iç dış seramikmiş dışıda leke tutmuyor hiç duydunmu canımcım kullanan varmı etrafında
Sondan 3-5 sayfaya baktım, harika görünüyorlar..
Şimdi evden çıkmam gerekli, gelince hepsini tek tek incelemek istiyorum, şuana dek gördüklerime bayıldımm..
Mutfak masa ve tezgah üstü aksesuarları kategorisine hoşgeldiniz
Country aşığı bir hatun olarak mutfak aksesuarları seçimimi Bernardo'nun "Country Time" serisinden yaptım
Eki Görüntüle 938868 Eki Görüntüle 938869 Eki Görüntüle 938870 Eki Görüntüle 938871 Eki Görüntüle 938867
Bu peçetelik de blogger arkadaşlardan birinin mutfağında görüp de aşk yaşadığım ve neredeyse tırım tırım arayıp sonunda kavuştuğum en nadide parçalarımdan biri
Eki Görüntüle 938866
Mesela ben blender setimi ütümü süpürgemi bilimum tüm cereyanlı ev eşyalarını tamamladım amma velakin hala evlilik yok ufukta, napim şimdi yas mı tutayım garantileri bitecek diyeKocam olacak nev-i şahsına münhasır zat beni böylesine beklettiği için bozulan aletlerin faturasını eline tutuşturucam karşıma geç çıkmanın cezası diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?