krizzzzz canım antreye yapılan dolap nasıl oalcak ya biz mobilyacımıza sorduk 2 bin demiş kafam karışık mdf yaptırayım diyorum uygun olsun ilerde başka bir eve gidersek götürebilceğmiz bişi olsun çok büyük olmasın ortası gardırop yanlar ayakkbılık olsun istiyorum senin ne zaman biter banada fikir olursan çok ama çok sevinirim
özlem kovalar harika bayıldım çok güzelller aşkla kullan
krizzzzz canım antreye yapılan dolap nasıl oalcak ya biz mobilyacımıza sorduk 2 bin demiş kafam karışık mdf yaptırayım diyorum uygun olsun ilerde başka bir eve gidersek götürebilceğmiz bişi olsun çok büyük olmasın ortası gardırop yanlar ayakkbılık olsun istiyorum senin ne zaman biter banada fikir olursan çok ama çok sevinirim
özlem kovalar harika bayıldım çok güzelller aşkla kullan
Paylaşılmayı bekleyen cicilerimden biri daha
İnanç, Umut ve Aşk
İnancım umudum hepsi tam sadece bir tek aşk eksik, onu da bulunca bu tabloyu evimin baş köşesine koyucam ve ne zaman bakarsam bu sözümü hatırlıycam
Eki Görüntüle 936476
Bende istiyorum bundaan çok güzelmiş özlemcimmPaylaşılmayı bekleyen cicilerimden biri daha
İnanç, Umut ve Aşk
İnancım umudum hepsi tam sadece bir tek aşk eksik, onu da bulunca bu tabloyu evimin baş köşesine koyucam ve ne zaman bakarsam bu sözümü hatırlıycam
Eki Görüntüle 936476
O aşk da en güzel haliyle seni bulacak inşallah özlemcim
Bu arada sırada bekleşen ciciler varsa seve seve benim topiğe alabilirim onları
Bende istiyorum bundaan çok güzelmiş özlemcimm
Çok güzel bitanem...
İnanıyorum ki, Allahın izniyle sen aşkların en güzeline kavuşacaksın, bize düşen sadece inanmak, dua etmek ve beklemek
Nevresimlerim
Sarev:
Eki Görüntüle 937212 Eki Görüntüle 937213 Eki Görüntüle 937211
Linens:
Eki Görüntüle 937214 Eki Görüntüle 937216 Eki Görüntüle 937215
Taç:
Eki Görüntüle 937318
Uyku setim:
Eki Görüntüle 937322
Battaniyelerim
Eki Görüntüle 937319 Eki Görüntüle 937217 Eki Görüntüle 937210
Yatak örtüm:
Eki Görüntüle 937324
Yorganlarım ( 2 adet de yün yorgan var, nereye sığdıracaksam bunca şeyi)
Eki Görüntüle 937321 Eki Görüntüle 937320
Özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine döktürmüşsün canım, harika harika harika hepsine de bayıldım. güle güle kullan
canım neredeyse 7 ay oldu evleneli sarev nevresim takımlarımdan çok memnunum ii ki pamuk saten ve sarev almışım diyorum , benim 3 battaniyem vardı , 4 yorganım dediğin gibi sığmıyor hiçbiryere ki girişte bir sürü dolap var ama yün olanlar cidden çok yer kaplıyor o yüzden bunların üzerine bişey alma derim , bir de yakın tonlarda nevresim takımı aldığında pike takımınla da uydurabiliyorsun hoş oluyor english home pike takımları çok şeker onları tavsiye ederim canım ayrıca havlu olayını hepimiz abartıyoruz ama o garip dantelliler boncuklular kullanmaya çok elverişsiz eşim gıcık oluyor mesela hemen sade english home ya da ıssımo havlulara kayıyor , onları da az öz almakta fayda var die düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?