canım aynı düşünmüşüz resmen bende yatak odası oturma odası salon country olacak yakında mobilyalarımız yapılmaya başlanacak aslında love yazan abajurları yada şu paylaştıklarımdan birini almak istiyorum
Anneme Hediye - Abajur Kalpli
Misto Home - Abajur Kuğu Kalp
konsolun üzerine hani uzunlamasına konsol oluyor ya yemek takımlaırnı koyuyoruz onun üzerine düşünüyorsun değilmi büyük kalpleri, yaaa aslında güzel düşünmüşsün ben onun için bu kalpleri değilde love düşündüm ilk
ama o pembe detayı atlamışım sanırsam senin aldıkların yatak odasına daha iyi duracaktır
bizde aynı toprak kırmızı lacivert ve krem rengi bir oda düşünüyoruz canım ikea tarzı olacak o biraz spor olacak
Özlem çeyizlerinin fanatiğiyim çok güzeller maaşallah
yine harika şeyler almışsın güle güle kullan
OzLemcim bayıldım cok güzeller gecenlerde bende ugradim pasabahceye görmüştüm bunlardan inaallh alicam cok ama.cok şirinler güzel gunlerde kullan
Kızçeler son ahşap boyama serüvenimi bloğumda paylaştım:
Yeniler Kendini Hayat: Love Ahşap Boyama Şamdan
Öpüyorum hepiciğinizi
Eki Görüntüle 892118
Wouvvvvv
Özlemim bu ne yaaaÇok güzel olmuş bende istiyorum bundan
Öncelerden alıp da eklemeye fırsat bulamadığım o kadar çok şey var ki.. Bu çay fincanları da onlardan biri
Eki Görüntüle 878295 Eki Görüntüle 878297
Herşey çok güzel cnm güle güle kullan.
Aynısından bendede var seneler önce almıştım hatta varlığını bile unutmuştum şimdi sende görünce aklıma geldi
Bu arada abajurlara bayıldım.
Bende yatak odası için istiyorum nası kalitesi iyimi tavsiye ediyormusun
An itibariyle diğerlerinin arasına katılan çeyizciklerim :) Bernardo amca sağolsun %50 indirimiyle sofralarımızı şenlendirdi :) En beğendiğim günlük yemek takımı Romance idi, kahvaltı takımını da alarak set aldım
Eki Görüntüle 536987 Eki Görüntüle 536988
Büşra'm teşekkür ederim
Ümraniye'de bir hobi dükkanında tek kalmıştı bu şirin şey, dün akşam da uğradım ama aynısından yoktu maalesef :26:
Eğer bir gün bulursam sözüm olsun senin için de yaparım aynısından
Ahh ayşenurum nasıl unutulur böyle bir güzellik, ben tam bir ay bu takımı almanın hayalini kurmuştum
Abajurlarım henüz elime ulaşmadı inşallah kalitelidirler çünkü bu fiyata abajur sudan ucuza geliyor cidden,
Ben aydınlatma avize mağazalarına falan giriyorum arada, en ortalama sade birşey için bile 100 diyorlar
Gelince daha yakından çeker yorumlarımı yazarım buraya inşallah
Bendede bu modelin yemek takımı ve kahvaltı takımı var çok şirin gerçekten.Sende güle güle kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?