wla canm maşallahhh ne kdar güzel şler almışsn neler nler bunlardan kopya çekip eksik tamamlicaz anlaşşılann :)
Ayşegülüm ben bunu yolumun üzerindeki bir mağazanın vitrininde görmüştüm ilk, gidip gelip aşk yaşıyorduk o sıra, sonra ben bunu morhipo kampanyalarından birinde gördüm hem de mağazadaki fiyatından çok çok daha uyguna.. Hemen atladım tabi
Ama illa almak isterim dersen aynı mağazada şuan bunun sadece pembe güllü olanı var, dilersen götürürüm seni bir gün
Mia nın bir ürünü yanılmıyorsam, bahsettiğim pembe güllü olanın da resmi bu
Eki Görüntüle 862954
bebeğim bu çok güzelmiş bayıldım söylediğin züccaciyede ne kadar ki fiyatı bir de telefonum değişti o yüzden numaralar silindi bana mir mesj atarsan kaydedeyim numaranı
Öncelerden alıp da eklemeye fırsat bulamadığım o kadar çok şey var ki.. Bu çay fincanları da onlardan biri
Eki Görüntüle 878295 Eki Görüntüle 878297
bayılıyorum yaa şöyle şeyleregüle güle kullan canımm:)
Canim bayildim abajurlarina harika gorunuolar yatak odan icin aldıklarını bende gecenlerde gordum sanki bi sitede nerden aldin sen merak ettim
yaa bayıldım hepsine bu güzelliklere baktıkça insan mutlu oluyor güle güle kullan
hepsinden ikişer tane mi aldın canım ortada ki yaşam alanı için aldığını ben de gözüme kestirdim ne zamandır ama malum ayın 7 si bekleniyor:) sen nereden aldın canım ben pera bulvarıyla evmanya da görmüştüm fiyatlar hep aynımıydı geçen seneye göre
Teşekkür ederim bitanem en güzelleri senin olsun
Abajurlar Altıncı Cadde Misto Home kampanyasından.
Yatak odası için iki adet, yaşam alanı için iki adet, çalışma odası için bir adet aldım.
Yatak odası için aldıklarımın tanesi 99 lira, diğerlerinin tanesi 79 liraydı canım. Ben de riske atmak istemedim, maaşı alır almaz hemen kk taksitlerimi yatırdım ve bu güzellikleri çeyizime ekledim
güle güle kullan tekrar canım bayağı tutmuş ama olsunn güzel evlerimiz olacak inşallaaahpepsi kapaklarının altındaki şifrelere %15 indirim varmış yararlansadın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?