İçimden bir ses diyor ki sen sözleniyorsun/nişanlanıyorsun nolur nolur eveett de sevgicimmm
Ortaköye gitmek dert değil, üsküdarda buluşuruz birlikte geçeriz karşıya
Bilet almak için gittiğim firmanın yanındaki bimilyoncuda gördüm bu güzellikleri ve artık benimler
Sevgicim de aynısı görmüştü kartalda bir dükkanda içim gitmişti. Neyseki kaderimiz buluşturdu bizi
İşte benim pembik saklama kovalarım
Eki Görüntüle 928921
Ayy gercekten bu kadar sevindin mi ya :) inan gururlandim evet soz nisan hepsi bir arada 14 subat tarihimiz kesinlesti aldiklarimi yuklemek istiyorum fakat alisveris yapmaktan vakit ayiramiyorum cok guzel ciciler aldim kendimeen kisa zamanda paylasicam sizlerle ,, ahhh o kovalar ahhh bende istiyorum ama alamiyorum malesef ya gule gule kullan bitanem benim , nazar degmesin sanada aldiklarinada bir omur hayirli bir insanla kullanmak nasip olsun insallah aslinda eminonu olsa fena olmazdi ama ortakoy nasl biyr bilmiyorum ogrenmis olurum
Patatesin soğanın olayım beni de koy bu güzelliklerin içine
Çok güzeller kuzum bayıldım... Keşke benim mitmaamda bunlar için yer olsaama belki de olur
Büşümmm ben kıyamam seni öyle karanlıklara hapsetmeye sen kalbimin en aydınlık en manzaralı odasındasın
Senin mutfağında yer yoksa balkonun falan yok mu oraya koyabilirsin belki
Oy senin yorumunu seveyim ben
Boyutları nasıl bunların kuzum minnak bi masamız olcak en fazla oranın altına koyabilirimMutfağımda balkonum yok Özlemim malesef :26:
kuzucum resimdeki gibi işte ne çok büyük ne çok küçük, masa altına sığar sanki ama bu pembikler masa altında kalırsalar küserler sana
Her gün eğilir severim ben onlarıAllahım sen sapıtmış şu aciz kuluna kullanışlı bi mutfak nasip eyle
Aminn tüm bayanlara han gibi geniiişş mutfaklar nasip et Allahımmm
İçime doğmuş öyleyseİnan ki çok ama çok sevindim canım benim, sevdiğini bekleyen herkes kavuşsun, henüz benim gündemimde yok böyle bir mesele ama inşallah hayırlısıyla ben de zamanı gelince sizlerle paylaşıcam sevinçli haberlerimi sizler de benim için böyle sevineceksiniz
Aldığın cicileri nişan fotoğraflarını ne varsa hepsiciğini bizimle paylaş olur mu
Insallah bitanem paylasicam burada hepinize seninkileride gormek nasip olur insallah ben inaniyorum halada diyorum bu sene olucak insallah
Vallahi ben başlamadan pes ediyorum öyleyse
Bir ara baştan sona tüm aldıklarımı tekrar ekleyip linkini ilk sayfaya ekliycem, uğraşamam güncellemeyle falan
Şu beğen butonuna da abidik gubidik birşeyler yapmışlar, yetkililere sesleniyorum: herkes herkesin yazdığını beğeniyor zaten sorunumuz ilk sayfa güncellemesi lütfen bu konuya el atın kolaylaştırın
Dün azmettim başardım özlemcim... Ama tek tek url kopyala yapıştır filan tantanalı yaniÇok fotoğraf için zahmetli
özleeem, pembe kovaların ne kadan güzelmiş
kriizzz hopp diye çıkıvermelerini seviyorum seninnerelerdesin bayadır yoksun, ev telaşına düştünüz sanırım
teşekkür ederim canım benim daha güzel kovalar senin olsun inşallah arkadaşım
ben bodoslama atlayışlarda derece sahibiyim
çok sevindim bu durumu sevmene
ev telaşına düştüm, mobilyalarım üç haftadır yok, daha demin öğrendim cumartesi getirecekmiş beyefendiler.
sinirden sırtıma ağrı girdi ama sonra kendimi sakinleştirdim
çok güzel bir antre dolabı yaptırıyorum, yapılınca paylaşıcam inşallah. umarım beklediğim gibi olur
uğraşıp duruyoruz, ocak ayı böyle bitecek galiba ömür yeterse.
koyacak yer bulursam inşallah benim de olsun canım
senin ev ganimet yuvası oldu bence, hatta dükkana bile çevrilebilir, doldu taşıyor
portatif olacak, taşıyacağız yanımızda. bırakmam onu, en istediğim gibi yaptırdığım mobilya oluyor an itibariyle
eşimin "anı yaşayalım, ertelemeyelim" telkinleriyle istediğim gibi yaptırmaya çalıştım.
ilerde diyoruz da ilerisi var mı? kendi evim Allah bilir ne zaman olacak di mi
dolap uymazsa da koyarız çocuk odasına, beyaz cici bir şey olacak zaten
sakinim benn
sevgiler saygılar efendim
portatif olacak, taşıyacağız yanımızda. bırakmam onu, en istediğim gibi yaptırdığım mobilya oluyor an itibariyle
eşimin "anı yaşayalım, ertelemeyelim" telkinleriyle istediğim gibi yaptırmaya çalıştım.
ilerde diyoruz da ilerisi var mı? kendi evim Allah bilir ne zaman olacak di mi
dolap uymazsa da koyarız çocuk odasına, beyaz cici bir şey olacak zaten
sakinim benn
sevgiler saygılar efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?