Özlem'in çeyizi

teşekkür ederim gizim

bizimki vestiyer tarzında olacak canım. ortası boş, yanlarında kapaklı dolaplar olacak.
ocak bitmeden biter büyük ihtimalle, o zaman gösteririm

Paylaşılmayı bekleyen cicilerimden biri daha

İnanç, Umut ve Aşk

İnancım umudum hepsi tam sadece bir tek aşk eksik, onu da bulunca bu tabloyu evimin baş köşesine koyucam ve ne zaman bakarsam bu sözümü hatırlıycam

O aşk da en güzel haliyle seni bulacak inşallah özlemcim
Bu arada sırada bekleşen ciciler varsa seve seve benim topiğe alabilirim onları

O aşk da en güzel haliyle seni bulacak inşallah özlemcim
Bu arada sırada bekleşen ciciler varsa seve seve benim topiğe alabilirim onları

Aminn inşallah bitanem

Bekleyen o kadar cici var ki senin topiğe transfer edersem dekoratif anlamda çeyizinin önemli bir kısmı tamamlanmış olur

Çok güzel bitanem...

İnanıyorum ki, Allahın izniyle sen aşkların en güzeline kavuşacaksın, bize düşen sadece inanmak, dua etmek ve beklemek

Çok güzel bitanem...

İnanıyorum ki, Allahın izniyle sen aşkların en güzeline kavuşacaksın, bize düşen sadece inanmak, dua etmek ve beklemek

Aminn inşallah Büşümm hayırlısıyla ve tez zamanda inşallah

Son düzenleme:
Kızçeler ben geldim

Malum benim ciciler topiklte aşure gibi, ilk sayfa güncellemesi yap(a)mıyorum

Bu yüzden bazı çeyizciklerimi grup yaparak yeniden ekliycem ve ilk sayfa güncellemesine link koyucam

Ekliyceklerim eski ciciler yani

Görüntü kirliliği yaptığım için üzgünüm, anlayışınız için minnettarım

Nevresimlerim

Sarev:

Linens:

Taç:

Uyku setim:

Battaniyelerim

Yatak örtüm:

Yorganlarım ( 2 adet de yün yorgan var, nereye sığdıracaksam bunca şeyi )

Büyükbaş mutfak zımbırtıları

Tencereler ve 12 prç çkb takımı Schaffer ( Şimdiki aklım olsa yüzüne bakmazdım bu markanın ama ya nasip )

Çelik Çaydanlığım Korkmaz

Düdüklüm Karaca Melody

Bunlar da annemin henüz lisedeyken alıp kenara koyduğu teflon tencere seti ve çaydanlığı. Pembe olaymış daha bir severdim ama mor da iyidir

Ve banyo tekstil ürünlerim

Bornozum özdilek

Gündelik havlularım özdilek ( Resimdeki görsellerin her renginden mevcut bende )

Bambu olanlar:

Pamuklular

Bunlar da özel misafirler geldiğinde banyoyu gösterişli kılmak için alınan havlular

Evlen butikten alındılar

Bunlar da çıtır gül desenine bayılarak aldıklarım

Rosemus marka. Pofuduk pofuduk yumuşacıktılar, güvenle alabilirsiniz tavsiyemdir

Rosemus banyo paspasım

Havlu terliğim Rosemus

El havlusu ( Misafirler için kullanırım sanırım)

Bende herşeyimi çeyiz seti şekilde schaferden almıştım özlem, bilmiyorsun ki gidiyorsun bir yere bu iyi, bu iyi diyorlar tamam, Allahtan yemek takımını utanmayıp teşhir göndermişler, kahvaltı takımı fincanlı görünüp çay bardaklarıyla gelmişte değiştirmişim. Utanmadan bir de yok bu takım depodaydı diyorlar, madem depodaydı beni 15 gün nasıl bekletirsiniz deopadaki ürün için, teşhirdeki ürün nerde şimdi siz bana depodaki ürünü veriyorsanız? Bunun kutusu neden tekrar bantlanmış? Sinir oldum aklıma geldi de.

Misafir yemek takımlarım

Misafir yemek takımım Karaca, şimdiki aklım olsa bu modeli almazdım

Bardaklar 12 adet ve sürahi de Karaca'dan. Kadeh seti şimdilik almayı düşünmediğimden mütevellit yeterlidir diyerek böyle kombinledim

to be continued şimdi mama yemeye gitmem lazım hanımlar açım ben, sonra kaldığım yerden devam

Özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine döktürmüşsün canım, harika harika harika hepsine de bayıldım. güle güle kullan

canım neredeyse 7 ay oldu evleneli sarev nevresim takımlarımdan çok memnunum ii ki pamuk saten ve sarev almışım diyorum , benim 3 battaniyem vardı , 4 yorganım dediğin gibi sığmıyor hiçbiryere ki girişte bir sürü dolap var ama yün olanlar cidden çok yer kaplıyor o yüzden bunların üzerine bişey alma derim , bir de yakın tonlarda nevresim takımı aldığında pike takımınla da uydurabiliyorsun hoş oluyor english home pike takımları çok şeker onları tavsiye ederim canım ayrıca havlu olayını hepimiz abartıyoruz ama o garip dantelliler boncuklular kullanmaya çok elverişsiz eşim gıcık oluyor mesela hemen sade english home ya da ıssımo havlulara kayıyor , onları da az öz almakta fayda var die düşünüyorum..

Özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine döktürmüşsün canım, harika harika harika hepsine de bayıldım. güle güle kullan

sağolll bitanemmm bunlar yeni değil çeyizimin ilk sayfa düzenlemesini yapmak için kategori kategori ekleyip ilk sayfaya link eklemek için toplu yüklüyorum

Haklısın tatlım ben yün yorganlardan sadece birini alırım herhalde, bir de yatak başına yorgan ve nevresimler için sandıklı puf yaptırmayı düşünüyorum, en azından nevresimleri battaniyeleri vs toplar inşallah

Pike takımım da var 2 tane ama onların resmini bulamadığım için eklemedim. Benim için tekstil konusu kapandı kuzum artık birşey almam

Havlulara gelince, dantelli olanlar misafir için. Misafirler düşünsün sıkıntısını dermişim :60
Bakalım ileride sıkıntı yaşanırsa değiştiririz havlu bol bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…