Özlem'in çeyizi

eet canım sandık olayı yerin varsa çok mantıklı , benim yerim dar olduğu için alamadık , ilerde büyük bi yatak odası olursa kesinlikle yaptırmak isterim , en çok siyah üzerine güllü olan nevresimini sevdimm canım aşkla kullanırsın inşallah 2014 te olacak diorumm !!

Aşure gibi

İlahi kuzum ya ne güldürdün beni

özlemcim güle güle kullan senin çeyiz topiğinden baya faydalandım bu arada yeni bi konu actım bi bak yardımcı ol bana ? bekliorum

Tabak çanak kategorisine hoşgeldiniz

Bernardo yemek takımım
Eki Görüntüle 937952

Bernardo kahvaltı takımım
Eki Görüntüle 937934

Her birini aşkla bir araya getirdiğim marine takımım

Cupcake li cicilerim (bu yemek takımını da aylaar önce almıştım, yeri gelmişken ekleyeyim)

English Home servis tabaklarım

Paşabahçe ganimetlerim

Eki Görüntüle 937902

Henüz bebişken babamın gazete kuponlarıyla aldığı arcopal yemek takımım ( anneme postalıycam ama nasıl postalıycam bilemiyorum vakti gelince düşünürüm artık )

,

Life free serisinden pasta fanusu, pasta tabakları ve diğer ıvır zıvırlar

Aşk dolu sofralar için kalpli servislikler (bu kalplileri ve yapraklıları da daha önce eklemedim, bunlar da sonbahardan kalma ganimetlerim)

Yaprak servisliklerim

Diğer servislikler, çerezlikler

Eki Görüntüle 937943

Kaseler

Fırın kaplarım

Çay tabaklarım, çay saati için ıvır zıvırlar

Bernardo ganimetlerim

Çay bardaklarım ( bunları da anneme postalamayı düşünüyorum )

Kahvaltılık saklama kabım

Şimdilik bu kadar, yoruldum.. Pöfff yaaa alması bir dert eklemesi ayrı

İsyan yok özlem, hadi devammm

Son düzenleme:
özlemcim selam

Hepsi birbrinden güzel

O kalpli tabakların kaselerin nereden ? gerçi ben krc mağazasında gördüm aama büyükleri vardı almadım indirimdeydi de keşke alsaymışım ya :26:

özlemcim nazar değmesin hepsi çok güzeller her zamn olduğu gibi

Evet yaşadığın gün bize anlattığını hatırlıyorum bunu kuzum, benim bile canım epey sıkılmıştı ne duyarsız insanlar bunlar

Şimdiki aklım olsa ben de schaffer almazdım kesinlikle ama bakalım gittiği yere kadar kullanıcam artık :26:

Aminnnnn tüm yüreğimle

Öpüyorum kocaman canım benim

özlemcim selam

Hepsi birbrinden güzel

O kalpli tabakların kaselerin nereden ? gerçi ben krc mağazasında gördüm aama büyükleri vardı almadım indirimdeydi de keşke alsaymışım ya :26:

kuzu merhaba

karacadakiler çok pahalı ben markafoni de bir mutfak kampanyasından almıştım, ikili büyük tabaklar 20 lira, küçük kaseler 15 liraydı

Arkadaşımın tüm çeyizi schafferdı 3 sene oldu memnun bir sıkıntısını görmedim. Hem dediğin gibi gittiği yere kadar balım ya, herkes çeyiziyle mi yaşlanıyor sanki..

Canımcım ben ümraniyedeki bimilyoncudan almıştım, yine görürsem haber veririm sana mutlaka

Arkadaşımın tüm çeyizi schafferdı 3 sene oldu memnun bir sıkıntısını görmedim. Hem dediğin gibi gittiği yere kadar balım ya, herkes çeyiziyle mi yaşlanıyor sanki..

Yani yani herşeyi dert mi edicem Allah aşkına, benimle yaşlancak halleri yok eskiyince yenisini alırız Allahın izniyle

bebeeğimmm ağır oll birden yükleme yapma diyeceğim ayıp olacak kızz sen bizi kalpten mi götüreceksin ne tatlı şeyler maşallah hepsini kategori kategori görmek güzel oldu. schafer konusuna gelince tencerelerin çok şık hem bi sıkıntı çıkarsa hepsinin garantisi var o da olmazsaaa eşya bunlar canımız sağolsun yenileri alınır hepsini güle güle kullan canım benim

özlemcimm bayıldıımmm :)
ayy bayıldımm özlemcimm bu arada nerde oturuosunn eğer ankaradays Paşabahçe mağazası warmıı biliomusunnn???

Yani yani herşeyi dert mi edicem Allah aşkına, benimle yaşlancak halleri yok eskiyince yenisini alırız Allahın izniyle

Bazen diyorum aaa bu kaliteli bundan olsun falan, sonra diyorum amaaan herşey değişiyo, hepsini bilmem kaç yıl garantileyip alsak ne olacak? Hiç mi bişey beğenmiyeceğiz, değiştirmek istemeyeceğiz? Tencerelerimi Hisar' dan aldım ama 335 TL' ye internette bulunca, yoksa daha uygun bir markadan alıcaktım sanırım..

Hepsini birden istesem de yükleyemem kuzucum o kadar çok ki

Tencelerimi zaten çok sık kullanır mıyım bilmiyorum seramikler de var sanırım seramikleri gündeliğe kullanırım.

Canımız sağolsun, bizle birlikte ömür biçecek değiliz sağlık olsun mutluluk huzur olsun yeter tencere de neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…