Özlem'in çeyizi

Göööyyaaaaa artık alışveriş yapmayacaktım ama nerde bende o dayanma gücü

Ama cidden aklımdaydı bu güzellikler, hem hiç kek kalıbım da yoktu çeyizimde

Tantitoni yeni yılın ilk indirimini yapmış, ben de bu cicilerin sahibi oldum

Kek Kalıplarım

Eki Görüntüle 923678 Eki Görüntüle 923677

Kalpli muffin kalıbım, benimkisi pembe
Eki Görüntüle 923681

Pembiş merdanem

ve cupcake tepsim

Eki Görüntüle 923674

İnşallah aşk dolu mamişler pişiricem ben bunlarla

Ama evlenene kadar kek kalıplarından birini kullanmayı düşünüyorum, kendi bekar evimde de bir kek kalıbına ihtiyacım var zira

Bunlar da son cupcake kavanozlarım

Mint ve bebek mavi olanından var bende aslında ama aldığım züccaciyede pembe ve sarısından bulamadığım için üzülmüştüm.

Fazla cupcake can çıkarmaz diyip aldım

Son düzenleme:

Vuhhuuu o zaman en kısa zamanda bu kalıplardan güzel güzel kekler yemeyi diliyorum

bunlarla yapılan misss gibi keklerin kokusunu duyar gibiyim Özlemim

İnşallah herşey güzel olacak inan bana

Hepsi çok güzel cnm.Güle güle kullan.
Merdanelerde alınmış artık mantılar börekler baklavalar yapıcak demektir
Bnmde silikon kek kalıbım yok.muffin kaplarından istiyorum.tanitoniye bir gitmem gerek
Cupcake kavanoz setinin aynısını bnde markofonide görüp beğenip ama almaya cesaret edemedim.
en son alışverişimde ekranda göründüğü gibi değildi renkler çnkü

Vuhhuuu o zaman en kısa zamanda bu kalıplardan güzel güzel kekler yemeyi diliyorum

bunlarla yapılan misss gibi keklerin kokusunu duyar gibiyim Özlemim

İnşallah herşey güzel olacak inan bana

Ahh inşallah bitaneciğim inşallah

Ben sana en güzel kekleri yapıcam enn güzel tabaklarımı koyucam soframıza inşallah

Teşekkür ederim kuzucum daha güzelleri senin olsun

Kek kalıplarımı almayı bayadır istiyordum ama öyle es geçmiştim, tantitonide güzel bir indirim yakalamışken almak isteyip de alamadıklarımı alayım dedim

Markafoniden ben kırılcak eşya hiç almadım bu ilk, ama bu cupcakelerin bende mavisi ve minti var, buradakiyle birebir aynılar tatlım,
Ben sadece pembe ve sarısı bende eksik olduğu için takım almak istedim

Özlemmmmm harikalar canım miss kokulu kekler ımmm canım cekti valla güle güle kullan

Öziiiiiiiiiiii yine harika şeyler almışsın ya bayıldım kızımmmm

aaa cupcake kardeşliği yine yeniden herşeyini çok beğendim kek kalıplarmız bilem aynı maşallah çok güzel herşeyin çok canım

Cupcake tepsimiz aynı, bende rengine ve cupcake' li olmasından dolayı aşık olmuştum kendilerine..
Hepsini güzel günlerde kullan canım, ha bu arada alışveriş yapmıycam diyip yapan olarak yalnız değilsin..

aaa cupcake kardeşliği yine yeniden herşeyini çok beğendim kek kalıplarmız bilem aynı maşallah çok güzel herşeyin çok canım

Gizim çok sağolasın Evet evlerimiz cupcake kadar tatlı ve şirin olacaklar inşallah

Cupcake tepsimiz aynı, bende rengine ve cupcake' li olmasından dolayı aşık olmuştum kendilerine..
Hepsini güzel günlerde kullan canım, ha bu arada alışveriş yapmıycam diyip yapan olarak yalnız değilsin..

Cupcakeli ne görsem alasım geliyor, kanıma giriyorlar tutamıyorum kendimi

Kızlar bu buluşmayı ayarlamanın vakti geldi

26 Ocak Pazar günü buluşmayı düzenleyelim. Tarihimiz bu olsun diyorum.

Mekan konusunu gelin istişare edelim. Herkes nereden geleceğini söylesin ortada bir yer ayarlayalım derim

Cupcake 4'lü setten bendede var bende markafonıden almıstım cok guzeller gule gule kullan kuzum bende bayadır bakamıyorum ama cok guzel seyler almıssın gene bu guzellıklerı ve senı hak edecek bırı tez zamanda cıksın karsınada bu guzellıklerı bır an once kullanırsın ınsallah ozlemcım

Canımmmm duygucummm bitaneemmm güzel duaların için kocamaaan bir aminn diyorummm

İnşallah hayırlısıyla o günler de tez elden gelir ve güzel haberler paylaşırım sizlerle

Buluşmayı ayarlamaya çalışıyorum kuzucum, ben 26 ocak pazar günü nü buluşma tarihi olarak belirledim. 28den sonra bir haftalığına bursa ya ailemin yanına gitmeyi planlıyorum.

En müsait haftasonum bu, sen de o tarihte istanbulda olacaksın di mi?

Canımmmm duygucummm bitaneemmm güzel duaların için kocamaaan bir aminn diyorummm

İnşallah hayırlısıyla o günler de tez elden gelir ve güzel haberler paylaşırım sizlerle

Buluşmayı ayarlamaya çalışıyorum kuzucum, ben 26 ocak pazar günü nü buluşma tarihi olarak belirledim. 28den sonra bir haftalığına bursa ya ailemin yanına gitmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…