Özlem'in çeyizi

İçimden bir ses diyor ki sen sözleniyorsun/nişanlanıyorsun nolur nolur eveett de sevgicimmm

Ortaköye gitmek dert değil, üsküdarda buluşuruz birlikte geçeriz karşıya

Ayy gercekten bu kadar sevindin mi ya :) inan gururlandim evet soz nisan hepsi bir arada 14 subat tarihimiz kesinlesti aldiklarimi yuklemek istiyorum fakat alisveris yapmaktan vakit ayiramiyorum cok guzel ciciler aldim kendime en kisa zamanda paylasicam sizlerle ,, ahhh o kovalar ahhh bende istiyorum ama alamiyorum malesef ya gule gule kullan bitanem benim , nazar degmesin sanada aldiklarinada bir omur hayirli bir insanla kullanmak nasip olsun insallah aslinda eminonu olsa fena olmazdi ama ortakoy nasl biyr bilmiyorum ogrenmis olurum

Son düzenleme:

Patatesin soğanın olayım beni de koy bu güzelliklerin içine

Çok güzeller kuzum bayıldım... Keşke benim mitmaamda bunlar için yer olsa ama belki de olur

İçime doğmuş öyleyse İnan ki çok ama çok sevindim canım benim, sevdiğini bekleyen herkes kavuşsun, henüz benim gündemimde yok böyle bir mesele ama inşallah hayırlısıyla ben de zamanı gelince sizlerle paylaşıcam sevinçli haberlerimi sizler de benim için böyle sevineceksiniz

Aldığın cicileri nişan fotoğraflarını ne varsa hepsiciğini bizimle paylaş olur mu

Patatesin soğanın olayım beni de koy bu güzelliklerin içine

Çok güzeller kuzum bayıldım... Keşke benim mitmaamda bunlar için yer olsa ama belki de olur

Büşümmm ben kıyamam seni öyle karanlıklara hapsetmeye sen kalbimin en aydınlık en manzaralı odasındasın

Senin mutfağında yer yoksa balkonun falan yok mu oraya koyabilirsin belki

Büşümmm ben kıyamam seni öyle karanlıklara hapsetmeye sen kalbimin en aydınlık en manzaralı odasındasın

Senin mutfağında yer yoksa balkonun falan yok mu oraya koyabilirsin belki

Oy senin yorumunu seveyim ben

Boyutları nasıl bunların kuzum minnak bi masamız olcak en fazla oranın altına koyabilirim Mutfağımda balkonum yok Özlemim malesef :26:

Oy senin yorumunu seveyim ben

Boyutları nasıl bunların kuzum minnak bi masamız olcak en fazla oranın altına koyabilirim Mutfağımda balkonum yok Özlemim malesef :26:

kuzucum resimdeki gibi işte ne çok büyük ne çok küçük, masa altına sığar sanki ama bu pembikler masa altında kalırsalar küserler sana

Insallah bitanem paylasicam burada hepinize seninkileride gormek nasip olur insallah ben inaniyorum halada diyorum bu sene olucak insallah

Insallah bitanem paylasicam burada hepinize seninkileride gormek nasip olur insallah ben inaniyorum halada diyorum bu sene olucak insallah

İnşallah sevgicimmm dualarımız karşılıksız kalmayacak Allahın izniyle

Dün azmettim başardım özlemcim... Ama tek tek url kopyala yapıştır filan tantanalı yani Çok fotoğraf için zahmetli

Dün azmettim başardım özlemcim... Ama tek tek url kopyala yapıştır filan tantanalı yani Çok fotoğraf için zahmetli

İyi oldu söylediğin nihancım yüz küsür fotoğraf için uğraşırsam tımarhanelik olurum ben

kasmaya gerek yok, bir ara hepsini toptan yükler, ilk sayfaya link bırakırım olur biter

özleeem, pembe kovaların ne kadan güzelmiş

kriizzz hopp diye çıkıvermelerini seviyorum senin nerelerdesin bayadır yoksun, ev telaşına düştünüz sanırım

teşekkür ederim canım benim daha güzel kovalar senin olsun inşallah arkadaşım

kriizzz hopp diye çıkıvermelerini seviyorum senin nerelerdesin bayadır yoksun, ev telaşına düştünüz sanırım

teşekkür ederim canım benim daha güzel kovalar senin olsun inşallah arkadaşım

ben bodoslama atlayışlarda derece sahibiyim
çok sevindim bu durumu sevmene
ev telaşına düştüm, mobilyalarım üç haftadır yok, daha demin öğrendim cumartesi getirecekmiş beyefendiler.
sinirden sırtıma ağrı girdi ama sonra kendimi sakinleştirdim
çok güzel bir antre dolabı yaptırıyorum, yapılınca paylaşıcam inşallah. umarım beklediğim gibi olur
uğraşıp duruyoruz, ocak ayı böyle bitecek galiba ömür yeterse.

koyacak yer bulursam inşallah benim de olsun canım
senin ev ganimet yuvası oldu bence, hatta dükkana bile çevrilebilir, doldu taşıyor

Evet canım seviyorum dilediğin zaman kapısı açıktır hem bu topiğimin hem de bloğumun

Antreye dolap yaptırdığını biliyorum bir yerde okumuştum sanki kaplama mı membran mı diye soruyordun sanki :44:

ee sen kiraya çıktım demedin mi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum :26: antre dolabı başka eve uyacak mı ki

sinirlenme sakin ol kriz savarım önce kendi ilacımızı kendi kelimize sürelim di mi ama herşey hallolur Allahın izniyle, sıkma canını, eşin yanında daha ne olsun

portatif olacak, taşıyacağız yanımızda. bırakmam onu, en istediğim gibi yaptırdığım mobilya oluyor an itibariyle
eşimin "anı yaşayalım, ertelemeyelim" telkinleriyle istediğim gibi yaptırmaya çalıştım.
ilerde diyoruz da ilerisi var mı? kendi evim Allah bilir ne zaman olacak di mi
dolap uymazsa da koyarız çocuk odasına, beyaz cici bir şey olacak zaten
sakinim benn

sevgiler saygılar efendim

Doğru haklısın be tatlım bir saniye sonrasına çıkacağımıza dair senedimiz var sanki, ben de enişteye katılıyorum ve "carpe diem" diyorum. o zaman tadını çıkar güzel şirin dolabının

kocaman sevgiler benden de canım

krizzzzz canım antreye yapılan dolap nasıl oalcak ya biz mobilyacımıza sorduk 2 bin demiş kafam karışık mdf yaptırayım diyorum uygun olsun ilerde başka bir eve gidersek götürebilceğmiz bişi olsun çok büyük olmasın ortası gardırop yanlar ayakkbılık olsun istiyorum senin ne zaman biter banada fikir olursan çok ama çok sevinirim

özlem kovalar harika bayıldım çok güzelller aşkla kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…