öncelikle hepsi çok güzel yaşam alanı için aldıklarını ben yatak odam için almıştım ama o kampanyafda senin yatak odası için aldığın abajur ve ayrıca başka bir abajur daha beğendim çalışma odan için aldığınıda oturma odası yaparsam onun için düşünüyorum çünkü toprak tonları olacak oturma odam napsam bende bilemedim güle güle kullan canım
o kalplileri yaşam alanı için kulllanırmıyım diye hiç düşünmemiştim ben
Güle güle kullan canım mistro home abajurları benim de dikkatimi çekmişti hepsi çok güzeller :)
Kullanılır tabi gizim neden kullanılmasın ki? Allah nasip ederse ben salonumu açık renk mobilyalarla döşemeyi düşünüyorum, mobilyalarımı beyaz almayı istiyorum abajur başlıkları da beyaz olacağı için uyum sağlarlar diye düşünüyorum, diğer abajurların üzerinde love yazıyor ve başlığı pembe diye ben özellikle yatak odasında kullanırım diye düşündüm. Çalışma odamı da toprak ve kırmızı tonlarında düşündüğüm için aldım. Umarım yerleştiğinde de güzel olurlar
Çok teşekkür ederim canım ayrıca gizim
Özleeeeeem bayıldım kıız bu kadar mı zevkli olur bir insan yarabbimmmRabbim bir an önce evine yerleştircegin günleri nasip etsin
O koca sana kurban olsun valla mis gibi çeyiz yaptın o kalitede bi koca lazım kızGözdemm lokumumm yerim seni ben ne çok mutlu ettin beni
İnşallah bitanem inşallah en yakın zamanda gelsin aldıklarımı evimde göreceğim zamanlar
Ama önce bir koca bulmak lazım
Merhaba ballı lokumlarım ben geldim
Hayalimdeki evin eksikliklerini tamamlamaya devam ediyorum
Evimin en nadide parçaları, aşk kokan abajurlarımı sizlerle paylaşıyorum
Geçen yıl sıkça yer alıyordu kampanyalarda ama ben es geçmiştim sonradan da hiç denk gelmediği için üzülüyordum ama nasip bugüneymiş
Yatak odası için aldığım abajurlarım
Eki Görüntüle 886066 Eki Görüntüle 886067
Eki Görüntüle 886068 Eki Görüntüle 886069
Yaşam alanı için aldıklarım
Eki Görüntüle 886079 Eki Görüntüle 886070 Eki Görüntüle 886071
Ve çalışma odası için aldıklarım
Eki Görüntüle 886062 Eki Görüntüle 886064
Eki Görüntüle 886063 Eki Görüntüle 886065
Daha paylaşacak çok güzel cicilerim var inşallah en kısa zamanda onları da paylaşıcam burada
Şimdilik hepinizi kocaman öptüm
canım aynı düşünmüşüz resmen bende yatak odası oturma odası salon country olacak yakında mobilyalarımız yapılmaya başlanacak aslında love yazan abajurları yada şu paylaştıklarımdan birini almak istiyorum
Anneme Hediye - Abajur Kalpli
Misto Home - Abajur Kuğu Kalp
konsolun üzerine hani uzunlamasına konsol oluyor ya yemek takımlaırnı koyuyoruz onun üzerine düşünüyorsun değilmi büyük kalpleri, yaaa aslında güzel düşünmüşsün ben onun için bu kalpleri değilde love düşündüm ilk
ama o pembe detayı atlamışım sanırsam senin aldıkların yatak odasına daha iyi duracaktır
bizde aynı toprak kırmızı lacivert ve krem rengi bir oda düşünüyoruz canım ikea tarzı olacak o biraz spor olacak
O koca sana kurban olsun valla mis gibi çeyiz yaptın o kalitede bi koca lazım kız
Dualarım seninleAhhh ahhh neredeysen duy sesimi kocişkoo bak senin için ne diyor bizim kızçeler
Evrene mesajı yolliycam yeni yıl gelmeden, şöyle beni sarıp sarmalayacak, aşkıyla dizlerimdeki bağları çözecek, huzurun diğer adı olacak bir eş diliycem dualarımda
Dualarım seninle
kuzu onlar öyle çiğ beyaz değil hafif ekru canım bilgin olsun bak benim topiğimede bak ilk sayfada abajur var bembeyaz aldım ama ekru geliyor alt taban beyaz üstü beyaz değil bilmiyorum çağla ve nurayada öyle gelmiş instagramda bakıyorum hatta şimdi baktım öyle onların kide bembeyaz değil canım bilgin olsun
ayyy canım çok güzel bir oda canlandı gözümde huzur dolu olacak inşallah bende öyle düşünüyorum bakalım biz neler yapacağız mobilyalara artık bakmamız gerekiyor fikir ayrılığına düşersem senden yardım alabilirim değilmi
Ba-yıl-dımmmm harikalar bunlarrrr:119:
güle güle kullan tatlım
rabbim kısa zamanda hayırlısı ile hayırlı eş , mutlu ve huzurlu bir şekilde yuva kurmayı nasip etsin canım benim
Özlemcim abajurlarına bayıldım resmen ! Hele o kırmızı olanlarrr
Güzel günlerde kullan canım
Özlemcim abajurların çok cici senin gibi... Evinde aldığı yeri de görmek nasip olsun bizlere
merhaba, çeyizin herşeyin çok güzel maşallahgüzel güzlerde kullan
bende kalpli abajurdan istiyorum, hangi siteden aldın acaba ? ne zamandır görmedim bi yerlerde:26::26:
düzeltme: altını caddede buldum, yinede sağol burdan öğrenmiş oldum çıktığını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?