Özlem'in çeyizi

aynılarını beğenmişiz

Paşabahçeden yapmıştım bu alışverişi birkaç ay önce, paylaşmayı unutmuşumm

Eklentiler

• $62680.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 32
OzLemcim bayıldım cok güzeller gecenlerde bende ugradim pasabahceye görmüştüm bunlardan inaallh alicam cok ama.cok şirinler güzel gunlerde kullan

OzLemcim bayıldım cok güzeller gecenlerde bende ugradim pasabahceye görmüştüm bunlardan inaallh alicam cok ama.cok şirinler güzel gunlerde kullan

Sağolasın tatlımmm al tabii çeyiz kardeşi olalım hep birlikte kullanalım evcağızlarımızda

Wouvvvvv

Özlemim bu ne yaaa Çok güzel olmuş bende istiyorum bundan

Büşra'm teşekkür ederim

Ümraniye'de bir hobi dükkanında tek kalmıştı bu şirin şey, dün akşam da uğradım ama aynısından yoktu maalesef :26:

Eğer bir gün bulursam sözüm olsun senin için de yaparım aynısından

Öncelerden alıp da eklemeye fırsat bulamadığım o kadar çok şey var ki.. Bu çay fincanları da onlardan biri

Eki Görüntüle 878295 Eki Görüntüle 878297

Herşey çok güzel cnm güle güle kullan.
Aynısından bendede var seneler önce almıştım hatta varlığını bile unutmuştum şimdi sende görünce aklıma geldi
Bu arada abajurlara bayıldım.
Bende yatak odası için istiyorum nası kalitesi iyimi tavsiye ediyormusun

Ahh ayşenurum nasıl unutulur böyle bir güzellik, ben tam bir ay bu takımı almanın hayalini kurmuştum

Abajurlarım henüz elime ulaşmadı inşallah kalitelidirler çünkü bu fiyata abajur sudan ucuza geliyor cidden,

Ben aydınlatma avize mağazalarına falan giriyorum arada, en ortalama sade birşey için bile 100 diyorlar

Gelince daha yakından çeker yorumlarımı yazarım buraya inşallah

Kuzum aradan seneler geçince valla nerde ney var unutuluyor.Çalışma hayatına başladığımda ilk aldığım şeylerden bir tanesi olur kendileri
Evmanya'danmı aldın abajurları ben orda görmüştüm çnkü
Tamam gelince yorumlarını ve önerilerini bekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…