Özlem'in çeyizi

Tatlım abajurlar altıncıcadde den, bu hafta neredeyse tüm alışveriş sitelerinde gördüm misto home un kampanyasını

Tatlım abajurlar altıncıcadde den, bu hafta neredeyse tüm alışveriş sitelerinde gördüm misto home un kampanyasını

Evt evmanyadada aynı fiyat şimdi baktım bunlar birbiri ile sözleşiyor heralde hahahah
Ben biraz daha tutucam kendimi mobilyalarım belli olsunda inş o zamanda bu kampanya olur

Evt evmanyadada aynı fiyat şimdi baktım bunlar birbiri ile sözleşiyor heralde hahahah
Ben biraz daha tutucam kendimi mobilyalarım belli olsunda inş o zamanda bu kampanya olur

Evet rakamı rakamına aynı fiyatlar, kuruş farkları yok cidden

İnşallah tekrar olur kuzucum, ben de geçen yıl alamamıştım aradan tam bir yıl geçmesine rağmen yine kampanyaya girdiğini görünce çok mutlu oldum

güle güle kullan canım bayıldım saate. bana da fikir oluyor.

english home olabileceğini tahmin ettim üzüldüm şimdi tüm siteye baktım yok acaba magazalarında eskı urunlerı var mıdır cevabın için çoook teşekkür ederim. bilse bilse özlem bilir demiştim :)

Ahh kuzum benim sağolasın, çeyize başlayalı bir yıl oldu tam tamına ve ben herşeyimi bitirdim hatta artık aksesuarlara geçtim, onları bile abartmaya başladım sanırım

Evet kuzum English Home'un geçen yıl yaz aylarındaki tekstil ürünlerinden. Ben de müptelasıyım bu serinin ama bu yıl içerisinde yeniden cupcake tasarımlı tekstil ürünü çıkarmadı dom dom English Home amma kafiyeli oldu ama

Kuşum ben evrene mesajımı gönderdim inşallah yakın bir zamanda yeni cupcakeli cicişler çıkarıcak English Home olmadı benzin döküp yakarız tüm mağazaları

Özlemim mudo' dan beklediğim kargo sonunda gelmiş, kardeşim de evde olunca teslim etmişler.
İlk işim aç bak bakalım resim var mı dedim?
Evet makarna resimleri deyince tam tüüüh dedim ki bu resmi göndermiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…